Justice League

Justice League

Son dakika justice league haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan justice league ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını justice league haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justice League

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justice league gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 justice league haberi bulunmuştur. Tüm justice league haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da)
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da) Eski eşi Johnny Depp ile boşandıktan sonra iftira davasında da karşı karşıya gelen Amber Heard Londra'daki duruşmaların ardından tatile çıktı. Heard, Bodrum'dan sonra rotasını İstanbul'a çevirdi. 34 yaşındaki Amber Heard, İstanbul gezisiyle ilgili fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Amber Heard’ın paylaşımlarının basına yansımasının ardından, Amber Heard kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.
16.08.2020 Gündem
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
Sevilen oyun karakteri dizi oldu!
Sevilen oyun karakteri dizi oldu! Netflix'in bünyesinde yayınlanacak olan dizinin tanıtımı yapılırken, ilk fragman da ortaya çıktı.
20.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Aquaman filminden yeni fragman
Aquaman filminden yeni fragman Jason Momoa'nın canlandıracağı, DC hayranlarının merakla beklediği Aquaman filminden son fragman geldi.
20.11.2018 Kültür Sanat
Venom'dan tarihi başarı!
Venom'dan tarihi başarı! Sinema eleştirmenleri tarafından topa tutulan film Venom, küresel gişe hasılatında 2017 yapımı Justice League'i geçmeyi başardı.
12.11.2018 Kültür Sanat
Sinema aşıkları
Sinema aşıkları Ece Erken, önceki gün sevgilisi iş adamı Nazım Torbaoğlu’yla İstinyePark AVM’deydi.
10.12.2017 Magazin
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış...
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış... Vizyona yeni giren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminde 'Superman'i canlandıran Henry Cavill'in, film boyunca bıyığıyla rol aldığı ancak 25 milyon dolarlık özel efektlerle silindiği ortaya çıktı.
23.11.2017 Magazin
Adalet Takımı!
Adalet Takımı! Batman, Wonder Woman ve Süperman gibi kahramanları bir araya getiren ‘Justice League’ filminin Los Angeles galası önceki gece gerçekleşti.
14.11.2017 Magazin
Pişmanlık duymuyorum
Pişmanlık duymuyorum ‘Wonder Woman’ filmiyle tüm dünyada tanınan İsrailli oyuncu Gal Gadot (32) Glamour dergisinin Kasım sayısına konuk oldu.
25.10.2017 Magazin
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde...
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde... Süper kahramanların hemen hemen hepsini bir araya getiren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminden yeni fragman yayınlandı.
4.10.2017 Kültür Sanat
Beraber dünyayı kurtaracaklar
Beraber dünyayı kurtaracaklar DC’nin sevilen süper kahramanlarını beyazperdede bir araya getirecek olan Justice League’in (Adalet Birliği) yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.
23.07.2017 Magazin
Süperman kaplumbağa kurtardı
Süperman kaplumbağa kurtardı Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry Cavill, geçtiğimiz günlerde yoldaki bir kaplumbağanın hayatını kurtarmak için trafiği durdurdu.
12.06.2017 Magazin
Seksi oyuncu Amber Heard setlere döndü!
Seksi oyuncu Amber Heard setlere döndü! Oyuncu Johnny Depp’ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard, yeni filminin İzlanda’daki setinde objektiflere takıldı.
13.10.2016 Magazin
Warner Bros kahramanları çocuklarla buluşuyor!!
Warner Bros kahramanları çocuklarla buluşuyor!! Artemis Yayınları, Warner Bros kahramanlarının birbirinden keyifli çocuk kitapları serisi ile tüm kitap satış noktalarında...
6.07.2013 Arşiv
Affleck mi yönetecek?
Affleck mi yönetecek? Warner Bros, ‘The Justice League’i yönetmesi için Ben Affleck’le anlaşma yapmaya hazırlanıyor
9.08.2012 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Justice League ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justice league haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.