Galip Ensarioğlu

Galip Ensarioğlu

Son dakika galip ensarioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galip ensarioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galip ensarioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galip Ensarioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galip ensarioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 galip ensarioğlu haberi bulunmuştur. Tüm galip ensarioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Meral Akşener, Diyarbakır’da taziye ziyaretinde bulundu
Meral Akşener, Diyarbakır’da taziye ziyaretinde bulundu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Orta Doğu Politikaları Başkanı eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu’nun vefat eden ağabeyinin Diyarbakır'daki taziyesine katıldı.
6.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu, yaralı askerleri ziyaret etti
Bakan Soylu, yaralı askerleri ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Savur ilçesinde jandarma karakoluna yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
13.10.2018 Gündem
Osman Aşkın Bak'tan Diyarbakır'a müjde!
Osman Aşkın Bak'tan Diyarbakır'a müjde! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır'da oynanan maç öncesi açıklamalarda bulundu.
10.05.2018 Futbol
Bakan Çavuşoğlu: Trump’un kararı geç kalınmış bir karar
Bakan Çavuşoğlu: Trump’un kararı geç kalınmış bir karar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump’ın Suriye’de YPG/PKK kontrolündeki alanların inşasına yönelik 200 milyon dolarlık yardımı dondurma talimatının yerinde ve hatta geç kalınmış bir karar olduğunu belirterek, “Silah yardımı olsun, maddi yardım olsun teröristlere değil Suriye’deki halklara verilmeli ve bugün Suriye’de yerinden edilmiş 500 binden fazla Suriyeli Kürt var ve bunların büyük çoğunluğu da YPG tarafından sürgüne gönderilmiş Kürtlerdir” dedi.
1.04.2018 Gündem
Zaza Şehmuz'u binlerce kişi uğurladı
Zaza Şehmuz'u binlerce kişi uğurladı Diyarbakır'da dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 'Zaza Şehmus' lakaplı müzik yapımcısı Şehmuz İlgin'in cenazesi, bugün tarihi Ulu Cami'de düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
30.03.2018 Magazin
Bilal Erdoğan: Bize gerici diyenleri 15 yılda utandırdık
Bilal Erdoğan: Bize gerici diyenleri 15 yılda utandırdık TÜRKİYE Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Diyarbakır'da düzenlediği programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. Bu ülkede alnı secdeye gittiği için gerici diyenler, ne uçak yaptırdılar, ne de araba yaptırdılar. Kendileri uzaya mı gitti, hayır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, IKBY'ye yönelik yaptırımlar konusunda noktayı koydu
Erdoğan, IKBY'ye yönelik yaptırımlar konusunda noktayı koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün seçenekler gündemde. Kesinlikle 'Şunu yapmayız' diyeceğimiz bir şey yok. İran'a yapacağımız ziyarette de bu seçenekleri görüşeceğiz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Fırsat vermeyeceğiz
Kurtulmuş: Fırsat vermeyeceğiz Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, farklılıkları ayrılık haline getirmeye çalışanlara dikkat edilmesi gerektiğini belirterek 'ayrılıkları gayrılıkları hiç kimsenin bir daha ortaya koymasına fırsat vermeyeceğiz' dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK'lı kadın suikastçi film gibi operasyonla yakalandı
PKK'lı kadın suikastçi film gibi operasyonla yakalandı Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat ekiplerince tespit edilerek takibe alınan ve PKK'nın sözde özel kuvvetler birimi üyesi olduğu öğrenilen kadın terörist M.Y, aralarında üç Kürt siyasetçinin de bulunduğu bazı hedeflere yönelik eylem hazırlığındayken yakalandı
29.09.2021 Gündem
O isimler artık MKYK’da yok!
O isimler artık MKYK’da yok! AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeni MKYK listesi açıklandı. Bazı isimlerin listede olmadığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Süleyman Soylu: Hesabını ödeteceğiz
Süleyman Soylu: Hesabını ödeteceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yakın zamanda PKK'dan kurtulacağını söyledi
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'a Irak'tan resmi törenle uğurlama
Başbakan Yıldırım'a Irak'tan resmi törenle uğurlama Başbakan Yıldırım ve beraberindeki bakan heyeti, başkent Bağdat ve Erbil'e yaptıkları iki günlük temaslarının ardından resmi törenle uğurlandı
29.09.2021 Gündem
Sur yeniden inşa ediliyor
Sur yeniden inşa ediliyor PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu ağır hasar gören Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesini yeniden inşa edecek büyük projelerin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'nin katıldığı törenle atıldı
4.01.2017 Yaşam
PKK o suikastı üstlendi!
PKK o suikastı üstlendi! AK Parti Dicle İlçe Başkanı'na suikastı PKK üstlendi
29.09.2021 Gündem
Ensarioğlu: Bir çılgınlık bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk
Ensarioğlu: Bir çılgınlık bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, darbe girişimini değerlendirirken, "Bu, öyle bir örgüt ki dünyada belki de eşine, benzerine rastlanmayan bir örgüt...
29.09.2021 Gündem
Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse...
Ensarioğlu: Örgüt silah varlığına son verirse... AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çözüm sürecinin bitmediğini ve buzdolabında olduğunu, örgütün Türkiye'deki silahlı varlığına kesin bir şekilde son vermesi halinde gereğinin yapılacağını söyledi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de yeni dönemin şifreleri!
AK Parti'de yeni dönemin şifreleri! Ekonomide ‘yeniden inşa ve refah’ dönemi
29.09.2021 Gündem
AK Parti MKYK'da yer almayan isimler
AK Parti MKYK'da yer almayan isimler AK Parti MKYK listesinde Cemil Çiçek, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Recep Akdağ gibi önemli isimlerin yer almaması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
13 cenaze 60 kilo
13 cenaze 60 kilo Diyarbakır’daki patlamada yaşamını yitiren ve toplanan parçalardan ancak DNA testi ile kimliklerine ulaşılan 13 köylünün cenazesi Tanışık köyünde toprağa verildi. Jandarma kayıtlarına göre 13 kişiden geriye kalan doku parçalarının toplam ağırlığı 60 kilogram.
29.09.2021 Gündem
PKK çıkmaz sokakta
PKK çıkmaz sokakta Barzani, “PKK sivilleri hedef almasıyla çıkmaz bir sokağa girdi. PYD de Baas rejiminden daha çok zulüm yapıyor.” açıklamasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Sur’da ihale iddiasına yanıt: İstifa ederim
Sur’da ihale iddiasına yanıt: İstifa ederim Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, akrabalarının başta Sur’da olmak üzere rant sağladığı iddialarına yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
THY'nin Diyarbakır-Erbil seferine başladı
THY'nin Diyarbakır-Erbil seferine başladı Türk Hava Yolları'nın (THY) Diyarbakır'dan, Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentine direkt olarak sefer yapan ilk yolcu uçağı, Erbil Uluslararası Havalimanı'na gledi.
10.04.2016 Yaşam
Galip Ensarioğlu'ndan önemli Sur açıklaması
Galip Ensarioğlu'ndan önemli Sur açıklaması AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu CNN TÜRK'te Günlük programında Saynur Tezel Özgentürk'ün sorularını cevapladı. Ensarioğlu, Sur'daki kamulaştırma kararıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Galip Ensarioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galip ensarioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.