Frida Kahlo

Frida Kahlo

Son dakika frida kahlo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frida kahlo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frida kahlo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frida Kahlo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frida kahlo gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 frida kahlo haberi bulunmuştur. Tüm frida kahlo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Frida Kahlo Eserleri Nelerdir? Frida Kahlo Eserleri'nin Özellikleri
Frida Kahlo Eserleri Nelerdir? Frida Kahlo Eserleri'nin Özellikleri Yazar, ressam, müzisyen ve daha birçok alanda dünyaca ünlü isimler bulunmaktadır. Bunlardan biriside Frida Kahlo olarak bilinir. Kahlo'nun ilgilendiği alan ise ressamlık olmuştur. Dünyaca ünlü bu ressam oldukça önemli eserler vererek büyük başarılara ulaşmıştır. Buda Frida Kahlo'nun sahip olduğu ünün eserlerinden kaynaklandığını gösterir. 
17.08.2023 Gündem
Frida Kahlo’nun çöpe attığı eseri 8,63 milyon dolara satıldı
Frida Kahlo’nun çöpe attığı eseri 8,63 milyon dolara satıldı Dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun beğenmeyerek çöpe attığı otoportresi açık artırmada 8,63 milyon dolara satıldı.
19.11.2022 Dünya
Sirius kavuşumu nedir? Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta, ne zaman, Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır?
Sirius kavuşumu nedir? Sirius Güneş kavuşumu 2022 saat kaçta, ne zaman, Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır? Sirius kavuşumu ne zaman 2022, Sirius kavuşumu ne yapmalı? Sorularına yanıt aranırken Güneş Sirius kavuşumunun burçlara etkisi, sirius güneş kavuşumunda nelerin yapılacağı da araştırılıyor. Bir yıllık kaderin baştan yazıldığı gün olarak bilinen Sirius Güneş kavuşumu Necm Suresinin 49. ayetinde de geçer. Ve Şi'ranın Rabbi de O'dur." denilerek, evrenin bir parçası olarak kabul edilen sirius güneş kavuşumu ne zaman, sirius güneş kavuşumunda ne yapmalıyım?
5.07.2022 Astroloji
Frida Kahlo’nun son otoportresi rekor fiyata satıldı!
Frida Kahlo’nun son otoportresi rekor fiyata satıldı! Meksikalı sanatçı Frida Kahlo’nun en son yaptığı otoportresi, ABD’nin New York kentinde düzenlenen açık artırmada 34,9 milyon dolara satıldı. Sotheby’dan yapılan açıklamada, Kahlo’nun daha önce 8 milyon dolara satılan eserinin ardından, 1949’da yaptığı bu eserin, 34,9 milyon dolar satışla rekor kırdığı ifade edildi.
17.11.2021 Dünya
Rum Kesimi'nden 'Acil' koduyla skandal talimat! 'Atatürk sayfalarını yırtın'
Rum Kesimi'nden 'Acil' koduyla skandal talimat! 'Atatürk sayfalarını yırtın' Güney Kıbrıs Rum yönetimi skandal bir karara imza attı. Eğitim Bakanlığı, orta eğitim öğretmenlerine, "Oxford Discover Futures 3 Workbook" isimli kitabın öğrencilere dağıtmadan önce Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bölümün yer aldığı 36'ncı sayfasını yırtma talimatı verdi.
8.09.2021 Gündem
Frida Kahlo evi sanal ziyarete açıldı! Frida Kahlo’nun evi nerede? Frida Kahlo evi gez...
Frida Kahlo evi sanal ziyarete açıldı! Frida Kahlo’nun evi nerede? Frida Kahlo evi gez... 20. yüzyılın en büyük sanatçılarından biri olan Frida Kahlo’nun evi de çevrimiçi müzelere eklendi. Orijinal adı La Casa Azul (Mavi Ev) olan Meksika’daki Frida Kahlo Müzesi 360 derece sanal turla gezilebiliyor.
25.04.2020 Gündem
Ata Demirer, sosyal medyayı salladı
Ata Demirer, sosyal medyayı salladı Ünlü komedyen Ata Demirer'in, yeni sosyal medya akımı '10 years challenge' adıyla paylaştığı fotoğraf, takipçilerini kahkahaya boğdu.
17.01.2019 Magazin
Sahnede hem kendin hem de 'Frida Kahlo' olmak
Sahnede hem kendin hem de 'Frida Kahlo' olmak Frida Kahlo'nun hayatı, 2018-2019 tiyatro sezonunda Beliz Güçbilmez'in imzasını taşıyan "Frida" oyunu ile günümüzdeki cinsiyet ayrımcılığına karşı durmak için seyirci karşısına çıkıyor.
26.10.2018 Kültür Sanat
Ailesi yalnız bırakmadı
Ailesi yalnız bırakmadı Başrollerini Hatice Aslan (Edith Piaf), Devrim Nas (Kişi), Hande Soral (Frida Kahlo), Gülin İyigün (Marlyn Monroe) ve Açelya Devrim Yılhan’ın (Virginia Woolf) paylaştığı, merakla beklenen “Dali’nin Kadınları” oyunu önceki gün Zorlu PSM’de prömiyerini yaptı.
