Eyalet Sistemi

Eyalet Sistemi

Son dakika eyalet sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyalet sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyalet sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyalet Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyalet sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 eyalet sistemi haberi bulunmuştur. Tüm eyalet sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika Bayrağı Anlamı Nedir? Amerika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Amerika Bayrağı Anlamı Nedir? Amerika Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika dünya tarihine özgürlükler ülkesi olarak geçmektedir. Bu tanımın en büyük kanıtı Özgürlük heykelidir. Bu sebeple Amerika bayrağı kendi egemenliği altındaki halkı ifade etmektedir.
1.09.2023 Eğitim
‘Bu devletten ne istiyorsunuz?’
‘Bu devletten ne istiyorsunuz?’ ‘Eyalet’ tartışmalarının daha önce de yapıldığına dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Çıktılar meydana dediler ki ‘Asıl hedefimiz anayasanın ilk dört maddesini değiştirmektir.’ Ne istiyorsunuz siz Türkiye Cumhuriyeti’nden, bu devletten ne istiyorsunuz?” dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan, MHP ile AK Parti'nin kırmızı çizgisini açıkladı
Başbakan, MHP ile AK Parti'nin kırmızı çizgisini açıkladı Başbakan Yıldırım, "eyalet sistemi" iddialarına ilişkin, "Başından beri MHP ile AK Parti olarak biz bu anayasa değişikliğini hazırlarken kırmızı çizgimiz olarak üniter yapıyı öngördük ve bu konuda herhangi bir endişeye tereddüte yer vermeyecek şekilde titiz bir çalışma yaptık. Üniter devlet yapısı bizim de hassasiyetimiz, MHP'nin de hassasiyeti" dedi.
14.04.2017 Siyaset
Bahçeli "eyalet" tartışmalarına son noktayı koydu!
Bahçeli "eyalet" tartışmalarına son noktayı koydu! MHP lideri Bahçeli, eyalet sistemi tartışmalarına katıldığı canlı yayında son noktayı koydu. Bahçeli, "'Evet' çifte su verilmiş çelik gibidir" dedi
14.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, referanduma 2 gün kala TRT ekranlarında önemli açıklamalar da bulundu
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Haddini bil haddini
Erdoğan: Haddini bil haddini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
MHP'den, Bahçeli'nin o sözleri için açıklama yapıldı
MHP'den, Bahçeli'nin o sözleri için açıklama yapıldı MHP'den Bahçeli'nin o sözleri için açıklama yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Danışman sıfatı verilen kişilerin açıklamaları süreci zedeliyor, Bahçeli bunu anlatmak istedi" dedi
14.04.2017 Siyaset
Binali Yıldırım'dan 'eyalet' açıklaması
Binali Yıldırım'dan 'eyalet' açıklaması Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'eyalat'le ilgili açıklamalarına yanıt verdi.
14.04.2017 Siyaset
Bahçeli'nin tartışma yaratan sözleri sonrası açıklama!
Bahçeli'nin tartışma yaratan sözleri sonrası açıklama! MHP Twitter'da referandumda 'evet' diyeceğiz mesajı yayınlandı.
14.04.2017 Siyaset
Mehmet Şimşek'ten trafik sigortası açıklaması
Mehmet Şimşek'ten trafik sigortası açıklaması Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortasında tavan fiyatla ilgili açıklama yaptı. Şimşek,az kaza yapan ya da hiç kaza yapmayanların ödüllendirileceğini açıkladı
12.04.2017 Ekonomi
Bakan açıkladı! Hüsnü Bozkurt'un dedesi...
