Gani Müjde

Gani Müjde

Son dakika Gani Müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gani Müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gani Müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gani Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gani müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 gani müjde haberi bulunmuştur. Tüm gani müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor Yeşilçam’ın usta ismi Adile Naşit'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alacak.
24.11.2023 Magazin
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Ata Demirer müjdeyi verdi!
Ata Demirer müjdeyi verdi! Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
15.05.2021 Magazin
Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi
Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
7.03.2021 Magazin
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Rasim Öztekin İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredecek?
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Rasim Öztekin İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredecek? Türk sinemasının efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programına bu hafta Rasim Öztekin konuk oldu. Pek çok kişi, Rasim Öztekin'in İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredeceğini merak ediyor. Peki, Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Türk Tiyatrosu'nda kavuk geleneği nedir? İsmail Hakkı Dümbüllü kimdir? İşte Rasim Öztekin'in İsmail Dümbüllü'nün kavuğu hakkındaki açıklamaları...
26.05.2020 Gündem
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında?
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, son olarak estetik iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu. Peki Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
"Eğer 4.500 liralık zararımı iade ederse..."
"Eğer 4.500 liralık zararımı iade ederse..." Yapımcı ve yönetmen Gani Müjde'nin Kağıthane'deki beş katlı binasına hırsız girdi,boş dairelerdeki kombi ve bataryaları çaldı.
25.03.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.
18.10.2018 Magazin
Kenan yağmur dinlemedi
Kenan yağmur dinlemedi Kenan Doğulu, yoğun istek üzerine yeniden Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Burak Alkaş: Ben dolandırılmadım, dolandırdım
Burak Alkaş: Ben dolandırılmadım, dolandırdım Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille beyaz peydeye taşıyacak "Çiftlik Bank Tosun Firarda" filminin tanıtım toplantısı Lazzoni Hotel'de gerçekleşti
22.04.2018 Magazin
Gani Müjde'den çok konuşulacak Çiftlik Bank projesi
Gani Müjde'den çok konuşulacak Çiftlik Bank projesi Gani Müjde son yılların en çok konuşulan dolandırıcılık olayı Çiftlik Bank'ı film yapıyor
10.04.2018 Magazin
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
Özel davetle açılış yaptılar
Özel davetle açılış yaptılar Kerem Gönlüm ve Elif Gönlüm’ün hayata geçirdiği Steakhouse&Sports Bar konseptli Baskqet, önceki gün kapılarını özel bir davetle açtı.
2.03.2018 Magazin
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı! Ümit Kantarcılar dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne katılan Kantarcılar, Gamze Topuz ile olan ayrılığını ilk kez Hülya Avşar'a anlattı. Peki Ümit Kantarcılar kimdir?
30.12.2017 Magazin
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor?
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor? Ümit Kantarcılar, önceki gün Akmerkez’deydi.
22.12.2017 Magazin
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım! Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Acılarını sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla paylaşan ünlü isimlerden Hazal Kaya duygularını “Çok üzgünüm. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım” diye ifade etti
11.12.2017 Magazin
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar 17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor! Kanal D'nin iddialı dizisinden kötü haber. Dizinin final yapacağı ekibe bildirildi. İşte Kanal D'nin final yapacağı o iddialı dizisi...
25.08.2017 Televizyon
Başarısız olursam hayata küsmem
Başarısız olursam hayata küsmem İki Yalancı dizisiyle ekrana bomba gibi geri dönen Yağmur Tanrısevsin hayatta büyük hırsları olmadığını söylüyor. Oyuncu, “Başarılı olmak için çok emek veririm fakat işler yolunda gitmediğinde hayata küsmem. Almam gereken derse odaklanırım” diyor.
22.07.2017 Arşiv
Zirveyi bırakmadı
Zirveyi bırakmadı Kanal D’nin geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan yeni dizisi ‘İki Yalancı’ ikinci bölümü ile de zirvede yer aldı.
18.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gani Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gani müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.