Feridun Sinirlioğlu

Feridun Sinirlioğlu

Son dakika Feridun Sinirlioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feridun Sinirlioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feridun Sinirlioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feridun Sinirlioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feridun sinirlioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 feridun sinirlioğlu haberi bulunmuştur. Tüm feridun sinirlioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl?
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı atama kararıyla Türkiye'nin Birleşmiş Milletler'deki Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu görevden alındı. Yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal atandı. Atamanın yapılmasının ardından Sedat Önal’ın özgeçmişi merak konusu oldu. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Sedat Önal’ın eşi kimdir?
4.02.2023 Gündem
Feridun Sinirlioğlu kimdir? Türkiye Birleşmiş Milletler Daimi Üyesi Feridun Sinirlioğlu görevden alındı mı, neden?
Feridun Sinirlioğlu kimdir? Türkiye Birleşmiş Milletler Daimi Üyesi Feridun Sinirlioğlu görevden alındı mı, neden? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Feridun Hadi Sinirlioğlu görevden alındı. Sinirlioğlu'nun yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal getirildi. Peki, Feridun Sinirlioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Feridun Sinirlioğlu’nun eşi kim? Türkiye Birleşmiş Milletler Daimi Üyesi Feridun Sinirlioğlu neden görevden alındı?
4.02.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız
Emine Erdoğan: Sıfır atıkla mücadele tecrübelerimizi her ülkeyle paylaşmaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ‘Sıfır Atık Projesi’nin dünyada yaygınlaştırılması için iyi niyet beyanı imzaladı. Emine Erdoğan, "Türkiye'nin sıfır atık konusundaki deneyimlerini isteyen her ülkeyle paylaşmaya hazır olduklarını" ifade etti.
20.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Özbekistan resmi temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York kentine geldi. Erdoğan, konaklayacağı Türkevine gelişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan Türk vatandaşlarını selamladı.
17.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı, BM'de Göbeklitepe dikilitaş replikasını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı, BM'de Göbeklitepe dikilitaş replikasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi yerleşkesinde sergilenen Anadolu'nun 12 bin yıllık mirası Göbeklitepe'deki dikilitaşların replikasını ziyaret etti.
21.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi Binası'nda Boris Johnson ve Guterres ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi Binası'nda Boris Johnson ve Guterres ile görüştü Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı kabulü sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.
21.09.2021 Siyaset
Türkiye silahsızlandırmayı ihlal eden Yunanistan'ı şikayet etti
Türkiye silahsızlandırmayı ihlal eden Yunanistan'ı şikayet etti Türkiye, Yunanistan’ı, Ege ve Akdeniz'deki adaların silahsızlandırılması konusunda ilgili anlaşmalardan doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi sebebiyle Birleşmiş Milletlere şikayet etti.
16.07.2021 Gündem
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına sessiz kalan BMGK'ya tepki
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına sessiz kalan BMGK'ya tepki Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, İsrail'in Filistin'e saldırıları karşısında BM Güvenlik Konseyinin sessiz kalmasının "kabul edilemez" olduğunu belirterek, "Televizyonda canlı yayımlanan böylesine bir insan kıyımı karşısında Konseyin şu anki eylemsizliğini ne haklı çıkabilir?" diye sordu.
16.05.2021 Gündem
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi…
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi… Kasım ayında yapılan seçimi kazanan Joe Biden, Oval Ofisi devralmaya hazırlanıyor. Biden'ın ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Joe Biden'ın kampanya ofisinden yapılan açıklamaya göre eski diplomat William Burns, ABD'nin yeni CIA Direktörü olacak. William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörü kaç yaşında, aldığı görevler?
11.01.2021 Dünya
Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü
Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen ve New York'ta hazırlık çalışmalarına başlayan eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile görüştü.
20.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile telefonda görüştü.
18.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile telefonda görüştü.
17.06.2020 Gündem
‘Türk kuvvetleri kasıtlı hedef alındı’
‘Türk kuvvetleri kasıtlı hedef alındı’ Türkiye’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, Moskova’nın İdlib’de Türk askerlerinin şehit edildiği saldırıda rolü olmadığına dair açıklamasına yanıt verdi. Radar görüntülerine göre Rus ve rejim uçaklarının o gün birlikte uçtuğunu söyledi.
