Evlilik Öncesi

Evlilik Öncesi

Son dakika evlilik öncesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik öncesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik öncesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Öncesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik öncesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 evlilik öncesi haberi bulunmuştur. Tüm evlilik öncesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile sosyal destek programı ile 7,4 milyon haneye ulaşıldı
Aile sosyal destek programı ile 7,4 milyon haneye ulaşıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Politikalarımızın güçlü bir uygulaması olan Aile Sosyal Destek programımızla ihtiyaçları sahada tespit ediyoruz. Bu kapsamda 7,4 milyon haneye ulaştık. Ayrıca aile içi iletişimi geliştirmek amacıyla Aile Eğitim Programı ile 4,2 milyon kişiye, Evlilik Öncesi Eğitim Programı sayesinde ise 1,8 milyon gencimize eğitim verdik" dedi.
7.05.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
150 bin TL faizsiz kredi, 24 ek maaş! Yaş şartı yok, hesap açan herkese yatıyor
150 bin TL faizsiz kredi, 24 ek maaş! Yaş şartı yok, hesap açan herkese yatıyor Evlenen kadına müjdeli haber geldi. Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek söz konusu. Çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Ayrıca hesap açanlara da destek var. Bir de tazminat hakkı geliyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
"Nadir hastalıklar Yenidoğan Tarama Programı'na alınmalı"
"Nadir hastalıklar Yenidoğan Tarama Programı'na alınmalı" Adana'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan, dünyada 450 milyondan fazla kişiyi etkileyen nadir hastalıkların, tanısının bazen 30 yılı bulabildiğini ve bu süreçte kişide zaman, yeti, beceri kayıplarının yaşandığına vurgu yaparak, "Nadir hastalıklar Yenidoğan Tarama Programı ve çift tarama programına alınmalıdır" dedi.
1.03.2024 Adana
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Gençlik Fonu için başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacağını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı
Bakan Koca, 2023 yılı sağlık verilerini açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini açıkladı.
31.12.2023 Gündem
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu Evlilik kredisiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası için altyapının tamamlandığını söyledi. Bakan Göktaş, gençlerin bankadan kredi alabilmesi için aile eğitim programı ve evlilik öncesi eğitim programından yararlanması gerekeceğini açıkladı.
2.11.2023 Ekonomi
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evlilik öncesi SMA taraması uygulamasından 2 yılda 1 milyon 834 kişinin yararlandığını açıkladı. 
16.09.2023 Sağlık
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun
Süresiz nafakada ‘kriter’ çıkmazı! Aile fonu oluşturulsun Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, süresiz nafaka uygulamasının kabul edilebilir olmadığını belirterek uygulama üzerinde çalıştıklarını söyledi. Göktaş’ın uygulamayı adil bulmadığına ilişkin açıklamasını uzun süredir gündemde bulunan süresiz nafakayı yeniden tartışmaya açtı.
31.07.2023 Gündem
Artık Kimse yüzüne bakmıyor! Evlenecek kişide en çok bu meslekler tercih ediliyor!
Artık Kimse yüzüne bakmıyor! Evlenecek kişide en çok bu meslekler tercih ediliyor! Evlilik öncesi çiftlerin uyumunda en önemli kriterlerin başında meslekler geliyor. Tarafların karakteristik özelliklerinin yanısıra mesleki hayatları da evliliği şüphesiz çok etkiliyor. Geçmişte gelin veya damadın öğretmen, doktor ya da mühendis olmasını önemseyen eşler artık farklı meslekleri tercih ediyor. İşte son yılların en çok tercih edilen meslek grupları...
10.07.2023 Gündem
Uzadıkça sorun büyüyor! Nişanlılık süresi dünya ülkelerinde ne kadar? Türkiye kaçıncı sırada?
Uzadıkça sorun büyüyor! Nişanlılık süresi dünya ülkelerinde ne kadar? Türkiye kaçıncı sırada? Nişanlılık dönemi çiftlerin evlilik öncesi yaşadığı en önemli evredir. Gerek ailelerin birbirini tanıması gerekse ortak değerlerin oluşumu bu evrede netleşir. Öte yandan pek çok evli çift, nişanlılık süresinin uzatılmasının doğru olmadığını dile getirir. Peki uzadıkça sorunların büyüdüğü iddia edilen nişanlılık süresi dünya ülkelerinde nasıl? Türkiye nişanlılık döneminde kaçıncı sırada?
