Figür

Figür

Son dakika figür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan figür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını figür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Figür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan figür gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 figür haberi bulunmuştur. Tüm figür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024 Şampiy10
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi…
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi… Lilith; kızıl saçlı bir kadın olarak tasvir edilir. Lilith, mitolojilerin karanlık ve gizemli dünyasında önemli bir figür olarak varlığını sürdürüyor. İbrani mitolojisinde, Adem'in eşi olarak belirtilen ve ardından yaratılış hikayesindeki yerinden kovulan Lilith, zaman içinde çeşitli kültürel ve dini bağlamlarda farklı şekillerde tasvir edilmiştir. Bazı geleneğe göre, Lilith'in isyanı ve ayrılışı, insanlığın evriminde önemli bir rol oynar; diğerlerine göre ise, bir lanetlenmişlik hikayesi olarak anlatılır.
17.04.2024 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
10.03.2024 Şampiy10
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı İran mitolojisi, binlerce yıllık bir geçmişe sahip, zengin ve derin bir kültürel hazinedir. Bu mitoloji, birçok efsanevi figür ve sembolle doludur; ancak belki de en etkileyici olanlarından biri, Simurg kuşudur. Simurg, sadece İran mitolojisinde değil, aynı zamanda Orta Doğu'nun birçok kültüründe derin anlamlar taşıyan bir varlık olarak kabul edilir. Simurg'un efsanevi hikayesi, insanın içsel yolculuğu ve kişisel dönüşüm arayışını anlatır.
28.02.2024 Gündem
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir'
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir' AK Parti programına yönelik saldırıya ilişkin konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, "Bu bir terör girişimi ve bize yönelik. Bu bir siyasi kimliğe karşı yapılmış bir terör girişimidir, planlı eylemdir." dedi.
15.02.2024 Gündem
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var Ankara'da, kaçakçılık operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı, toplam 33 milyon 100 bin lira değerinde kaçak ürün ve tarihi eser ele geçirildi.
10.10.2023 Yaşam
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı Kayseri'de, polisin düzenlediği tarihi eser operasyonunda Roma ve Bizans dönemine ait 773 adet tarihi sikke ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
8.10.2023 Yaşam
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Falda Gözlük Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gözlük Nasıl Yorumlanır?
Falda Gözlük Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gözlük Nasıl Yorumlanır? Fal yorumcuları gördükleri her simge üzerinden bir yorum yapmaktadır. Yapılan yorumlar kişinin hayatını etkilemektedir. Falda gözlük simgesinin çıkması da merak edilen konulardan biridir. Bir kişinin falında çıkan gözlük anlamı genellikle hayır ile sonuçlanmamaktadır. Yaşanacak bir durumda kişinin mağdur olacağı şeklinde yorum yapılmaktadır. Aynı zamanda kahve falında çıkan gözlük, kişinin iş hayatında yaşayacağı aksaklıklara da işaret etmektedir. İş terfisi almak isteyen kişilerin bu terfiyi başka birinin aldığını görmeleri de bu gözlük simgesinin yorumları arasında yer almaktadır.
29.07.2023 Gündem
Falda Bayrak Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bayrak Nasıl Yorumlanır?
Falda Bayrak Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bayrak Nasıl Yorumlanır? Bayrak, tüm ülkelerin bağımsızlığını ve özgürlüğünü temsil eden en önemli unsurlardan birisidir. Bayrağı olan milletler bağımsızlıklarını kazandıkları ve kararlarını kendileri kolaylıkla alabilen milletler olarak da görülür. Bu nedenle de bayrak her millet için çok büyük bir öneme sahip olan kutsal bir simgedir. Özellikle de kahve falında zaman zaman pek çok farklı figür dikkat çekerken bayrak da o figürlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.
27.07.2023 Gündem
Falda Anka Görmek Ne Demek? Kahve Falında Anka Kuşu Nasıl Yorumlanır?
Falda Anka Görmek Ne Demek? Kahve Falında Anka Kuşu Nasıl Yorumlanır? Anka kuşu efsane olarak anlatılan çok özel bir kuştur. Kuşun gerçekten yaşayıp yaşamadığı bilinmez. Tabi bu kuşun anlatılanlara göre bir tasviri bulunur. Bunun kahve falında çıkması ise hem maddi hem de manevi açıdan rahatlık olarak nitelenir. Özellikle Anka kuşu falda çıktığı zaman kişinin yaşamında mutlu günler çok yakındır. Ayrıca Anka kuşu bereket habercisi olan bir fal sembolüdür.
