Evlat Kokusu

Evlat Kokusu

Son dakika evlat kokusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlat kokusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlat kokusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlat Kokusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlat kokusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 evlat kokusu haberi bulunmuştur. Tüm evlat kokusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti Oyuncu Haktan Pak dün gece hayatını kaybetti. Pak'ın acı haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
9.06.2019 Magazin
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar...
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar... Hollandalı Endemol'ün Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davası dizi setine döndü. Mahkeme, Endemol'den alacakları bulunan aralarında Mine Tugay, Erkan Petekkaya, Songül Öden, İbrahim Çelikkol, Aslı Enver gibi isimlerin de bulunduğu 30 oyuncu, 25 şirket ve 2 bankanın davaya katılmasına karar verdi.
30.09.2017 Televizyon
Sedef Avcı'nın icra davası sürüyor!
Sedef Avcı'nın icra davası sürüyor! Kıvanç Kasabalı ile Sedef Avcı, önceki gün objektiflere yansıdı. Sedef Avcı, 'Evlat Kokusu' adlı dizisinin yapımcı şirket ile olan icra davasının devam ettiğini söyledi.
14.09.2017 Magazin
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti?
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti? FOX'un sevilen dizisi Savaşçı setinde sorunlar yaşanmıştı.
20.08.2017 Televizyon
İsimsiz Hande
İsimsiz Hande Hande Soral, Kanal D’de yayınlanan ‘İsimsizler’in kadrosuna dahil oldu.
13.08.2017 Magazin
Hande Soral, eylülde ekranda
Hande Soral, eylülde ekranda Son olarak Kanal D'de yayınlanan Evlat Kokusu dizisinde yer almıştı.
27.07.2017 Televizyon
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar...
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar... 'Paramparça', 'Dayan Yüreğim' ve 'Evlat Kokusu' oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine'nın ofisi önünde toplandı. Endemol olayın ardından açıklamada bulundu...
15.06.2017 Televizyon
Kapıya dayandılar
Kapıya dayandılar ‘Paramparça’, ‘Dayan Yüreğim’ ve ‘Evlat Kokusu’ oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine’nın ofisi önünde toplandı.
14.06.2017 Magazin
Murat Han'ın neden ayrıldığı ortaya çıktı!
Murat Han'ın neden ayrıldığı ortaya çıktı! Murat Han’ın Cevahir rolünü canlandırdığı diziden neden aniden ayrıldığı ortaya çıktı...
14.06.2017 Televizyon
Evlat Kokusu 9. bölümüyle final yapıyor!
Evlat Kokusu 9. bölümüyle final yapıyor! Evlat Kokusu bu akşam yayınlanacak olan 9. bölümüyle ekranlara veda edecek. Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Evlat Kokusu istediği başarıyı sağlayamayınca 9. bölümüyle final yapma kararı aldı. Peki Evlat Kokusu'nda nasıl bir son yaşanacak? İşte dizinin final bölümü tanıtımları...
29.09.2021 Gündem
Evlat Kokusu 8. yeni bölümünde Çınar'ın öz babası mahkemede!
Evlat Kokusu 8. yeni bölümünde Çınar'ın öz babası mahkemede! Evlat Kokusu 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Evlat Kokusu'nun yeni bölümünde Çınar'ın öz babasının ortaya çıkması her şeyi alt üst ediyor. Zeyno tehdit altındayken ne yapacak? İşte Evlat Kokusu dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran?
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran? Hırvatistan’ın en çok izlenen TV kanalı Nova TV’nin temsilcileri, Türk dizilerini incelemek üzere İstanbul’a geldi.
1.05.2017 Televizyon
1 yıldır yalnızım
1 yıldır yalnızım Oyuncu Murat Han, önceki akşam Nişantaşı Caffetteria’da kahve keyfi yaptı.
27.04.2017 Magazin
Evlat Kokusu 7. yeni bölümünde Zeyno çocuğunu alabilecek mi?
Evlat Kokusu 7. yeni bölümünde Zeyno çocuğunu alabilecek mi? Evlat Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Evlat Kokusu'nun yeni bölümünde Zümrüt'ün boşanma kararı şoke ediyor. Zeyno'nun çocuğuna kavuşup kavuşamayacağı ise merak konusu oldu. Evlat Kokusu bu akşam Kanal D'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Evlat Kokusu 6. bölümde Zeynep, oğlu Çınar'ı kurtarmak isterken vuruluyor!
Evlat Kokusu 6. bölümde Zeynep, oğlu Çınar'ı kurtarmak isterken vuruluyor! Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Evlat Kokusu'nda Zeynep vuruluyor. Evlat Kokusu son yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Evlat Kokusu 6. bölümde Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne?
Evlat Kokusu 6. bölümde Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne? Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Evlat Kokusu 6. yeni bölümde Cevahir'in başına açtığı sorun, Aslan'ı nasıl etkileyecek? Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne? İşte Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?'
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?' Yeşim Salkım'dan çok konuşulacak açıklamalar. 'Aseksüel mi oldum?' diyen Salkım, çok özel açıklamalarda bulundu.
2.04.2017 Magazin
Evlat Kokusu 5. bölüm fragmanı
Evlat Kokusu 5. bölüm fragmanı Evlat Kokusu yeni bölümü ile 5 Nisan Çarşamba günü 20:00'de KanalD'de.
31.03.2017 Sinema-Dizi
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Evlat Kokusu 4. bölümünde Zeynep, Çınar'ın velayetini alabilecek mi?
Evlat Kokusu 4. bölümünde Zeynep, Çınar'ın velayetini alabilecek mi? Evlat Kokusu 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Evlat Kokusu'nun yeni bölümünde Zeynep Çınar'ı alabilmek için velayet davası açar, peki oğlunu alabilecek mi? Ela yaşadığı şok ile izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Evlat Kokusu bu akşam Kanal D'de...
29.09.2021 Gündem
Aşık oldum dengemi buldum
Aşık oldum dengemi buldum Evlat Kokusu'ndaki anne rolüyle beğeni toplayan Hande Soral, kendisinin de anne olma vaktinin geldiğini söyleyerek, “Hep ne istersem onu yaptım. Artık çocuktan başka geriye yapacağım bir şey kalmadı” diyor
25.03.2017 Arşiv
Evlat Kokusu 4. bölüm fragmanı
Evlat Kokusu 4. bölüm fragmanı Evlat Kokusu yeni bölümü ile 29 Mart Çarşamba akşamı KanalD'de.
23.03.2017 Sinema-Dizi
Evlat Kokusu internet özel fragman
Evlat Kokusu internet özel fragman Evlat Kokusu yeni bölümü ile Çarşamba günü KanalD'de.
21.01.2022 Magazin
Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı
Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı Evlat Kokusu 3. bölüm fragmanı
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlat Kokusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlat kokusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.