1.03.2020 Dünya
Sinirlioğlu BMGK’da sert çıktı: O benim muhatabım değil
Sinirlioğlu BMGK’da sert çıktı: O benim muhatabım değil Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) önceki günkü Suriye oturumuna Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu’nun Suriye’nin BM Temsilci Yardımcısı Louay Falouh ile tartışması damga vurdu.
21.02.2020 Siyaset
Türkiye'den İdlib açıklaması: Tehdit teşkil eden tüm hedefleri vuracağız
Türkiye'den İdlib açıklaması: Tehdit teşkil eden tüm hedefleri vuracağız Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, "Türkiye (İdlib'de) tehdit teşkil eden tüm hedefleri vuracak. Askerimizi geri çekmeyeceğiz ve gözlem noktalarından geri çekilmeyeceğiz. Ay sonuna kadar mevcut pozisyonlarından çekilmesi gereken rejimdir." dedi.
19.02.2020 Gündem
Türkiye'den BM Güvenlik Konseyinde ''İdlib'' uyarısı
Türkiye'den BM Güvenlik Konseyinde ''İdlib'' uyarısı Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeybatısında İdlib'deki birliklerini geri çekmeyeceğini ve gözlem noktalarını terk etmeyeceğini belirterek, ''Türkiye'nin güvenliğini ve Türk askerlerini hedef alan hiçbir saldırı cezasız kalmayacak. Meşru müdafaa hakkımızı kullanmakta asla tereddüt etmeyiz. Burada kırmızı çizgimizden bahsetmiyorum, bu bir uyarı.'' dedi.
7.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'den ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'den ayrıldı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 74'üncü Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu New York'taki temaslarını tamamlayarak, özel uçak "TC-TRK" ile ABD'den ayrıldı.
26.09.2019 Siyaset
Çavuşoğlu ile Guterres BM'deki PKK skandalını görüştü
Çavuşoğlu ile Guterres BM'deki PKK skandalını görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.
6.07.2019 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş S-400 açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş S-400 açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündeme ilişkin konular hakkında yaptığı açıklamada, "Biz diplomatik yollarla çözmek istiyoruz. Biz S-400'ü alacağız." dedi.
4.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM’nin PKK ile anlaşması skandal
Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM’nin PKK ile anlaşması skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler’in bölücü terör örgütü YPG/PKK ile bünyesindeki çocuk savaşçıları bırakması bahanesiyle görüşmesinin ve bir anlaşma imzalamasının asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Erdoğan, “Hangi gerekçeyle olursa olsun BM’nin bir terör örgütünü bu şekilde muhatap alması, masaya oturması ve resmi bir statü tanır gibi bir anlaşma imzalaması en hafif ifadesiyle bir skandaldır” dedi.
3.07.2019 Gündem
Türkiye'nin sunduğu karara BM'de büyük destek
Türkiye'nin sunduğu karara BM'de büyük destek Türkiye'nin öncülüğünde Myanmar'da özellikle de Arakanlılara yönelik insan hakları ihlallerini kınayan ve hesap verebilirlik çağrısı yapan Birleşmiş Milletler kararı büyük destek aldı.
17.11.2018 Dünya
Türkiye'den Birleşmiş Milletler'e reform çağrısı!
Türkiye'den Birleşmiş Milletler'e reform çağrısı! Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, "BM Güvenlik Konseyini (BMGK) daha geçirgen, demokratik, temsilci ve sorumlu bir organ olacak şekilde reforme etmeliyiz." çağrısında bulundu.
10.11.2018 Dünya
Rusya'dan açıklama: Türk meslektaşlarımız büyük çaba gösteriyor
Rusya'dan açıklama: Türk meslektaşlarımız büyük çaba gösteriyor Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, "Türk meslektaşlarımız Soçi mutabakatının uygulanması konusunda büyük çaba gösteriyor. Silahlardan arındırılmış bölgeden binden fazla savaşçı ayrıldı." dedi
17.10.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'den ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'den ayrıldı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş  Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu ABD'den,  özel uçak "CAN" ile, Almanya'ya hareket etti.
27.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye geldi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere özel uçak "CAN" ile ABD'nin New York şehrine ulaştı.
23.09.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Feridun Sinirlioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feridun sinirlioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.