Fatmagül Fakı

Fatmagül Fakı

Son dakika Fatmagül Fakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatmagül Fakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatmagül Fakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatmagül Fakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatmagül fakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 fatmagül fakı haberi bulunmuştur. Tüm fatmagül fakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Fatmagül Fakı geçtiğimiz günlerde anne olmuştu. Oğlu Kaan'a kavuşma anına ait özel görüntüleri paylaşan Fakı, duygularını dile getirdi.
30.12.2022 Magazin
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu...
Survivor Fatmagül Fakı'dan müjde! Sosyal medyadan duyurdu... 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünyaevine girmişti. Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. Yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından hamile olduğunu açıkladı.
10.07.2022 Magazin
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor?
Adriana Lima'ya benzerliğiyle olay olmuştu! Fatmagül Fakı şimdi ne yapıyor? Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya benzerliği ile bir dönem oldukça konuşulmuştu. Survivor sonrasında da gündeme gelen Fatmagül Fakı'nın son hali görenleri şaşırttı.
19.12.2021 Magazin
Tatil yatta
Tatil yatta Fatmagül Fakı yeni sevgilisiyle Bodrum’da tatile çıktı.
2.08.2017 Magazin
Fatmagül Tatilde ile geri dönüyor!
Fatmagül Tatilde ile geri dönüyor! “Survivor” yarışmasıyla adını duyuran ve Adriana Lima’ya benzerliğiyle dikkatleri çeken Fatmagül Fakı'nın program sunmaya hazırlanıyor.
8.03.2017 Magazin
Fatmagül Fakı’nın aracına silahlı saldırı
Fatmagül Fakı’nın aracına silahlı saldırı “Survivor” yarışmasıyla adını duyuran ve Adriana Lima’ya benzerliğiyle yapımcıların da dikkatini çeken Fatmagül Fakı'nın aracına silahlı saldırı yapıldı.
3.09.2016 Magazin
Güneşin Kızları yeni sezon 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle
Güneşin Kızları yeni sezon 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle Kanal D'nin yaz bombası Güneşin Kızları; yeni sezonda, yeni gününde, 31 Ağustos pazartesi saat 20:00'de ekranlara gelecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 11. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi heyecanlandıran sahneleriyle Güneşin Kızları 10. son bölümünde: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturmuştu. İşte yeni bölüm detayları...
25.08.2015 Magazin
Paylaştığı fotoğraf olay oldu
Paylaştığı fotoğraf olay oldu Adını Survivor'la duyuran Fatmagül Fakı, ekibine dahil olduğu Güneş'in Kızları setinden ilk fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
24.07.2015 Magazin
Setten fotoğraf paylaştı,olay oldu!
Setten fotoğraf paylaştı,olay oldu! Adını Survivor'la duyuran Fatmagül Fakı, ekibine dahil olduğu Güneş'in Kızları setinden ilk fotoğrafını paylaştı...
24.07.2015 Magazin
Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verdi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
23.07.2015 Magazin
Güneşin Kızları dizisinde sürpriz oyuncu!
Güneşin Kızları dizisinde sürpriz oyuncu! Kanal D’nin yaz dizisi Güneşin Kızları’na yeni bir isim dahil oldu. Eski Survivor yarışmacısı Fatmagül Fakı Güneşin Kızları dizisinde rol alacak. Peki Fatmagül Fakı kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
23.07.2015 Magazin
Sevgilisinin dizi setini bastı
Sevgilisinin dizi setini bastı Fatmagül Fakı, Kara Para Aşk dizisinde rol alan nişanlısı Ali Yörenç'in setine baskın yaptı...
13.04.2015 Magazin
Kanal D'nin programı artık yeni sunucusuyla ekranda!
Kanal D'nin programı artık yeni sunucusuyla ekranda! Kanalda yayınlanan programda sunucu değişikliği yaşandı.
2.04.2015 Televizyon
Yerli Adriana evleniyor!
Yerli Adriana evleniyor! Senarist Ece Yörenç'in oğlu; Kara Para Aşk'ın Fatih'i Ali Yörenç, yerli Adriana Lima olarak tanınan Fatmagül Fakı ile uzun zamandır beraber.
24.02.2015 Magazin
Gözleri lens çıktı
Gözleri lens çıktı ADRIANA Lima’ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı’nın göz rengiyle ilgili gerçeği söylemediği ortaya çıktı...
15.07.2014 Magazin
Aradığı aşkı buldu!
25.06.2014 Magazin
Survivor'da elenen isim kim oldu?
Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta adaya sürpriz bir isim veda etti.
21.05.2014 Magazin
Google’da en çok onları aradık
Google’da en çok onları aradık Arama motoru Google’daki “trendler küresi” uygulamasına göre Türkiye’de en çok sosyal yaşamda konuşulan konular arandı...
21.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Fatmagül'ün yeni aşkı
Fatmagül'ün yeni aşkı Tuncay'ı çabuk unuttu...
26.06.2013 Magazin
İşte yeni sevgilisi!
İşte yeni sevgilisi! Bodrum'da aşk tatili...
12.06.2013 Magazin
Erkeklerin çapkın, kadınların kıskanç bakışlarıyla karşılaşıyorum
Erkeklerin çapkın, kadınların kıskanç bakışlarıyla karşılaşıyorum Fatmagül Fakı şüphesiz Survivor'ın en dikkat çeken isimlerindendi...
9.06.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Fatmagül Fakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatmagül fakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.