Fotoğraf Paylaşımı

Fotoğraf Paylaşımı

Son dakika fotoğraf paylaşımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotoğraf paylaşımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotoğraf paylaşımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotoğraf Paylaşımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotoğraf paylaşımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 fotoğraf paylaşımı haberi bulunmuştur. Tüm fotoğraf paylaşımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı son paylaşımıyla 'hadise' çıkardı! Pozlarına beğeni yağdı
Ünlü şarkıcı son paylaşımıyla 'hadise' çıkardı! Pozlarına beğeni yağdı 2022 yılında özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak yıl boyu çektirdiği fotoğraflarını yayınladı. Instagram hesabından yeni yıla hazır olduğunu açıklayan ünlü şarkıcının pozlarına beğeni yağdı.
26.12.2022 Magazin
Erzurum'da öğretmenlerin tepki çeken paylaşımına soruşturma
Erzurum'da öğretmenlerin tepki çeken paylaşımına soruşturma Karayazı ilçesinde görev yapan öğretmenlerin ilçe girişindeki tabelanın önünden el-kol hareketli fotoğraf paylaşımı için adli ve idari soruşturma başlatıldı.
3.05.2022 Gündem
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu WhatsApp, ‘bir kez görüntüle’ olarak adlandırılan yeni özelliği ‘View Once’ı duyurdu. Bu özellik sohbet sırasında tek seferlik görüntülenen paylaşımlar yapılmasını sağlayacak.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü...
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü... Optimar’ın temmuz ayı araştırmasında en çok kullanılan sosyal medya platformlar ile hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor? sorusuna cevap arandı. Dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkarken ankete katılanların yüzde 30.4'ü Instragram yanıtını verdi.
19.07.2021 Siyaset
Ece Seçkin'den sütyensiz paylaşım!
Ece Seçkin'den sütyensiz paylaşım! Ece Seçkin, son zamanlarda cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İmaj değişikliğine giden Ece Seçkin'in sütyensiz fotoğraf paylaşımı ise adeta olay oldu.
22.05.2021 Magazin
Sosyal medyada fotoğraf paylaşanlar dikkat! Masum değil
Sosyal medyada fotoğraf paylaşanlar dikkat! Masum değil Dr. Sadi Vural, "20'li yaşlar challenge' gibi akımlar veri toplama amacıyla belli talepler üzerine ortaya çıkıyor. Elde edilen fotoğraflarla yüz tanıma sistemleri kuvvetlendiriliyor ve tanıma performansı artırılıyor" dedi.
16.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün!
Clubhouse davetiyesi aldığınızda bir kere daha düşünün! Clubhouse davetiyesi aldıysanız bir kere daha düşünün. Son günlerin popüler uygulaması Clubhouse skandal olarak nitelendirilebilecek açık ile ilgili açıklama yaptı. Clubhouse tarafından yapılan açıklama ile birlikte Clubhouse uygulamasındaki konuşmaların başka bir sitede yayınlanabildiği ortaya çıktı. Peki, Clubhouse nedir, ne işe yarar? Clubhouse hesabı nasıl silinir? Clubhouse uygulamadaki açık ne? İşte Clubhouse ile ilgili merak edilenler...
23.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Davetiye kodu olmadan üye olunur mu, uygulama android telefonlar da var mı?
Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Davetiye kodu olmadan üye olunur mu, uygulama android telefonlar da var mı? Clubhouse sosyal medya uygulaması olmasına rağmen davet gönderilmeden kullanılamıyor. Paul Davison ve Rohan Seth'in kurduğu Alpha Exploration'ın ürünü Clubhouse'daki etkinlikler, bir süredir Twitter paylaşımlarında denk gelince uygulama merak edilmeye başlandı ve hakkındaki araştırmalar arttı. 7 ay öncesinde 1500 üyeye sahip olan uygulama kısa sürede 2 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Popülerliği günden güne artan uygulamanın, 21 Ocak 2021 itibariyle piyasa değeri bir milyar dolara ulaştı. Clubhouse nedir? Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?
1.02.2021 Gündem
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi Instagram Kurucu Ortağı Krieger, girişimcilik yolculuğunun doğru ortağı bulmakla başladığını belirterek "Türkiye’de ya da her neredeyseniz oradaki ekosistemi güçlendirmek için yeni yollar bulun." dedi.
26.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Evlilik sitelerine dikkat! 'Utanıp şikayet etmiyorlar'
Evlilik sitelerine dikkat! 'Utanıp şikayet etmiyorlar' Evlilik sitelerinde, evlenme vaadiyle dolandırılanların sayısı her geçen gün artıyor. Sosyal medya üzerinden de yapılan dolandırıcılıkların pandemi döneminde artış gösterdiği bildirildi.