6.07.2023 Gündem
Bakan Koca SMA vaadine cevap verdi: Kemal Bey biz onu zaten yapıyoruz
Bakan Koca SMA vaadine cevap verdi: Kemal Bey biz onu zaten yapıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SMA hastaları konusundaki ifadeleri sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, açıklamasında "Şüphesiz, SMA konusundaki her hassasiyet takdir edilesidir, ama vaadi Bakanlığımızın çoktan hayata geçmiş, yerleşmiş bir uygulamasını hayata geçirme vaadiydi. SMA taraması programı 2021'de başladı." dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Koca: SMA taramasıyla erken dönemde tedavi şansı elde ettik
Bakan Koca: SMA taramasıyla erken dönemde tedavi şansı elde ettik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen yıl Mayıs ayında başlatılan SMA taraması programı kapsamında, 760 bin 789 bebek ile 601 bin 507 erişkinde tarama yaptıklarını belirtip, "SMA tespit edilen bebeklerin uygun olanları için erken dönemde tedavi şansı elde ettik" dedi.
3.02.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! SMA tedavisinde iki ilaç tedavi rehberine girdi
Bakan Koca duyurdu! SMA tedavisinde iki ilaç tedavi rehberine girdi Spinal Musküler Atrofi (SMA) Bilim Kurulu toplandı. Toplantıda SMA taramalarının sonuçları, tedavisi devam eden hastaların tedavi süreçleri ve tedavi yöntemlerindeki son gelişmeler ele alındı.
31.01.2023 Gündem
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor Evli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023 Gündem
Uzmanlardan akraba evliliği uyarısı
Uzmanlardan akraba evliliği uyarısı Lokman Hekim Van Hastanesi Yenidoğan Uzmanı Prof. Dr. Ercan Kırımi, Van ve bölgede hala akraba evliliğinin yaygın olduğunu ifade ederek, “Her 5 evlilikten biri akraba evliliğidir” dedi.
9.01.2023 Gündem
Bakan Koca'dan atama müjdesi!
Bakan Koca'dan atama müjdesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atamalara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurarak, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" dedi.
10.12.2022 Çalışma Hayatı
Kurbanlarını gölge gibi takip edip kayda aldılar! Akılalmaz oyunları ifşa oldu
Kurbanlarını gölge gibi takip edip kayda aldılar! Akılalmaz oyunları ifşa oldu Ankara’da yasal boşluktan yaralanarak dedektiflik şirketi kuran baba-oğul, yaptıkları dolandırıcılıkla herkesi şok etti. Önce ofisine gelenlerle anlaşan baba-oğul, kurbanlarını avlama şekilleriyle herkesi şaşırttı. İşte filmlere konu olacak dedektiflik dolandırıcılığı...
8.12.2022 Yaşam
Ozan, Sitare'yi arkasından bıçakladı! O Kız 9. bölümde neler oldu?
Ozan, Sitare'yi arkasından bıçakladı! O Kız 9. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizisi 'O Kız', 16 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare'nin yalanları ortaya çıkmıştı ve Doruk babasına kavuşmuştu. Sitare'nin yanında ise Kadir'den başka kimse kalmamıştı. Peki, O Kız 9. bölümde neler oldu?
17.11.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum'
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum' Ülkemizde birçok kişi evcil hayvan sahipleniyor. Evcil hayvanın bir aile tarafından evlat edinilmesi ve eşlerin anlaşamayıp boşanma sonrası, evcil hayvanın kimde kalacağı merak konusu oluyor. Son olarak Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasının ardından evcil hayvan velayeti gündeme geldi. Sinan Akçıl'ın " Ayrıldım diye ben neden o hayvandan da ayrılmak zorunda kalıyorum ki? En azından hafta sonları benim onları görmem, onlarla vakit geçirmem gerekir diye düşünüyorum." açıklamalarında bulundu. Peki iki tarafta bu konuda anlaşamazsa evcil hayvan kiminle kalıyor? Nasıl bir yol izlenmeli? İşte detaylar...
24.10.2022 Magazin
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar ABD'nin Utah eyaletinde Dr. David H. Broadbent'e 80 kadın istismar şikayetiyle dava açtı. Broadbent'in muyaene sırasında kadınlara istismarda bulundu ve uygunsuz sözler söylediği ifade edildi. İşte ülkeyi ayağa kaldıran istismar olayında flaş detaylar...
7.06.2022 Yaşam
Diyanet ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında iş birliği
Diyanet ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında iş birliği Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
11.04.2022 Gündem
Mehmet Dinçerler ve Hadise’den evlilik öncesi gizlilik anlaşması!
Mehmet Dinçerler ve Hadise’den evlilik öncesi gizlilik anlaşması! Geçtiğimiz ocak ayında Hadise’ye evlenme teklifi eden Mehmet Dinçerler, dün akşam ailesiyle birlikte kız istemeye gitti. Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz de bu tören için bir süre önce Belçika’dan İstanbul’a geldi. Düğün hazırlıklarını hızla sürdüren popçu, tören öncesinde tüm çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı.
16.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Öncesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik öncesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.