Erbil

Erbil

Son dakika erbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.912 erbil haberi bulunmuştur. Tüm erbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ziyareti! İki lider bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ziyareti! İki lider bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Magazin
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’ Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.