Flört

Flört

Son dakika Flört haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Flört ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Flört haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flört

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flört gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 flört haberi bulunmuştur. Tüm flört haberleri aşağıda listelenmiştir.
Flört uygulamasında tanıştığı kişileri dolandıran 3 kişi gözaltında
Flört uygulamasında tanıştığı kişileri dolandıran 3 kişi gözaltında Antalya'da, flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli, hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı
23.03.2024 Gündem
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Büyükşehir’den kadınlara farkındalık eğitimi
Büyükşehir’den kadınlara farkındalık eğitimi Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliği ile "Flört Şiddeti ve Güvenli İlişki" konulu eğitim düzenlendi.
19.02.2024 Adana
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi Adana Büyükşehir Belediyesi, ilgili daire ve kuruluşların iş birliği ile yerel ve göçmen kadınlar “Toplumsal Cinsiyet Kadın Sağlığı ve Üreme Sağlığı Semineri" düzenledi.
8.02.2024 Adana
Fenerbahçe'de Bonucci sonrası bir transfer bombası daha! Djiku, Becao’nun yanına geliyor
Fenerbahçe'de Bonucci sonrası bir transfer bombası daha! Djiku, Becao’nun yanına geliyor Fenerbahçe, ara transferde stoper için iki isim üzerinde duruyor. Önceliği Savic olmak üzere, Bonucci ile de flört eden sarı-lacivertlilerin ikisini birden alabileceği vurgulandı. Kadıköy ekibi, ikinci yarı için sakatlıkları da göz önünde bulunduruyor. Öte yandan Tadic detayı ortaya çıktı.
10.01.2024 Fenerbahçe
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor?
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir’le flört ettiği iddia edildi. Demir’in son şarkısı “Ateşe Düştüm”de fonda duyulan ses Serenay Sarıkaya’ya ait olması nedeniyle ikilinin bu şarkıdan sonra flört ettiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.11.2023 Magazin
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Arif Delikan, bu yıl obruklarda daha dinamik bir dönemin yaşandığını belirterek, ''Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi. Bunun ardından da 1,5 metrelik bir çökme oluştu. Burada gaz çıkışı devam ediyor ve bazı dönemlerde artıyor" dedi.
11.11.2023 Yaşam
'Flört' çetesi 'Makyaj' darbesi: Yemeğe çıkmak 5 bin TL, evlilik paketi 50 bin TL
'Flört' çetesi 'Makyaj' darbesi: Yemeğe çıkmak 5 bin TL, evlilik paketi 50 bin TL Diyarbakır ve İzmir’de vatandaşları, kurdukları sahte internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden, 'arkadaşlık' ve 'evlilik' gibi vaatlerle dolandıranlara yönelik düzenlenen 'Makyaj' operasyonunda 8 kişi gözaltına alınıp, tutuklandı. Operasyonun detaylarını anlatan CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, "Arkadaşlık paketleri yapmışlar. Eğer sadece akşam yemeği için birini davet etmek istiyorsanız 5 bin TL, hafta sonu arkadaşlığı paketi ise 10 bin TL. Tatil arkadaşlığı 20 bin TL, evlilik paketi de var. Her türlü ihtimali değerlendiriyorlar. Evlilik paketi ise 50 bin TL" dedi.
11.11.2023 Gündem
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Affedilmez 5 flört hatası! Bunları yapan sevgilisiz kalıyor!
Affedilmez 5 flört hatası! Bunları yapan sevgilisiz kalıyor! Yeni biriyle flört etmeye başladınız. Ancak kırmızı çizgileriniz var. Bunları söylemekte acele etmemeniz gerekiyor. Zira partnerinizin bunlardan haberi yok. Peki yeni sevgiliniz neler yaparsa "Bu ilişki yürümez" dersin? İşte affedilmez 5 flört hatası...
15.08.2023 Gündem
Ev sahibinden kadın kiracıya iğrenç plan! IP kayıtlarında gerçek ortaya çıktı
Ev sahibinden kadın kiracıya iğrenç plan! IP kayıtlarında gerçek ortaya çıktı Kiracısı olan genç kadını evden çıkarmaya çalışan ev sahibi talebi kabul edilmeyince, akıl almaz bir yönteme başvurdu. Kiracısı olan genç kadın adına bazı flört sitelerinde sahte hesaplar açan ev sahibi, genç kadının telefonunu paylaştı, onun adına erkeklerle yazıştı ve kendisini aramalarını istedi.
1.08.2023 Yaşam
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
Şok olay sonrası harekete geçildi! "Hızlı flört" etkinliği yapıldığı iddia edilen kafe kapatıldı