14.10.2018 Magazin
Efsaneler aynı sahnede
Efsaneler aynı sahnede ‘Dali’nin Kadınları’ 13 Ekim’de Zorlu PSM’de izleyicisiyle buluşuyor.
2.10.2018 Magazin
Şaşırtan benzerlik
Şaşırtan benzerlik Hande Soral, Çolpan İlhan- Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Dali’nin Kadınları’ oyununda ünlü ressam Frida Kahlo’yu canlandıracak.
17.09.2018 Magazin
Hafta sonunda nostaljik yolculuk
Hafta sonunda nostaljik yolculuk Bu hafta sonu Klasik Otomobil Festivali’nde nostaljik bir yolculuğa çıkabilir, pop’un kralı Michael Jackson’ı canlı ilzeyebilir veya Frida’nın eserlerine yeniden hayat verebilirsiniz.
29.06.2018 Arşiv
Kahlo’nun Barbie bebeğine yasak
Kahlo’nun Barbie bebeğine yasak Meksika’da mahkeme, ülke ve dünya tarihinin önemli ressamlarından Frida Kahlo’nun Barbie bebeğinin satışını, ailenin başvurusu üzerine yasakladı.
21.04.2018 Dünya
Çağla Kubat’a  8 Mart onuru
Çağla Kubat’a 8 Mart onuru Barbie’nin Kadınlar Günü için Dünya tarihinde en önemli 17 kadının oyuncak bebeklerini tasarladığı projede dünya şampiyonu sörfçü Çağla Kubat da yer aldı.
7.03.2018 Magazin
'Duş alırken beni seyretmesine...'
'Duş alırken beni seyretmesine...' ABD'de, Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'ı tacizle suçlayan kadınlara oyuncu Salma Hayek de katıldı.
14.12.2017 Dünya
‘Demir Leydi’ye isyan
‘Demir Leydi’ye isyan İngiltere’de iktidardaki Muhafazakarlar, göreve geldiği günden bu yana beklenen performansı gösteremeyen Başbakan May’i ‘devirmek’ için plan yapmaya başladı
6.10.2017 Dünya
Frida’nın kaşını bıyığını aldılar!
Frida’nın kaşını bıyığını aldılar! Bir epilasyon aleti firmasının reklamında Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo’nun eserlerinden photoshopla bıyık ve kaşları silmesi sosyal medyada büyük tepki gördü.
27.09.2017 Dünya
Lazer epilasyonda ‘Frida’sını kaybetti
Lazer epilasyonda ‘Frida’sını kaybetti İstanbul'da kolundaki dövmeye lazer uygulanan genç kadın, dövmesini kaybettiği için şikayetçi oldu.
25.05.2017 Yaşam
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım 25 yaşındaki genç oyuncu Bestemsu Özdemir, sektörün kendisine insanlara güvenmemeyi öğrettiğini belirtiyor. Özdemir, genel olarak egosu yüksek bilinen ünlü oyuncuların aksine kasıntı biri olmadığına dikkat çekiyor.
11.03.2017 Arşiv
Frida Kahlo'nun gerçek görüntüleri ortaya çıktı!
Frida Kahlo'nun gerçek görüntüleri ortaya çıktı! Frida ve Diego'nun gerçek görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı.
21.01.2022 Magazin
Boşanıyorlar!
Boşanıyorlar! Oyuncu Birce Akalay, iki yıl önce evlendiği meslektaşı Sarp Levendoğlu’ndan boşanma kararı aldı
3.01.2017 Magazin
Ünlü resman Frida Kahlo'nun tablosu için  rekor fiyat
Ünlü resman Frida Kahlo'nun tablosu için rekor fiyat Frida Kahlo'nun "Ormanda İki Çıplak" adlı eseri 8 milyon dolara alıcı buldu...
13.05.2016 Kültür Sanat
Son yüzyılın Frida Kahlo’su
Son yüzyılın Frida Kahlo’su Oyunculuk kariyeri boyunca en iyi şekilde imaj değiştirmeyi başarabilen isimlerden olan Helena Bonham Carter, Londra’da düzenlenen Meksika Günü’nde yine farklı bir kadın olarak karşımıza çıktı...
8.11.2015 Magazin
Frida'nın 50 yıldır kilitli olan dolabı açıldı
Frida'nın 50 yıldır kilitli olan dolabı açıldı Gaia Dergi'den Yeşim Özbirinci'nin haberine göre, 1925 yılında meydana gelen otobüs kazası ile hayatı kararan Frida Kahlo‘nun yıllardır kilitli olan sırları ortaya çıktı.
9.05.2015 Kültür Sanat
Frida Gülşen
Frida Gülşen Gülşen, yarın müzik marketlerde yerini alacak yeni albümünden ‘Bangır Bangır’ adlı şarkıya Küba’da klip çekti...
28.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Frida Kahlo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frida kahlo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.