Gel Konuşalım

Gel Konuşalım

Son dakika Gel Konuşalım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gel Konuşalım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gel Konuşalım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gel Konuşalım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gel konuşalım gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 gel konuşalım haberi bulunmuştur. Tüm gel konuşalım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok!
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok! İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Millet İttifakı'nın geleceğiyle ilgili, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok. Bizim birlikte Türkiye'nin önünü açalım iddiamız var" dedi. Tatlıoğlu, “Bir seçime girdik, her partinin kendi Cumhurbaşkanı adayı vardı. Biz kazansaydık Türkiye'yi Meral Akşener yönetecekti, CHP kazansaydı Muharrem İnce yönetecekti” diye konuştu.
13.01.2021 Siyaset
Arkadaşlık isteğini geri çeviren kızın hayatını kararttı
Arkadaşlık isteğini geri çeviren kızın hayatını kararttı Mersin’de yaşayan 7 genç kadının yaşamı, bir sosyal medya tacizcisi yüzünden kâbusa döndü. Bir kısmı halen üniversitede okuyan kadınların fotoğraflarını kullanarak eskort siteleri açan tacizci, yakalanmamak için onlarca farklı cep telefonu numarası kullandı. Yaşadıkları sıkıntılardan kurtulamayan kadınlar soluğu karakolda aldı.
25.08.2020 Yaşam
Özgür Duran’ın annesi konuştu!
Özgür Duran’ın annesi konuştu! Konya’da bir parkta Kadir Şeker adlı öğrenciyle aralarında, bir kadının şiddete maruz kalmasından kaynaklı çıkan tartışma ve arbede neticesinde bıçaklanarak hayatını kaybeden Özgür Duran’ın annesi konuştu. Mübeyyen Güner Dalkılıç oğlu ile ‘evli bir kadın’ olan Ayşe D. ile birlikte olduğu için 5 aydır görüşmediğini anlatarak ‘Ayşe cenazeye gelmedi, madem Özgür onu evde dövdü, neden barışmak için parka çağırdı’ diyerek tepki gösterdi. Dalkılıç ‘Ben bilinçli bir cinayet olduğunu düşünüyorum. Sonuna kadar takip edeceğim’ dedi.
24.02.2020 Yaşam
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler?
Survivor 2020 yarışmacı kadrosu belli oldu mu? Yarışmacılar kimler? Survivor programı hakkında yapılan araştırmalar, O Ses Türkiye’nin final tarihinin belli olmasıyla daha yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye final yapmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuklarında oturduğu O Ses Türkiye'nin final tarihi belli olunca, yarışmanın tarihi de netleşti. İzleyiciler Survivor 2020 kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Survivor ne zaman başlıyor? İşte Survivor'ın başlama tarihi
Survivor ne zaman başlıyor? İşte Survivor'ın başlama tarihi Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı O Ses Türkiye'nin final tarihinin belli olmasıyla Survivor'ın ne zaman başlayacağı da ortaya çıktı.
29.01.2020 Magazin
İki futbolcu hakkında şoke eden iddia!
İki futbolcu hakkında şoke eden iddia! TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da Galatasaraylı Mario Lemina ve eski Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu için bomba bir iddia ortaya atıldı.
20.01.2020 Galatasaray
MasterChef Batuhan'dan canlı yayında Acun Ilıcalı detayı!
MasterChef Batuhan'dan canlı yayında Acun Ilıcalı detayı! Final haftasında girilen 'MasterChef Türkiye'den elenen son isim olan Batuhan Bayır, TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk oldu. Bayır, geçmişe dair Acun Ilıcalı detayı böyle aktardı.
24.12.2019 Magazin
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf Son olarak Netflix'in 'Atiye' dizisinde oynayan Mehmet Günsür, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. İbrahim Selim'in sorularına samimiyetle cevap veren Günsür, çarpıcı bir açıklama yaptı.
20.12.2019 Magazin
Can Yaman'ı reddetmişti! Yeni dizisi belli oldu...
Can Yaman'ı reddetmişti! Yeni dizisi belli oldu... 'Libido' açıklaması ve kadın hayranına verdiği "Arka odaya geçelim" cevabı ile tepki çeken meslektaşı Can Yaman ile rol almayı reddettiği konuşulan oyuncu Pınar Deniz'in, çekimleri yeni yılda başlayacak diziye 'evet' dedi.
18.12.2019 Magazin
MasterChef Yasin açıkladı! 60 kilo pilav satıyorum
MasterChef Yasin açıkladı! 60 kilo pilav satıyorum MasterChef yarışmasından elenen Yasin, "Sirkeci tramvay durağının orada dükkanım, hangi esnafa sorsan gösterir. Nohutlu pilav satıyorum.Günde 30 kilo pilav satıyordum, şimdi 50-60 kilo satıyorum. Yarışmadan sonra satışlar iki katına çıktı"dedi.
