Fidel Castro

Fidel Castro

Son dakika Fidel Castro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fidel Castro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fidel Castro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fidel Castro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fidel castro gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 fidel castro haberi bulunmuştur. Tüm fidel castro haberleri aşağıda listelenmiştir.
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Küba Devlet Başkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarmayı teyit ettik
Küba Devlet Başkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarmayı teyit ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Küba ile ilişkilerimizi tüm cepheleriyle ele aldık. İş birliğimizi kuvvetlendirmek yönünde güçlü ve karşılıklı iradeye sahip olduğumuzu görmek bizleri ayrıca mutlu etti. İlişkilerimizin gerçek potansiyelinin altında kalmasında Küba’ya tek taraflı uygulanan yaptırımların etkisinin bulunduğu aşikardır. Küba ile ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarma kararlılığımızı teyit ettik” dedi.
23.11.2022 Siyaset
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
Küba’da devrim gibi karar! Büyük protestolar sonuç verdi
Küba’da devrim gibi karar! Büyük protestolar sonuç verdi Küba yönetimi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurulmasına izin veren bir yasaya resmen onay verdi. Bu hamle kamu şirketlerinin esas olduğu komünist ülke için büyük bir değişim olarak görülüyor.
8.08.2021 Dünya
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Ay’a ayak basma hedefi, bilimsel değil siyasi güdülerle  şekillendi
Ay’a ayak basma hedefi, bilimsel değil siyasi güdülerle şekillendi İnsanoğlunun Ay’a ilk ayak bastığı günün üzerinden 51 yıl geçti. Astronot Neil Armstrong'un "bir insan için küçük fakat insanlık için büyük" diye tasvir ettiği adıma giden yolun taşları, ABD ile Sovyetler Birliği (SSCB) arasında güç mücadelesinin gölgesinde döşendi.
20.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Che Guevara’nın doğduğu ev satılıyor
Che Guevara’nın doğduğu ev satılıyor Arjantinli Marksist devrimci Ernesto Che Guevara’nın Risario kentinde doğduğu ev satışa çıkarıldı.
26.06.2020 Dünya
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Küba'da 43 yıl aradan sonra başbakan seçildi
Küba'da 43 yıl aradan sonra başbakan seçildi Küba'da 43 yıl aranın ardından başbakan seçildi.
22.12.2019 Dünya
Rusya ve Küba'dan ABD'ye çağrı
Rusya ve Küba'dan ABD'ye çağrı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz-Canel, Moskova'da imzaladıkları ortak bildiride, ABD'ye Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan çekilme kararını gözden geçirme çağrısı yaptı.
2.11.2018 Dünya
Küba'da tarihi bir dönem sona erdi
Küba'da tarihi bir dönem sona erdi Küba'da yeni Devlet Başkanı seçilen Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez, ülkedeki yaklaşık 60 yıllık Castro dönemini resmen sona erdirdi.
19.04.2018 Dünya
Küba 60 yıl sonra ilk kez Castro'suz
Küba 60 yıl sonra ilk kez Castro'suz Küba devlet başkanı Raul Castro, bu hafta görevi bırakıyor. Castro, 2016'da ölen ağabeyi Fidel Castro'nun 2008'de istifa etmesinden bu yana devlet başkanlığı görevini sürdürüyordu.
19.04.2018 Dünya
Küba'da Castro dönemi sona eriyor
Küba'da Castro dönemi sona eriyor Küba'da 1959 yılından bu yana ilk kez devlet başkanlığında Castro adı olmayacak.
18.04.2018 Dünya
Küba’da bir  devrin sonu
Küba’da bir devrin sonu Küba’da ağabeyi Fidel Castro’nun ardından devlet başkanlığı görevini üstlenen Raul Castro’nun koltuğunu yardımcısı Miguel Diaz-Canel’e bırakmasıyla Castro’ların 59 yıllık iktidarı son bulmuş olacak.
17.04.2018 Dünya
Castro'nun büyük oğlu intihar etti
Castro'nun büyük oğlu intihar etti Küba'nın eski devlet başkanı Fidel Castro'nun büyük oğlu Fidel Castro Diaz-Balart (68) hayatına son verdi.
2.02.2018 Dünya
Evlenmekten vazgeçtim dayak atsınlar bitsin
Evlenmekten vazgeçtim dayak atsınlar bitsin Tacizle suçlanan öğretmeni VATAN buldu.
6.01.2018 Yaşam
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi!
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi! Sosyal medya üzerinde bir fenomen olan ve dünyanın farklı şehirlerinde açtığı şubelerde ünlülerle çektirdiği fotoğraflarla bilinen restoran sahibi Nusret Gökçe'nin geçen yıl paylaştığı bir fotoğraf tartışma yarattı.
5.12.2017 Magazin
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak Arjantinli efsanevi futbol yıldızı Diego Maradona, Venezuela Devlet Televizyonu Telesur'da yorumculuk yapmak üzere sözleşme imzaladı.
8.11.2017 Spor Magazin
Ve sis perdesi kalktı
Ve sis perdesi kalktı Yıllardan beri hakkında yüzlerce komplo teorisi üretilen Kennedy suikastının tüm gizli belgeleri yayınlandı. Tüm dünya belgeleri indirip okuyabiliyor. Soruların yanıtı aranıyor
26.10.2017 Dünya
JFK suikastında 54 yıl sonra  sır perdesi kalkıyor
JFK suikastında 54 yıl sonra sır perdesi kalkıyor Yıllardır komplo teorilerine konu olan ABD tarihinin en gizemli olaylarından Kennedy suikastı ile ilgili tüm gizli dosyaların yayınlanmasına karar verildi. Büyük gün perşembe... 3 binden fazla dosya 54 yıl sonra açığa çıkıyor
22.10.2017 Dünya
Küba İlk resmi ziyaretini yaptı
Küba İlk resmi ziyaretini yaptı Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez Parilla, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Bakanlık Resmi Konutu'nda ilk kez görüştü.
29.09.2021 Gündem
65 yıl sonra Küba'dan ilk: Türkiye'ye geliyor
65 yıl sonra Küba'dan ilk: Türkiye'ye geliyor Küba ile diplomatik ilişkilerin 65. yılında, Küba Dışişleri Bakanı Parrilla Türkiye'ye gelecek. Parrilla'nın 15-16 Haziran'da Ankara'ya yapacağı resmi ziyaret, Küba'dan Türkiye'ye dışişleri bakanı seviyesindeki ilk ziyaret olacak
14.06.2017 Siyaset
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Küba'da Castro'nun adı sokaklara verilemeyecek
Küba'da Castro'nun adı sokaklara verilemeyecek Raul Castro, Küba devriminin liderinin adının kamu alanlarında yaşatılmayacağını açıkladı
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fidel Castro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fidel castro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.