Futbol Topu

Futbol Topu

Son dakika futbol topu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan futbol topu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını futbol topu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbol Topu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbol topu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.522 futbol topu haberi bulunmuştur. Tüm futbol topu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ı kabul etti! TEKNOFEST daveti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ı kabul etti! TEKNOFEST daveti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti. Erdoğan, kabulde Musk’a Daha Adil bir Dünya Mümkün kitabını hediye etti.
17.09.2023 Gündem
Dev eşleşme! Biri İstanbul'a gelemeyecek
Dev eşleşme! Biri İstanbul'a gelemeyecek Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi gerçekleştirildi.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
F harfi ile başlayan eşya isimleri neler?
F harfi ile başlayan eşya isimleri neler? F harfi ile başlayan eşyalar merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Hem evlerde hem de iş yerlerinde kullanılan günümüzde birçok değişik F harfi ile başlamış eşya isimleri bulunuyor. Peki, F harfi ile başlayan eşya isimleri neler? İşte F ile başlayan eşyalar…
18.02.2022 Gündem
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor!
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor! Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki Yoğurtçu Parkı'na efsane futbolcular Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin yanına dün akşam saatlerinde getirilen yeni heykelin bir başka efsane Can Bartu'ya ait olduğu öğrenildi. Elinde basketbol topu, ayağında futbol topu bulunan heykelin açılışının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Peki, Can Bartu kimdir?
29.06.2021 Gündem
Tuzla'da ceza iddialarıyla gündeme gelen lüks sitenin müdürü konuştu!
Tuzla'da ceza iddialarıyla gündeme gelen lüks sitenin müdürü konuştu! İstanbul Tuzla'da, site sakinlerine uygulandığı iddia edilen ilginç cezalarla gündeme gelen lüks sitenin Müdürü Yusuf Erbasan, "Biz Site Yaşam İçtüzüğü'ne göre tespitler yaptık, tespit ettiklerimize de önce uyarı yaptık ardından ikazda bulunduk. Bu ikazlara uymayanlara para cezası gibi yaptırımlar uyguladık" dedi. Site sakinlerinin basına konuşması nedeniyle 2 bin lira ceza kesildiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Yusuf Erbasan, "Hiçbir şekilde öyle bir ceza kesilmedi. Öyle bir uygulamamız da yok" diye konuştu.
10.04.2021 Gündem
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı...
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan kanlı kongre baskınının yankıları sürüyor. Bir yandan eski başkan Trump'ın baskındaki payı Senatoda'ki azil davasında tartışılırken bir yandan da baskının yeni ortaya çıkan görüntüleri sadece ABD'de değil tüm dünyada gündem olmaya devam ediyor.
13.02.2021 Dünya
Kilo aldığını sandı ama... Karnından çıktı!
Kilo aldığını sandı ama... Karnından çıktı! Erzurum’da bir kişi fazla kilo alma şikayeti ile gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı. Kilo aldığını zanneden Savaş Abu’nun karnından futbol topu büyüklüğünde 10 kiloluk ur çıktı. Öte yandan aynı şikayetle Ardahan’dan Erzurum’a gelen başka bir hastanın ise karnında 3 kova ur çıkarıldı.
30.06.2020 Sağlık
68 milyon yıllık fosil yumurta mosazora ait olabilir
68 milyon yıllık fosil yumurta mosazora ait olabilir Futbol topu büyüklüğündeki 68 milyon yıllık yumurtanın, bugün Antarktika olan bölgede dinozorlar döneminde yaşamış bir deniz sürüngenine ait olabileceği bildirildi.
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Ev hapsindeki Ronaldinho’dan özel istek
Ev hapsindeki Ronaldinho’dan özel istek Paraguay'a sahte pasaportla girdiği için tutuklanan Ronaldinho'nun cezası, iki hafta önce kefaletle ev hapsine çevrilmişti. Brezilyalı eski futbolcu, cezasını çektiği otelde özel bir istekte bulundu. İşte detaylar...
20.04.2020 Futbol
Futbol topunu değiştirmeyince olanlar oldu! Tam 60 dikiş...