Bakan açıkladı! Hüsnü Bozkurt'un dedesi... Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 'evetçileri denize dökeriz' diyen Hüsnü Bozkurt'un dedesiyle ilgili bomba bir iddiada bulundu
29.09.2021 Gündem
Efkan Ala koluna 'evet' dövmesi yaptırdı
Efkan Ala koluna 'evet' dövmesi yaptırdı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa’da partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Burada koluna ‘evet’ dövmesi yaptıran Ala, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi Canlı yayında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, Hollanda'da yaşanan diplomatik krizde Türkiye Büyükelçisi'nin gözaltına alındığı ve kendilerinden bunun için özür dilendiğini söyledi.
14.03.2017 Siyaset
Son dakika! Başbakan müjdeyi verdi
Son dakika! Başbakan müjdeyi verdi Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde esnaf temsilcileriyle buluştu. Başbakan, esnafa 50 bin TL kredi müjdesi verdi
29.09.2021 Gündem
‘Dış politikada düzelme var...’
‘Dış politikada düzelme var...’ CHP lideri şehit haberleri için, “Türkiye kendi geleceğini güvence altına almak açısından böyle bir operasyon başlatmışsa, belli acılara katlanmak gerekiyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Anayasa için harekete geçiyor
AK Parti Anayasa için harekete geçiyor Başbakan Yıldırım, AK Parti teşkilatlarıyla biraraya gelerek, anayasa değişiklik teklifi ile ilgili hassasiyetlerini dile getirecek.
29.09.2021 Gündem
Anayasa müzakereleri tamamlandı
Anayasa müzakereleri tamamlandı AK Parti MHP'ye yanıtını yazılı iletti. Başbakan ve Bahçeli'den ilk açıklamalar geldi.
29.09.2021 Gündem
Şentop Anayasa referandumu için tarih verdi
Şentop Anayasa referandumu için tarih verdi TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop, Türkiye'nin geleceğe doğru yol kat edebilmesi için Anayasa ve parlamenter sistemin değiştirilmesi gerektiğini belirtirken, "15 gün içerisinde anayasa değişikliğiyle ilgili bir teklifi meclise vereceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Referandum çalışmalarına başlayacağız
Kurtulmuş: Referandum çalışmalarına başlayacağız BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu'da bal festivalinde yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki süreçte, siyaseten Türkiye'nin gücünü artıracak yeni bir dönemle karşı karşıya kalacağız. İnşallah çok kısa süre içerisinde sizlerin de önüne gelecek. Türkiye'de başkanlık sistemine geçişin denemesini yapıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Üniter başkanlık sistemi olacak
Üniter başkanlık sistemi olacak AK Parti’nin, “Türk tipi başkanlık” modelinde, ABD modelinden farklı olarak eyalet sistemi ve çift meclis öngörülmüyor.
29.09.2021 Gündem
MHP'nin B planı
MHP'nin B planı MHP'nin Başkanlık Sistemi konusundaki tavrı hala merak konusu. MHP'nin B planı ise "Denetimli Başkanlık"
29.09.2021 Gündem
Mustafa Şentop'tan 'başkanlık' açıklaması
Mustafa Şentop'tan 'başkanlık' açıklaması Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Şentop, Meclis'te 330 oyun bulunması halinde referandumum 2017 ilkbaharına yetişebileceğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Sinan Oğan: Aksaçlılar heyetini kuracağız
Sinan Oğan: Aksaçlılar heyetini kuracağız MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, seçilmesi halinde partide Aksaçlılar heyetini kuracağını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: 3 sorum var
Kılıçdaroğlu: 3 sorum var CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı belediyelerin terör örgütüne lojistik destek sağladığını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım'a "Senin yeni mi haberin oldu" sözleriyle yüklendi. Kılıçdaroğlu, yüksek yargı düzenlemesine ve Özgür Gündem soruşturmasındaki tutuklamalara da tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Hakimiyet tamam sıra onarmada...
Hakimiyet tamam sıra onarmada... İSMAİL TURGUT YUVACAN / VATAN Güneydoğu’daki operasyonlarda başarı sağlandığını vurgulayan Başbakan Yıldırım, “Saha hakimiyeti kuruldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyalet Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyalet sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.