Fransız Askısı

Fransız Askısı

Son dakika fransız askısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransız askısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransız askısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransız Askısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransız askısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 fransız askısı haberi bulunmuştur. Tüm fransız askısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Seda Sayan estetiğe doymuyor! 'Lolita olacağım'
Seda Sayan estetiğe doymuyor! 'Lolita olacağım' Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan yine estetik doktorunun kapısını çaldı. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren ünlü isim; son olarak 'Lolita Lift' adı verilen bir işlem yaptırmak için harekete geçti. Sayan, o anları sosyal medyadan da paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi!
Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi! Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı.
26.11.2022 Magazin
Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti!
Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti! Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nisan ayında evlenen Seda Sayan, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Işıltılı bir elbise tercih eden 59 yaşındaki Sayan'ın pozları büyük ilgi gördü.
16.10.2022 Magazin
Songül Karlı sosyal medyada gündem oldu! 'Bu da kim?' dedirtti!
Songül Karlı sosyal medyada gündem oldu! 'Bu da kim?' dedirtti! Ünlü türkücü Songül Karlı yine değişimi ile sosyal medyada trend oldu. Geçtiğimiz günlerde Songül Karlı'nın makyajsız halleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 48 yaşındaki Songül Karlı son olarak fransız askısı yaptırmıştı. Sık sık imaj değiştiren Songül Karlı yine hayranlarına sürpriz yaptı. Songül Karlı, gençleşmek uğruna yüzünü gerdirdi. İmaj tazeleyen Songül Karlı'nın yüzündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı. İşte yaptırdığı estetik operasyonlarla oldukça değişen Songül Karlı'nın yeni imajı... İşte Songül Karlı'nın son hali...
19.04.2022 Magazin
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum'
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum' Temmuzda Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, geçirdiği estetik operasyon hakkında açıklama yaptı. İşte Serap Paköz'ün son hali...
23.10.2021 Magazin
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap!
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap! Sosyal medyada hakkında yapılan 'Estetikten dolayı konuşamıyor' yorumları Serap Paköz'ü çileden çıkardı. Geçtiğimiz aylarda 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Paköz, hakkında yapılan yorumlara "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" sözleriyle yanıt verdi.
1.09.2021 Magazin
Seda Sayan'dan dikkat çeken 'evlilik' açıklaması!
Seda Sayan'dan dikkat çeken 'evlilik' açıklaması! Geçirdiği estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen Seda Sayan suskunluğunu bozdu. Cumartesi Sürprizi'nde itiraflarda bulunan ünlü şarkıcı ve sunucu özel hayatıyla ilgili merak edilenlerini anlattı.
22.08.2021 Magazin
Işın Karaca takipçisine ateş püskürdü!
Işın Karaca takipçisine ateş püskürdü! Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Işın Karaca, bu sefer bambaşka bir paylaşımla gündemde. Ünlü şarkı, Instagram hesabından paylaştığı videonun altına "file dönmüşsün" yazan takipçisine ateş püskürdü. Karaca'nın verdiği yanıta beğeni yağdı.
11.07.2021 Magazin
"Seda Sayan'a benzemeye geldim"
"Seda Sayan'a benzemeye geldim" Mehmet Ali Erbil hafta sonu Nişantaşı’ndaki bir estetik kliniğine girerken görüntülendi.
15.06.2021 Magazin
Seda Sayan'a yorum yağdı! 'Seda ablam yüz nakli olmuş!'
Seda Sayan'a yorum yağdı! 'Seda ablam yüz nakli olmuş!' Geçtiğimiz yıl 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Seda Sayan'ın, Instagram'daki son paylaşımı sosyal medyayı salladı. Sayan'ın fotoğrafını filtreden geçirdiğini söyleyen takipçileri, ünlü şarkıcıya yorum yağdırdı.
29.03.2021 Magazin
Fransız askısı'yla 20 yaş gençleştim
Fransız askısı'yla 20 yaş gençleştim Türkiye'de şarkıcı Seda Sayan ile gündeme gelen, Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'ın da yaptırdığı iddia edilen 'Fransız askısı' adlı estetik operasyon, yurt dışından sağlık turizmi için Antalya'ya gelen hastaların da tercihi oldu. Rus ressam Svetlana Ganiuchenko (52), operasyon sonrasında 20 yaş gençleştiğini söyledi.
24.10.2020 Sağlık
Seda Sayan dinleyicilere sordu! 'Nasılım?'
Seda Sayan dinleyicilere sordu! 'Nasılım?' Geçtiğimiz günlerde yüzüne "Fransız askısı" yaptıran Seda Sayan, özel bir gece için Antalya 'da sahne aldı.
19.10.2020 Magazin
Seda Sayan'dan erkek takipçisine küfürlü cevap
Seda Sayan'dan erkek takipçisine küfürlü cevap Yaptırdığı estetiklerle gündem olan ve sosyal medya hesabını aktif kullanan Seda Sayan, kendisine "Allah'tan korkmaz, edepsiz" diyen erkek takipçisine küfürlü cevap verdi.
9.10.2020 Magazin
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı!
Seda Sayan yaptırdı, Sefa Doğanay ti'ye aldı! Komedyen Sefa Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı Seda Sayan'ı ti'ye aldı. Doğanay'ın esprili paylaşımı takipçilerini güldürdü.
30.09.2020 Magazin
Sosyal medyadaki fotoğraflarla "estetik" tuzağına dikkat
Sosyal medyadaki fotoğraflarla "estetik" tuzağına dikkat Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, "(Estetik operasyonlar) Sosyal medya bu anlamda insanların kötü kullandığı bir mecra. Buradaki reklamlarda hastaları 'Hollywood yanağı, Fransız askısı' gibi cazip benzetmelerle kandırıyorlar. Hastalar sosyal medyadaki fotoğraflara göre yer seçimi yapıyor. Oradaki fotoğrafların çoğu da photoshoplu. Sosyal medyadaki fotoğraflara bakılarak estetik olunmamalı" dedi.
19.12.2019 Sağlık
Seda Sayan'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti
Seda Sayan'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti Yedi ay önce yüzünü gerdiren 56 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan'ın yeniden estetik yaptırdığı konuşuluyor.
18.11.2019 Magazin
Dosyası çok kabarık
Dosyası çok kabarık KADDAFİ’NİN 8 çocuğunun beşincisi olan “Hannibal” lakaplı Mutassım Bilal Kaddafi sık sık Avrupa’da karıştığı kavga ve skandallarla gündeme geldi...
31.03.2010 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Fransız Askısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransız askısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.