Futbol topunu değiştirmeyince olanlar oldu! Tam 60 dikiş... BURSA'da, kırtasiye ürünleri ve hediyelik eşya satan bir dükkandan aldıkları futbol topunu değiştirmek isteyen 3 kişi, olumsuz cevap aldıkları iş yeri çalışanı N.İ.'yi yanlarında getirdikleri cop ile darbetti. Olay sonrası N.İ.'nin kafasına 60 dikiş atılırken, o anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
26.12.2019 Yaşam
Fenerbahçe Başkanı Koç'tan İmamoğlu'na ziyaret
Fenerbahçe Başkanı Koç'tan İmamoğlu'na ziyaret Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
18.11.2019 Futbol
Ağır metallerden oluşan bir öte gezegen keşfedildi
Ağır metallerden oluşan bir öte gezegen keşfedildi Hubble teleskobu, ağır metallerden oluşan futbol topu şeklinde bir öte gezegen keşfetti.
4.08.2019 Bilim ve Teknoloji
A Milliler'e Konya iyi geliyor!
A Milliler'e Konya iyi geliyor! A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü İsveç ile yapacağı maçta Konya'da 5. kez sahaya çıkacak. Milliler Konya'da oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak hiç mağlubiyet yaşamadı.
15.11.2018 Futbol
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı Enflasyonla mücadele amacıyla hükümet tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyası kapsamında indirim yapılacak ürünler belli oldu.
16.10.2018 Ekonomi
'Ölüm patroniçesi'nin adamlarına operasyon!
'Ölüm patroniçesi'nin adamlarına operasyon! Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çayırbaşı Mahallesinde 5 adrese şafak operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken ekmek, çocuk bezi ve futbol topu içine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan operasyonun Ölüm patroniçesi olarak bilinen Saide D.’nin talimatıyla uyuşturucu madde satışı yapanlara yönelik olduğu öğrenildi.
17.08.2018 Gündem
Dünya Kupası play-off topu tanıtıldı
Dünya Kupası play-off topu tanıtıldı Rusya’da devam eden Dünya Kupası'nın grup maçları neredeyse tamamlanırken, 30 Haziran’da başlayacak olan Play-Off maçlarından itibaren kullanılacak olan futbol topu tanıtıldı.
27.06.2018 Arşiv
Sapanca Gölü'nden 300 torba çöp çıktı
Sapanca Gölü'nden 300 torba çöp çıktı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü'nde yapılan temizlik çalışmalarında gölden 300 torba çöp çıktı.
12.04.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan özel sporcuları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan özel sporcuları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Down Sendromlu Özel Sporcular Futsal Milli Takımı üyelerini kabul etti.
22.03.2018 Futbol
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı!
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı! Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında 63’ü çocuk 613 masum insan katledilmişti. Ermeni askerlerin başındaki isimlerden biri şimdiki Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’dı... Vahşetin tanıkları “Bizim kabuk bağlamayan yaramız var. Her gün, her saat kanıyor” diyor...
25.02.2018 Gündem
Suudi Arabistan'dan Almanya'ya rest!
Suudi Arabistan'dan Almanya'ya rest! Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Bin Ahmed el-Cubeyr Almanya'nın Yemen'deki savaşa taraf olan ülkelere silah satmama kararı almasına ilişkin, "Sizin silahlarınıza ihtiyacımız yok. Onları başka yerden temin ederiz." dedi.
23.02.2018 Dünya
Hakkari Çukurca’da öğrencilere 3 büyüklerden anlamlı yardım
Hakkari Çukurca’da öğrencilere 3 büyüklerden anlamlı yardım Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Emir Sarıgül, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mostoroğlu ve Beşiktaşlı yönetici Hüseyin Mican'dan anlamlı yardım...
19.02.2018 Galatasaray
Euro 2024'ün logo ve sloganı açıklandı
Euro 2024'ün logo ve sloganı açıklandı Türkiye'nin aday olduğu Euro 2024 için hazırlanan logo ve sloganın tanıtım toplantısı yapıldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, logoyu ve sloganı açıkladı...
19.01.2018 Futbol
Denizli: "Arda futbola yurt dışında devam etmeli"
Denizli: "Arda futbola yurt dışında devam etmeli" Teknik direktör Mustafa Denizli, Arda'nın Türkiye'de veya yurt dışında olmasının değerinden hiçbir şey kaybettirmeyeceğini belirterek, "Benim şahsi fikrimi kendisine de söyledim, futbola bundan sonra da yurt dışında devam etmeli. Arda'nın İspanya'nın her takımında başarılı olabilecek yetenekli bir futbolcu olduğunu biliyoruz" dedi.
11.01.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Topu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbol topu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.