Feridun Düzağaç

Feridun Düzağaç

Son dakika feridun düzağaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feridun düzağaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feridun düzağaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feridun Düzağaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feridun düzağaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 feridun düzağaç haberi bulunmuştur. Tüm feridun düzağaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Feridun Düzağaç'ın göz altındaki morluk dikkat çekti: Dayak yedim
Feridun Düzağaç'ın göz altındaki morluk dikkat çekti: Dayak yedim Arnavutköy’de görüntülenen Feridun Düzağaç, göz altındaki morluklarla dikkat çekti. “Dayak yedim” diye espri yapan sanatçının göz altı torbalarını aldırdığı öğrenildi.
27.03.2021 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Şarkıcı Feridun Düzağaç o yazarı affetmedi!
Şarkıcı Feridun Düzağaç o yazarı affetmedi! Feridun Düzağaç, bir sözlük platformunda kendisi hakkında 'PKK sempatizanı' diyen 42 yaşındaki Turgay K.'yı savcılığa şikayet etti. Turgay K., pişman olduğunu belirtip sanatçıyla uzlaşmak istedi. Fakat Düzağaç, bu talebi reddetti.
22.02.2020 Magazin
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
Öykü Arin için kritik süreç başlıyor
Öykü Arin için kritik süreç başlıyor Minik Öykü Arin'in babadan yapılan yarı uyumlu naklinin üzerinden geçen 5,5 ayın ardından kritik sürece girildi. 6 ay tamamlandığında Öykü'nün kullandığı ilik savaşını engelleyen ilaçlardan biri kesilecek. Anne Eylem Yazıcı, "İlacın kesilmesiyle ilik savaşı riski bir süre artıyormuş, bu yüzden 6 ay bizim için kritik bir aşama olacak" dedi.
17.11.2019 Yaşam
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması Feridun Düzağaç'ın yıllardır dillerden düşmeyen hit parçası 'Alev Alev' geçtiğimiz ay Ebru Yaşar tarafından seslendirilmişti. Başta Youtube olmak üzere birçok müzik platformunda yer alan parçaya, Düzağaç'ın hayranları tepki göstermişti. Bu durum için üzüntü duyduğunu belirten Feridun Düzağaç, Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.
5.11.2019 Magazin
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Çağatay Ulusoy’u duyunca kaçtı!
Çağatay Ulusoy’u duyunca kaçtı! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu bir tekstil firmasının ev sahipliğinde parti düzenledi. Hangarist adlı mekanda düzenlenen özel partiye; Feridun Düzağaç, Alperen Duymaz, Duygu Sarışın ve Engin Hepileri başta olmak üzere birçok ünlü katıldı.
18.09.2019 Magazin
Sevilen müzisyenler sahne alacak
Sevilen müzisyenler sahne alacak İstanbul Coffee Festivali, 19-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Axess ana sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek. Onbinlerce kahveseveri ağırlayacak olan festivalin çim alanı 23 konsere sahne olacak.
17.09.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul başlıyor!
MilyonFest İstanbul başlıyor! Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenerek İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
2.07.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul  18 - 21 Temmuz'da
MilyonFest İstanbul 18 - 21 Temmuz'da Geçen yıl ilki düzenlenen, İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında yine Milyon Beach Kilyos'da düzenlenecek.
31.05.2019 Kültür Sanat
Feridun Düzağaç sevenleriyle buluşuyor!
Feridun Düzağaç sevenleriyle buluşuyor! Feridun Düzağaç İstanbul’un Sanat Performance sahnesinde geniş repertuvarı ile müzikseverlere özel bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
16.03.2019 Kültür Sanat
Feridun Düzağaç o mesajı affetmedi
Feridun Düzağaç o mesajı affetmedi Şarkıcı Feridun Düzağaç, kendisine bir platformda "PKK sempatizanı" diyerek hakaret eden sözlük yazarına dava açtı. Bu mesajdan rahatsız olan şarkıcı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
16.01.2019 Magazin
Feridun Düzağaç dava açtı!
Feridun Düzağaç dava açtı! Şarkıcı Feridun Düzağaç, Uludağ Sözlük adlı internet sitesinde kendisi için, “PKK sempatizanı, uyarlanan şarkı ne kadar hoşuma gitse de izin alınmaması rahatsız etti tarzında zırvalayan sanatçı” şeklinde mesaj yazdığı iddiasıyla Mali Müşavir Turgay Kargı’dan şikâyetçi oldu.
26.11.2018 Magazin
MilyonFest İzmir'in ilk gününe Şebnem Ferah damgasını vurdu
MilyonFest İzmir'in ilk gününe Şebnem Ferah damgasını vurdu 3 günde 21 sanatçıyı binlerce müzikseverlerle bir araya getirecek “MilyonFest İzmir” dün başladı.
20.10.2018 Kültür Sanat
MilyonFest İzmir başlıyor... İşte programda yer alacak isimler
MilyonFest İzmir başlıyor... İşte programda yer alacak isimler 3 günde 21 sanatçıyı binlerce müzikseverlerle bir araya getirecek “MilyonFest İzmir” yarın başlayacak.
19.10.2018 Kültür Sanat
Yaza festivaller damga vuruyor
Yaza festivaller damga vuruyor Teoman’dan Tom Jones’a Türkiye yaz aylarını yine müzikle dolu geçirmeye devam ediyor.
27.07.2018 Arşiv
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Kolon kanserine dikkat çektiler!
Kolon kanserine dikkat çektiler! Kolon kanserinin erken evrede teşhis edildiğinde tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu belirten uzmanlar, 50 yaş ve üstü herkesin kolonoskopi yaptırması gerektiğini söyledi.
16.03.2018 Sağlık
Hasret giderdi
Hasret giderdi Feridun Düzağaç, önceki gün kızı Tuya Naz ile görüntülendi.
14.12.2017 Magazin
Alkışlar  Denizli’ye
Alkışlar Denizli’ye Teknik direktör Mustafa Denizli, önceki akşam Zafer Algöz, Feridun Düzağaç, Tümer Metin, Güntekin Onay ve Metin Tekin’in de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla bir araya geldi.
20.10.2017 Magazin
Kuşadası’na yıldız yağmuru
Kuşadası’na yıldız yağmuru Kuşadası, 2. Kuşadası Gençlik Festivali ile Şebnem Ferah’tan Teoman’a, MFÖ’den Mor ve Ötesi’ne birçok yıldız ismi ağırlayacak.
13.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feridun Düzağaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feridun düzağaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.