Gal Gadot

Gal Gadot

Son dakika Gal Gadot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gal Gadot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gal Gadot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gal Gadot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gal gadot gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 gal gadot haberi bulunmuştur. Tüm gal gadot haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail beğenisi eleştiri yağmuruna tutuldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen'
İsrail beğenisi eleştiri yağmuruna tutuldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen' Burcu Esmersoy, İsrailli oyuncu Gal Gadot'un sosyal medyada yer verdiği, "İsrail'in yanındayım" yazılı paylaşımını beğendi. "Bu sabah hakaretlerle uyandım. Uzun süre sebebini anlayamadım" diyen Esmersoy, tepki çeken beğeni hakkında bir de açıklama yaptı.
19.10.2023 Magazin
Oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu
Oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu 'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, üçüncü çocuğunu kucağına aldı.
30.06.2021 Magazin
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
14.05.2019 Magazin
Troller beni yıldıramaz!
Troller beni yıldıramaz! Her yıl merakla beklenen ve sektörünün en iyilerinin belirlendiği MTV Film ve Dizi Ödülleri, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.06.2018 Magazin
Çakma süperkahraman!
Çakma süperkahraman! Wonder Woman serisinin başrol oyuncusu Gal Gadot, serinin yeni filminin çekimi için ABD’nin başkenti Washington’daki senato önünde kamera karşısına geçti.
19.06.2018 Magazin
En çok kadın oyuncular kazandırdı!
En çok kadın oyuncular kazandırdı! Kuzey Amerika'da 37 yıl sonra ilk kez kadın karakterlerin başrolde yer aldığı 3 yapım, yapımcılarına en çok kazandıran filmler oldu.
2.01.2018 Kültür Sanat
2017'nin En İyi Film Karakteri: Wonder Woman
2017'nin En İyi Film Karakteri: Wonder Woman Amerikan Film Enstitüsü tarafından geçen hafta 'Yılın En İyi 10 Filmi' arasında gösterilen 'Wonder Woman', şimdi de Time Dergisi tarafından 'Yılın En İyi Film Karakteri' seçildi.
12.12.2017 Kültür Sanat
Wonder Woman yılın kadını oldu
Wonder Woman yılın kadını oldu Başrolü üstlendiği ‘Wonder Woman’ filmi ile tüm dünyada tanınan İsrailli oyuncu Gal Gadot (32), GQ dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi.
15.11.2017 Magazin
Pişmanlık duymuyorum
Pişmanlık duymuyorum ‘Wonder Woman’ filmiyle tüm dünyada tanınan İsrailli oyuncu Gal Gadot (32) Glamour dergisinin Kasım sayısına konuk oldu.
25.10.2017 Magazin
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde...
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde... Süper kahramanların hemen hemen hepsini bir araya getiren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminden yeni fragman yayınlandı.
4.10.2017 Kültür Sanat
Aynı isimle yola devam
Aynı isimle yola devam Bu yaz vizyona giren ve büyük bir gişe başarısı elde eden Gal Gadot’lu ‘Wonder Woman’ın 2. filmi için yönetmen koltuğunun kime emanet edileceği belli oldu.
12.09.2017 Magazin
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nin ‘Ultimate Award’ (muhteşemlik ödülü) bu sene Miley Cyrus’a gitti. Cyrus, ödül gecesine katılmaktan son anda vazgeçti
14.08.2017 Magazin
Beraber dünyayı kurtaracaklar
Beraber dünyayı kurtaracaklar DC’nin sevilen süper kahramanlarını beyazperdede bir araya getirecek olan Justice League’in (Adalet Birliği) yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.
23.07.2017 Magazin
600 milyonluk filmden 300 bin dolar kazandı!
600 milyonluk filmden 300 bin dolar kazandı! İsrailli aktris Gal Gadot'un, gişe rekorları kıran son filmi 'Wonder Woman'daki rolü karşılığında 300 bin dolar aldığı ortaya çıktı.
3.07.2017 Kültür Sanat
Lübnan, İsrailli kadının oynadığı filmi yasaklamaya gidiyor!
Lübnan, İsrailli kadının oynadığı filmi yasaklamaya gidiyor! Lübnan'da ekonomi bakanlığı, ABD yapımı 'Wonder Woman' (Harika Kadın) adlı çizgi roman uyarlaması sinema filminin ülkede yasaklanmasını istiyor. Gerekçe filmin başrolündeki aktris Gal Godot'un İsrailli olması ve 3 yıl önceki Gazze- İsrail savaşında Hamas'ı eleştiren açıklamalar yapması.
31.05.2017 Dünya
Kadınların gücü adına
Kadınların gücü adına Marvel evreninin sayılı kadın karakterlerinden Wonder Woman’dan vizyon tarihi yaklaşırken yeni görseller yayınlandı.
6.04.2017 Magazin
Gal Gadot ikinci kez anne oldu!
Gal Gadot ikinci kez anne oldu! 'Wonder Woman' filminin başrol oyuncusu Gal Gadot, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.
23.03.2017 Magazin
Prenses eğitimde
Prenses eğitimde Amazon prensesi Diana Price’ın yani Wonder Woman’ın kahramanlık hikayesini anlatan ‘Wonder Woman’ filminin üçüncü fragmanı yayınlandı.
14.03.2017 Magazin
Yılın ismi Margot Robbie
Yılın ismi Margot Robbie İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan ‘2016 yılının en çok aranan oyuncuları’ listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı
9.12.2016 Magazin
Fragman heyecanlandırdı
Fragman heyecanlandırdı Wonder Woman’dan bir fragman daha yayınlandı...
6.11.2016 Magazin
Poster sürprizi
Poster sürprizi ‘Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar’ ve ‘Wonder Woman’ filmlerinden beklenen afişler yayınlandı...
23.07.2016 Magazin
Kadınların gücü
Kadınların gücü Entertainment Weekly, DC Comics çizgi romanlarından beyazperdeye uyarlanan ‘Wonder Woman’ın Amazonları’ndan yeni görsel yayınlandı...
25.03.2016 Magazin
Batman v Superman’in Londra çıkarması
Batman v Superman’in Londra çıkarması Sinemaseverlerin merakla beklediği ‘Batman v Supermen: Adaletin Şafağı’ filminin ikinci galası önceki gün Londra’daki Odeon Leicester Meydanı’nda yapıldı...
23.03.2016 Magazin
THY nereye Batman ve Superman oraya
THY nereye Batman ve Superman oraya THY’nin sponsor olduğu “Batman Superman Adaletin Şafağı” filminin galası ABD’de gerçekleştirildi. Film, sinemalardan sonra ilk defa THY uçaklarında gösterilecek
21.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gal Gadot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gal gadot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.