Gaz Bombası

Gaz Bombası

Son dakika gaz bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 971 gaz bombası haberi bulunmuştur. Tüm gaz bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü İsrail polisi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
10.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 18'inci haftasında Batman Petrolspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ettiği karşılaşma, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
18.12.2022 Şampiy10
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetleriyle tespit edilen, teröristlerin kullandığı mağara, silah ve mühimmatın kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu.
20.06.2022 Gündem
Üniversitede izdiham! Öğrenciler ezildi: 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı
Üniversitede izdiham! Öğrenciler ezildi: 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı Bolivya'nın Potosi kentinde bir üniversitede meydana gelen izdihamda 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi ise yaralandı.
10.05.2022 Dünya
Üniversitede izdiham! 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı
Üniversitede izdiham! 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı Güney Amerika ülkesi Bolivya'nın Potosi kentinde bulunan Tomas Frias Üniversitesi'nde öğrenci seçimleri konseyi için yüzlerce kişi, üniversitenin kapalı spor salonunda toplandı. Kalabalık arasında tartışma çıkmasının ardından göz yaşartıcı gaz bombası atıldı. Spor salonunu duman kaplamasının ardından yüzlerce kişi kaçmaya çalışırken izdiham yaşandı. Çıkan izdihamda 4 kişi hayatını kaybederken, 70 kişi ise yaralandı.
10.05.2022 Dünya
Bir şehri ayağa kaldıran olay! Kaymakam ve belediye başkanı devreye girdi
Bir şehri ayağa kaldıran olay! Kaymakam ve belediye başkanı devreye girdi Hakkari'de 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga nedeniyle 2 grup arasında başlayan husumet, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit'in girişimlerinin ardından barışla sonuçlandı.
15.01.2022 Gündem
Ekvador karıştı! Hükümet karşıtı protestolarda olaylar çıktı...
Ekvador karıştı! Hükümet karşıtı protestolarda olaylar çıktı... Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, hükümet karşıtı protestolarda çıkan olaylar nedeniyle 18 kişi gözaltına alındı.
27.10.2021 Dünya
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından ülkeden tedirgin eden haberler art arda geliyor. Kabil’den kaçışlar dünyaya damgasını vururken, özellikle kadınlara yönelik izlenen politika endişe yaratıyor. Gerilim devam ederken, flaş bir gelişme daha yaşandı. Baskı ve zulümden bunalan 50 kadın, Taliban yönetimine karşı isyan bayrağını açtı. Yönetim, ‘Taliban bizi evde tutamazsın’ diye slogan atan eylemcileri demir barikat ile durdurmaya çalıştı. Fakat, direnişçileri durduramayan Taliban, daha sert müdahalelere imza attı.
5.09.2021 Dünya
Paris'te gün ortasında 2 milyon euroluk mücevher çalındı
Paris'te gün ortasında 2 milyon euroluk mücevher çalındı Fransa'nın başkenti Paris'te bir kuyumcuya gün ortasında yapılan silahlı soygunda piyasa değeri 2 milyon euro değerindeki ziynet eşyaları çalındı.
30.07.2021 Dünya
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü Güney Kıbrıs Rum Yönetiminde yolsuzluklar ve Covid-19 nedeniyle alınan tedbirlerden bunalan Rumlar sokaklara indi, polisle çatıştı.
13.02.2021 Dünya
KADES'ten yaptığı ihbar hayatını kurtardı
KADES'ten yaptığı ihbar hayatını kurtardı Antalya'da, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Alper T.A.'nın (40) tabancayla kapıya dayandığı A.K. (35), Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yaptığı ihbar sonrası 3 dakikada gelen özel harekat polislerinin operasyonuyla kurtarıldı. Elindeki tabancayla kendisini ayağından yaralayan Alper T.A., özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirildi.
6.12.2020 Yaşam
Eski eşi tabancayla kapıya dayandı, KADES'le kurtuldu
Eski eşi tabancayla kapıya dayandı, KADES'le kurtuldu Antalya'da, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Alper T.A.'nın (40) tabancayla kapıya dayandığı A.K. (35), Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yaptığı ihbar sonrası 3 dakikada gelen özel harekat polislerinin operasyonuyla kurtarıldı. Elindeki tabancayla kendisini ayağından yaralayan Alper T.A., özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirildi.
5.12.2020 Yaşam
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
AB, Yunanistan için soruşturma talep etti
AB, Yunanistan için soruşturma talep etti AB, Yunanistan'dan sığınmacılara yönelik şiddet veya yasa dışı müdahale iddialarını soruşturmasını istedi.
11.03.2020 Dünya
Kritik görüşme sonrası AB'den ilk adım
Kritik görüşme sonrası AB'den ilk adım Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 18 Mart Mutabakatı'na ilişkin çalışma yürüteceklerini bildirdi.
9.03.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayıtsız kalma lüksü  yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayıtsız kalma lüksü yoktur Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile ortak açıklama yaptı. Erdoğan, Suriye'de yaşanan insani drama Avrupa'nın kayıtsız kalamayacağını belirtip, 'Hiçbir Avrupa ülkesinin Suriye'deki çatışmalara ve insani drama kayıtsız kalma lüksü yoktur' dedi. Erdoğan daha sonra Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile görüştü.
9.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan sınırından yansıyan utanç verici görüntülerin, Batı'nın gerçek değerini ortaya koyduğunu söyledi.
4.03.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile parti genel merkezinde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
2.03.2020 Siyaset
Irak'ta göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi
Irak'ta göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi Irak’ın başkenti Bağdat ve güney kentlerinde, hükümet karşıtı göstericiler, yolları lastik yakarak trafiğe kapatmayı sürdürürken, bazı vilayetlerde yarın resmi tatil ilan edildi.
19.01.2020 Dünya
Son dakika: Yüzlerce Iraklı ABD Büyükelçiliği dışında toplandı
Son dakika: Yüzlerce Iraklı ABD Büyükelçiliği dışında toplandı Yüzlerce Iraklı ABD'nin hava saldırılarını protesto etmek adında Bağdat'taki ABD Büyükelçiliği'nin önünde toplandı. Iraklı protestocular, ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği binasının duvarını ateşe verdi.
31.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Suriye ve Libya açıklaması: Geri adım atılmayacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Suriye ve Libya açıklaması: Geri adım atılmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye ne Suriye'de barıştan yana tutumundan ne de Libya ile vardığı mutabakattan kesinlikle geri adım atmayacak." dedi.
23.12.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.