10.09.2020 Gündem
MEB'den öğretmenlere uyarı! Sadece EBA kullanın
MEB'den öğretmenlere uyarı! Sadece EBA kullanın Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için kullanılan platformlarla ilgili açıklama yaptı. Öğretmenlerin sadece EBA kullanması gerektiği belirtildi, diğer platformların kullanılması halinde dikkat edilmesi gereken hususlar açıklandı.
6.04.2020 Eğitim
Instagram müşteri hizmetleri ile iletişime geçme
Instagram müşteri hizmetleri ile iletişime geçme Instagram, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri. Ünlü sanatçılardan iş adamlarına, yazarlardan fenomenlere, şahıslardan tüzel kişilere birçok insan instagramı reklam, tanıtım, bilgilere erişim, gündemi takip ve daha birçok amaçlarla kullanmakta ve istedikleri hesapları takibe almaktadır. Peki Instagram müşteri hizmetleri ile nasıl iletişime geçilir?
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
'Doxxing'e davetiye çıkarabilir
'Doxxing'e davetiye çıkarabilir Sosyal medya ortamlarında paylaşılan bilgilerin kişinin haberi olmadan toplanması veya yayınlanması anlamına gelen "Doxxing" yöntemi, özel bir bilgisayar veya yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan yapılabilecek bir hacker metodu olarak dikkati çekiyor.
21.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Tuzlaspor-Galatasaray maçı sonrası olay çıktı!
Tuzlaspor-Galatasaray maçı sonrası olay çıktı! Tuzlaspor ile Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kupası maçının ardından saha bir anda karıştı. Gökhan Çıra ve Fernando Muslera arasında kavga yaşandı...
17.12.2019 Futbol
Sosyal medya için kritik uyarı: O uygulama masum değilmiş!
Sosyal medya için kritik uyarı: O uygulama masum değilmiş! Sosyal paylaşım ağları, gerçek hayatı aratmayacak kadar ciddi dolandırıcılıklar ve riskli olaylarla dolu bir dünya haline geldi. Çeşitli ikna teknikleri, manipülasyon, sosyal mühendislik, yalan haberler, sponsorlu ve güvenilir imajı olan reklamlarla ve kampanyalarla her an internet dolandırıcıları ve kötü niyetli kişilerin iştahını kabartıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) sosyal medya kullanıcılarının takipçi sayısını arttırmak için kullandıkları uygulamaların masum olmadığını duyurdu.
29.03.2019 Gündem
Çin vatandaşlarına 'sosyal skor' uygulayacak
Çin vatandaşlarına 'sosyal skor' uygulayacak Çin'in geçtiğimiz aylarda günüllülük esası ile başlattığı ‘sosyal skor’ sistemi 2020 yılında zorunlu hale gelecek.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram’a beklenen özellik geldi!
Instagram’a beklenen özellik geldi! Uzun bir süredir Instagram kullanıcıları tarafından beklenen "bilgisayardan fotoğraf yükleme" özelliği Türkiye saatiyle 02.00'da duyurulan yenilikle müjdelenmiş oldu. Detaylar haberimizde.
9.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Tolga Çevik ‘İlk fotom’ notuyla öyle bir şey paylaştı ki...
Tolga Çevik ‘İlk fotom’ notuyla öyle bir şey paylaştı ki... Ünlü komedyen Tolga Çevik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok şaşırtıcı bir TBT yaptı.
6.04.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan sürpriz paylaşım!
Ebru Şallı'dan sürpriz paylaşım! Model Ebru Şallı, instagram paylaşımı ile takipçilerini 18 yıl öncesine götürdü.
23.02.2017 Magazin
Ata Demirer’den 19 yıllık TBT!
Ata Demirer’den 19 yıllık TBT! Komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini 19 yıl önceye götürdü.
23.02.2017 Magazin
Sinem Kobal'a romantik sürpriz!
Sinem Kobal'a romantik sürpriz! Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’a Sevgililer Günü için Güney Amerika tatiliyle sürpriz yaptı. Sinem Kobal'ın fotoğraf paylaşımı...
21.02.2017 Magazin
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor!
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor! En fenomen iletişim araçlarından biri olan Whatsapp, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Daha önce Android işletim sistemi için yapılan güncelleme şimdi ise İOS kullanıcılarında da olacak. İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri...
29.09.2021 Gündem
Hacker’ların son kurbanı Nebahat Çehre oldu
Hacker’ların son kurbanı Nebahat Çehre oldu Hacker'lar bu kez Nebahat Çehre'yi hedef aldı. Instagram hesabını ele geçiren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ünlü sanatçı adına paylaşımlar yaptı.
10.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraf Paylaşımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotoğraf paylaşımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.