12.12.2019 Magazin
'Mehmet Ali Erbil hastaneye ayda 150 bin TL ödüyor'
'Mehmet Ali Erbil hastaneye ayda 150 bin TL ödüyor' Geçtiğimiz haftalarda bir kez daha hastaneye kaldırılan ve kontrol altında tedavisi dfevamn eden yoğun bakımda gördüğü tedavinin ardından normal odaya alınan şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu günden güne iyiye gidiyor.
6.12.2019 Magazin
'Çok merak ediyorum nasıl gösterecek erkekliğini?'
'Çok merak ediyorum nasıl gösterecek erkekliğini?' Ünlüler dünyasında son günlerin tepki çeken ismi Can Yaman, şimdi de kadın hayranına yönelik skandal sözleri ile hedef tahtasında yer alıyor.
4.12.2019 Magazin
Serdar ile Chloe yeniden mi evleniyor?
Serdar ile Chloe yeniden mi evleniyor? Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre geçtiğimiz aylarda boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 3 hafta önce bir araya geldi.
26.11.2019 Magazin
Flaş iddia! Sadettin Saran ile Defne Samyeli...
Flaş iddia! Sadettin Saran ile Defne Samyeli... Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında bomba bir iddia ortaya attı. İddiaya göre; Sırp şarkıcı Emina Jahovic'den ayrılan Saadettin Saran; Defne Samyeli ile ilgilenmeye başladı.
25.11.2019 Magazin
'Ozan Güven-Yüsra Geyik ayrıldı' iddiası!
'Ozan Güven-Yüsra Geyik ayrıldı' iddiası! 'Arka Sokaklar' dizisiyle yıldızı parlayan Yüsra Geyik ile Ozan Güven'in bir süredir aşk yaşadığı konuşuluyordu. Yakışıklı oyuncu Güven'in, 29 yaşındaki meslektaşı ile ayrıldığı iddia edildi.
8.11.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, iki günlük yoğun bakım sürecinin ardından taburcu olmuştu. Ünlü şovmen dün akşam rahatsızlanarak ikinci kez hastaneye kaldırıldı.
5.11.2019 Magazin
Kiracıdan ev sahibine cami çıkışı tekme tokat dayak!
Kiracıdan ev sahibine cami çıkışı tekme tokat dayak! Isparta’da, aralarında hukuki süreç devam eden dükkan sahibi ile iş adamı olan kiracısının cami çıkışındaki tartışması kavgaya dönüştü. Kiracısının ittiği yaşlı adam kendini ‘Kerata’ ile savunmaya çalıştı ancak başaramadı. Kiracı, yaşlı adamı tekmeleriyle yere düşürdükten sonra koşarak olay yerinden kaçtı. Olaydan sonra göğsüne aldığı tekme darbeleri sebebiyle hastaneye başvuran dükkan sahibi yaşlı adam, darp raporu aldıktan sonra kiracısından şikayetçi oldu.
5.11.2019 Gündem
Turabi'den flaş Survivor itirafı!
Turabi'den flaş Survivor itirafı! Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Turabi Çamkıran merak edilenlerini anlattı. Survivor'da iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi, "Acun abiye teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Büyük ev ödülü varmış. Eğer beni gönderseymiş ve ev ev oyununu görseydim üzülürdüm." dedi.
2.11.2019 Magazin
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı!
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı! Dün kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'ın ardından Exatlon yarışmasının da Türkiye'de çekileceğini ve YouTuber'ların yarışacağını söyledi.
23.10.2019 Magazin
Demet Akalın: Okan’la tekrar evlilik olmaz!
Demet Akalın: Okan’la tekrar evlilik olmaz! Geçtiğimiz yıl Okan Kurt'tan tek celsede boşanan Demet Akalın, canlı yayında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 47 yaşındaki şarkıcı, Okan Kurt ile yeniden evlenmeyeceğini söyledi.
15.10.2019 Magazin
Ahmet Kural evleniyor mu?
Ahmet Kural evleniyor mu? Yaklaşık üç aydır Çağla Gizem Çelik'le birlikte olan Ahmet Kural'ın, evlilik kararı aldığı konuşuluyor. 36 yaşındaki oyuncu ve avukat sevgilisinin, kısa süre önce ailelerini de bir araya getirdiği iddia edildi.
14.09.2019 Magazin
Dudak uçuklattı! Bölüm başı kazancı...
Dudak uçuklattı! Bölüm başı kazancı... Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğinde çekilen 'Diriliş Osman' dizisi çekimleri devam ediyor. Dizide başrol oyuncusu alan Burak Özçivit'in ise bölüm başına 325 bin TL alacağı iddiası herkesin ağzını açık bıraktı.
13.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gel Konuşalım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gel konuşalım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.