Fikret Otyam

Fikret Otyam

Son dakika fikret otyam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fikret otyam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fikret otyam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikret Otyam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikret otyam gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 fikret otyam haberi bulunmuştur. Tüm fikret otyam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı' Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt Fotoğrafı" nasıl çektiğini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaşandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleşide anlatıyor...
30.08.2023 Gündem
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı! Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif vefatının 20. yılında anılıyor. 'Deli miyim ben', 'Çeşmi siyahım', 'Mevlam gül diyerek', 'Oy bizim eller', 'Mamudo' ve 'Dom dom kurşunu' gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, ardında 453 plak, 58 kaset bıraktı. Peki, Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif ne zaman öldü? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
16.05.2022 Kültür Sanat
Kayıhan Güven hayatını kaybetti
Kayıhan Güven hayatını kaybetti İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Kayıhan Güven, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Marmara Üniversitesi’nde üç defa 'Yılın Hocası' ödülüne layık görülen Güven, öğrencileriyle birlikte 30’a yakın fotoğraf sergisine ve birçok kitaba imza attı.
4.01.2021 Yaşam
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
4 ev, bir araba 8 de tablosu var
4 ev, bir araba 8 de tablosu var CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi...
29.09.2021 Gündem
Mal varlığını açıkladı!
Mal varlığını açıkladı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi...
29.09.2021 Gündem
Yazın son sergisi açıldı
Yazın son sergisi açıldı Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Cengiz-Ayfer Toprak Karavan’dan tatilcilere yeni bir sergi daha...
22.08.2015 Magazin
‘Cemevleri ibadethanedir’
‘Cemevleri ibadethanedir’ Yargıtay, elektrik faturalarını ödemeyen Cem Vakfı hakkındaki icrayı durdurdu ve vakıfta ibadethane olan bölümdeki giderlerin tespitini istedi...
29.09.2021 Gündem
Otyam’a veda
Otyam’a veda Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Fikret Otyam için Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde tören düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Fikret Otyam son yolculuğuna uğurlandı
Fikret Otyam son yolculuğuna uğurlandı Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede iki gün önce hayatını kaybeden sanatçı Fikret Otyam için Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde tören düzenlendi.
11.08.2015 Kültür Sanat
O güzel insan uğurlanıyor!
O güzel insan uğurlanıyor! Otyam, bugün Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesindeki Çilehane’de yapılacak törenin ardından, İz Bırakan Aydınlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
10.08.2015 Yaşam
Fikret Otyam cemevinden türkülerle uğurlandı
Fikret Otyam cemevinden türkülerle uğurlandı ANTALYA’da önceki gün 89 yaşında yaşama veda eden ressam, gazeteci- yazar Fikret Otyam için Antalya’da Cemevi’nde tören düzenlendi.
10.08.2015 Yaşam
Son fırçası hayata oldu!
Son fırçası hayata oldu! Ressam, gazeteci- yazar Fikret Otyam dün gece Antalya’da yaşamını yitirdi. 89 yaşındaki Otyam yarın İz Bırakan Aydınlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
29.09.2021 Gündem
Usta sanatçı Fikret Otyam hayatını kaybetti
Usta sanatçı Fikret Otyam hayatını kaybetti Fikret Otyam, son olarak 26 Ocak 2015'te Antalya'daki özel bir sağlık merkezinde girdiği diyaliz sırasında rahatsızlanmış, mide kanaması geçirdiği anlaşılınca Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı...
9.08.2015 Yaşam
Ünlü sanatçıdan iyi haber!
Ünlü sanatçıdan iyi haber! Antalya'da geçirdiği mide kanaması sonrasında Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan ressam ve gazeteci- yazar 89 yaşındaki Fikret Otyam, bugün normal servise alındı.
3.02.2015 Magazin
Durumu iyiyi giderken kötü haber geldi!
Durumu iyiyi giderken kötü haber geldi! Antalya'da geçirdiği mide kanaması sonrasında Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan ressam ve gazeteci- yazar 89 yaşındaki Fikret Otyam solunum cihazından ayrıldı. Otyam'ın tedavisi sürerken Ankara'da yaşayan 92 yaşındaki şair ağabeyi yaşımını yitirdi.
2.02.2015 Magazin
Otyam’ın kalbi durdu yaşama döndürüldü!
Otyam’ın kalbi durdu yaşama döndürüldü! ANTALYA’da önceki gün mide kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan ressam ve gazeteci-yazar 89 yaşındaki Fikret Otyam’ın endoskopi için götürüldüğü ameliyathanede kalbi durdu...
28.01.2015 Yaşam
Ünlü sanatçının kalbi durdu!
Ünlü sanatçının kalbi durdu! ANTALYA’da önceki gün mide kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan ressam ve gazeteci- yazar 89 yaşındaki Fikret Otyam’ın endoskopi için götürüldüğü ameliyathanede kalbi durdu. Doktorların müdahalesiyle yaşama döndürülen Otyam, tekrar yoğun bakım servisine alındı.
28.01.2015 Magazin
Ünlü ressam yoğun bakımda
Ünlü ressam yoğun bakımda ANTALYA'da yaşayan ünlü ressam ve gazeteci- yazar, 89 yaşındaki Fikret Otyam, geçirdiği mide kanaması sonrasında götürüldüğü hastanede yoğun bakım servisine alındı.
27.01.2015 Kültür Sanat
Karnesini getirene kitap hediye etmek onun ‘İş’i
Karnesini getirene kitap hediye etmek onun ‘İş’i İş Bankası’nın 2007-2008 eğitim öğretim yılının sonunda başlattığı ve bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük kitap kampanyalarından biri olan ‘Karneni Göster, Kitabını Al’ kampanyası, bu eğitim öğretim dönemi ile 7’nci yılına ulaşıyor...
26.05.2014 Ekonomi
‘Seçtiğiniz adam önce sizi soydu’
‘Seçtiğiniz adam önce sizi soydu’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, mitinglerinde yine Başbakan Erdoğan’a yüklendi: “Eyvallah, demokrasiye saygımız var...
3.03.2014 Siyaset
Mal varlığını açıkladı!
Mal varlığını açıkladı! CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi.
29.09.2021 Gündem
Sarıgül o sorudan kaçtı!
Sarıgül o sorudan kaçtı! Sarıgül’ü karşılayanlar o soruyu sorunca...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Otyam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikret otyam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.