Şok olay sonrası harekete geçildi! "Hızlı flört" etkinliği yapıldığı iddia edilen kafe kapatıldı Beyoğlu'nda, sosyal medyada 'hızlı flört değiştirme' etkinliği yapıldığı iddiasıyla tepki çeken kafe kapatıldı. Kafenin işletmecilerinden Kaan Gür, etkinliğin sosyal medyada yer aldığı gibi olmadığını savunarak "Bir etkinlik için bizim dükkanımızı kiralamışlardı. Business etkinliği, insanlar burada tanışıyor, iş ortaklığı doğuyor. Buraya mühendisler, mimarlar geliyor, iş yapan insanlar geliyor. Bunu kamuoyunda tamamen bambaşka anlattılar. Eş değiştirmeli partiler olduğunu lanse ettiler. Böyle bir şey asla yok" dedi.
25.07.2023 Gündem
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor Böyle aşk görülmedi. Sivas’ta yaşayan 83 yaşındaki Mustafa Yıldırım, vefat eden eşinin bir tutam saçını cam biblonun içerisinde yıllardır saklıyor.
21.07.2023 Gündem
Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor!
Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor! Flört döneminde cinsellik yaşanır mı sorusu kişisel bir tercihtir. Pek çok kişi bu dönemde cinselliği ön plana çıkarırken bazılarının aşktan aklına bile gelmez. Bilinir ki flört dönemi stresin de en yoğun dönemidir. Partnerlerin yakınlık bve bağ kurmada cinselliğin rolü büyüktür. Peki burçlar ne diyor? Hangi burçlar flört döneminde cinselliğe hayır diyor?
18.07.2023 Astroloji
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç Avustralya ve Britanyalı araştırmacıların yürüttüğü çalışmaya göre flört aşamasındaki birçok bireyin partner seçmesini sağlayan önemli bir özellik var. Bireyler partnerini fiziksel açıdan kendilerine daha çok benzeyen kişilere göre seçiyor.
11.07.2023 Gündem
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı...
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı... Rüya gibi bir tatil yaşamak için Güney Amerika ülkesi Kolombiya'ya giden turistler hayatlarının şokunu yaşadı. Medellin kentinde saldırıya uğrayan bir turist o anların görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Kameraya yansıyan o anlarda arkadan gizlice yaklaşan iki kişinin hem adamı hem de yanındaki kadını döverek gasp ettiği görüldü.
6.06.2023 Dünya
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu Baykar’ın öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA , insanlı savaş uçakları ile kol uçuşları gerçekleştirerek havacılık tarihinde birçok ilke imza attı.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Akılalmaz hırsızlık anbean kameralarda! Saniyeler içinde kayıplara karıştı
Akılalmaz hırsızlık anbean kameralarda! Saniyeler içinde kayıplara karıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kadın, hırsızlığa alet ettiği kız çocuğuna kaşla göz arasında 18 bin lira değerinde nakit para ve telefon bulunan çantayı çaldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde kadının halı açarak küçük kızı kamufle etmesi ve ardından çantayı çaldıkları anlar yer aldı.
6.06.2023 Yaşam
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu... Çevrimiçi arkadaşlık sitesinde başlayan flört korku filmine dönüştü. ABD’de çöpçatanlık sitesinden tanıştığı adamın evlendiğini öğrenen kadın, adamın karısını öldürtmek için tetikçi tutunca yakalandı.
6.06.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Bu hareketler alenen flört! Erkeğin flört ettiğini gösteren 5 işaret
Bu hareketler alenen flört! Erkeğin flört ettiğini gösteren 5 işaret Kalp çarpıntısı varsa, ani duygu değişimleri yaşıyorsanız ve en basit hareketinden binlerce anlam çıkartmaya başladıysanız flörtün eşiğindesiniz demektir. Ancak bunun karşılıklı olup olmadığı konusunda tereddüt yaşıyorsanız bazı işaretler var. Bu flörtün devam edebilmesi için çift taraflı ilerlemesi gerektiğini ilişki uzmanları da dile getiriyor. Biz de gazetevatan olarak erkeğin flört ettiğini gösteren 5 işareti araştırdık.
27.05.2023 Sağlık
Fatih Terim almak için yanıp tutuşuyordu! Galatasaray'a 40 milyon euro'luk orta saha
Fatih Terim almak için yanıp tutuşuyordu! Galatasaray'a 40 milyon euro'luk orta saha Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen Galatasaray'ın öncelikli hedefi orta saha. Torreira'nın Milan'la flört ettiğini bilen Sarı Kırmızılı yöneticilerin Arjantinli yıldızla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Dursun Özbek'in İcardi'nin de işin içinde olduğu 28 yaşındaki futbolcu için PSG'le masaya oturduğu bildirildi.
25.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Flört ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flört haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.