21.07.2023 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal için imza töreni! Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Takımda kalmak istemiyor
Fenerbahçe'de İsmail Kartal için imza töreni! Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Takımda kalmak istemiyor Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal için imza töreni düzenlendi. 62 yaşındaki teknik adam ve başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Arda Güler sorusuna yanıt veren Ali Koç, "Arda Güler konusuna uzun cevap vermeyeceğim. Öncelikle milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda'yı bağrına basmıştır. Arda Fenerbahçe'de kalmayacak. Fenerbahçe'de kalmak istemiyor." dedi.
5.07.2023 Fenerbahçe
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3 milyon sterline alıcı buldu. Sotheby’s satışın, Avrupa’da en yüksek meblağa sahip müzayede satışı olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Kültür Sanat
Blackpink Jisoo gruptan ayrıldı mı, Jisoo öldü mü? Blackpink grubu dağılacak mı, üyeleri kaç kişi?
Blackpink Jisoo gruptan ayrıldı mı, Jisoo öldü mü? Blackpink grubu dağılacak mı, üyeleri kaç kişi? Jisoo gruptan ayrıldı mı 2023, Blackpink dağıldı mı? Kore Pop’un en sevilen gruplarından biri olan Blackpink için ortaya çeşitli iddialar ortaya atıldı. Blackpink hayranları söz konusu iddiaların ardından Blackpink dağılacak mı, Jisoo gruptan ayrıldı mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2023 Magazin
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü görücüye çıktı! 'İnanamadım, çok benziyor'
Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü görücüye çıktı! 'İnanamadım, çok benziyor' Tuba Büyüküstün’ün balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul’un koleksiyonundaki yerini aldı.
15.04.2023 Magazin
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü ABD'de yaşanan ve kan donduran olayda genç kadın sevgilisini defalarca bıçakladı. Mahkemeye çıkan Morgan isimli kadının sözleri ise juriyi şaşkına çevirdi.
9.03.2023 Dünya
18 Mart Cumartesi RED art istanbul’da başlıyor
18 Mart Cumartesi RED art istanbul’da başlıyor Çağdaş resmin genç temsilcilerinden İlkem Güneri’nin “Bullseye” adını verdiği kişisel sergisi 18 Mart Cumartesi günü RED art istanbul’da başlıyor. Sanatçının lowbrow ve street art akımlarından etkiler taşıyan eserlerinden meydana gelen sergi, 28 Mart tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
7.03.2023 Kültür Sanat
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da 'Gençlik Buluşmaları' programına katıldı. Gençlik Buluşması'nda tahıl koridoru ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Putin 'tahılı bilabedel gönderiyorum' dedi. Biz de 'fabrikalarımızda una çevirir fakir Afrika ülkelerinde göndeririz' dedik" açıklamasını yaparak Karadeniz tahılının yüzde 44'ünün Avrupa ülkelerine gönderildiğini belirterek bu sayının dengeleneceğini sözlerine ekledi. 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Masacıların, nasıl bir Türkiye vaat ettiğini hepiniz görüyorsunuz. Ne diyorlar, hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, hepsi bakanlık alacakmış. Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir, cehalettir" açıklamasını yaptı.
15.01.2023 Gündem
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi?
Time yılın kişisini seçti! Yılın Kişisi kim seçildi? Time dergisi "Yılın Kişisi"ni seçti. ABD merkezli prestijli Time dergisi dünya çapında bir figür olarak tarihe geçen ve ilham veren şahsiyetleri 1927’den bu yana "Yılın Kişisi" olarak seçiyor. Peki, 2022 yılında Time dergisi yılın kişisi kim oldu? Volodimir Zelenski kimdir? Time neden yılın kişisi olarak Volodimir Zelenski’yi seçti? İşte detaylar…
8.12.2022 Dünya
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü, kalıcı olarak İstanbul'da yer alan bir müzeye getirildi. Hayranları, büyük ilgi gören yıldızın figürüyle fotoğraf çektirmek için sıraya girerken; balmumunun yapılması için gereken kalıbın tam 170 saatte çıkarıldığı açıklandı.
29.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Figür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki figür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.