Gazete Vatan Logo

Evlat Kokusu 6. bölümde Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Evlat Kokusu 6. yeni bölümde Cevahir'in başına açtığı sorun, Aslan'ı nasıl etkileyecek? Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne? İşte Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Evlat Kokusu 6. bölümde Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Evlat Kokusu nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Evlat Kokusu 6. yeni bölümde ortalık iyice karışıyor. Aslan büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Peki Aslan'ı bekleyen bu tehlike ne? İşte Evlat Kokusu 6. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor...

EVLAT KOKUSU 6. BÖLÜM SON YAYINLANAN FRAGMAN

Evlat Kokusu 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cevahir'in başına açtığı sorun, Aslan'ı nasıl etkileyecek? Aslan'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Cevahir'in, Serdar tarafından petrol işine girdiği ortaklarıyla, işi fes etmesi üzerine ortalık karışır. Karşı tarafın intikam almak için yaptığı saldırı sonrası Zeyno'nun vurulmasıyla, Aslan olaya el koyar. Bu saldırıyı kimin yada kimlerin yaptığını öğrenmek ister.

Diğer taraftan Serdar ile Cevahir arasında gerçekleşen görüşmede, hiç beklenmedik bir olay gerçekleşir. Serdar, Cevahir'e petrol işine girmesi için Hünkar'ı ve Aslan'ı devreden çıkartmasını söyler.

Aslan, saldırının kimler tarafından yapıldığını öğrenir. Karşı taraf ile yüzleşmeye giden Aslan, onu bekleyen büyük bir tehlikeden habersizdir.

Haberin Devamı

Evlat Kokusu yeni bölümüyle 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır.
Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Cemre de babası Cevahir ile ilgili acı veren bir gerçeği öğrenir. Serdar tarafından, Iraklılar ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesi için baskı gören Cevahir harekete geçer ancak karşı tarafın hiç böyle bir niyeti yoktur.
Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. İçeride ise çok daha büyük bir felaketin yaşanmasına dakikalar vardır.

Haberin Devamı