Ev Yapımı

Ev Yapımı

Son dakika ev yapımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev yapımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev yapımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Yapımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev yapımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.572 ev yapımı haberi bulunmuştur. Tüm ev yapımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın!
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın! Temizlik ürünleri marketlerde oldukça pahalı hale geldi. Ancak evde kimyasal kullanmak istemiyorsanız doğal deterjan için tarifimize bakın.
17.03.2024 Yaşam
Sivilcelere kesin çözüm ev yapımı karışımda: Her gün 2 bardaktan sonra eser kalmıyor
Sivilcelere kesin çözüm ev yapımı karışımda: Her gün 2 bardaktan sonra eser kalmıyor Sivilcleriniz hormonal olarak boynunuzda yüzünüzde yer alıyorsa bu tedavi size göre. Banyodaki kimyasal cilt bakım ürünlerinde çözüm bulamadıysanız nane çayını deneyin.
24.02.2024 Yaşam
Ev yapımı hassas cilt maskesi: Sadece 3 malzemeyle ışıl ışıl parlatıyor!
Ev yapımı hassas cilt maskesi: Sadece 3 malzemeyle ışıl ışıl parlatıyor! Cilt bakımında önemli olan hassas cildin tahriş olmamasıdır. İçerikler de tüm ciltler için uygun olmayabilir. Kızarıklık, kuruluk ve sivilceler yaygın olarak görülür. Ancak hassas bir cildiniz varsa bu ev yapımı maske tam size göre.
23.02.2024 Yaşam
Ev yapımı kolajen deposu: Yay gibi gergin, kar gibi ışıltılı bir cilt için 20 dakika yetiyor!
Ev yapımı kolajen deposu: Yay gibi gergin, kar gibi ışıltılı bir cilt için 20 dakika yetiyor! Sımsıkı bir cilt herkesin temennisidir. Ancak yaşla birlikte kolajen ve elastik kaybıyla sarkar. Sarkmakla kalmaz kırışıklık ve donukluk da beraberinde gelir. Ancak çözüm evinizin mutfağında saklıdır.
12.02.2024 Yaşam
Probiyotik İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Probiyotik Barındıran Gıdalar Listesi...
Probiyotik İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Probiyotik Barındıran Gıdalar Listesi... Probiyotikler bağırsak sisteminin dengeli çalışması için önemli bakterilerdir. Kefir, yoğurt, boza, sirke, keçi sütü ve turşu gibi besinlerden probiyotik alınabilir.
4.01.2024 Sağlık
Kış boyunca her gün 1 bardak tüketin: İnsan vücudunda direkt oraya etki ediyor!
Kış boyunca her gün 1 bardak tüketin: İnsan vücudunda direkt oraya etki ediyor! İbn-i Sina bu içeceği asırlar öncesinden öneriyor. Kronik hastalığı olan ya da kış boyunca sadece dinş kalmak, hastalığa yakalanmamak isteyenler ev yapımı bazı altertafilere yönelebiliyor. Sabahlar limonlu içmek, aç karnına pekmezi kaşık kaşık tüketmek vücuda enerji verse de yine de hastalıklar kapıyı çalabiliyor. Ancak boğaz ağrısından öksürüğe kadar iyi gelen bir içecek daha var. Üstelik atalarımızdan miras bu içecek vücutta direkt oraya etki ediyor.
17.12.2023 Sağlık
Bir tatlı kaşığı pekmeze bir tutam serpince 5 dakikada kesiyor! Kuru öksürüğün şifası bu besin...
Bir tatlı kaşığı pekmeze bir tutam serpince 5 dakikada kesiyor! Kuru öksürüğün şifası bu besin... Havaların iyiden iyiye soğrumasıyla birlikte öksürük şikayetleri de arttı. Sağlık ocakları ve aciller doldu. Ancak ev yapımı bir karışım sizi kuru öksürük belasından kurtarıyor. Üstelik balgam da çıkartan bu besin, 5 dakikada etkisini göstermeye başlıyor. Güçlü bir antioksidan kaynağı pekmez ile birleştiğinde adeta şifa dağıtıyor. Gelin birlikte bu iksirli besine bakalım.
23.11.2023 Sağlık
Bu karışımı evde hazırlayın, mikroplar ölsün! Temizlikte kimyasal kullanmaya son veriyor
Bu karışımı evde hazırlayın, mikroplar ölsün! Temizlikte kimyasal kullanmaya son veriyor Evde hazırlanan bu karışım bakterileri ve mikropları öldürmeye yetiyor. Temizlik için çamaşır suyu gibi sert kimyasallar kullanmak cilt hasarına yol açtığı gibi başka hastalıklara da davetiye çıkartıyor. Bu yüzden ev yapımı temizlik ürünleri kullanmak son günlerin tercih ediliyor. İşte kimyasallardan uzak tutacak evde hazırlanan karışımın marifetleri...
21.09.2023 Gündem
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Fiyatlar düşecek Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Hükümet ev ve kira fiyatlarını düşürmek için düğmeye bastı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi Büyükşehirlerdeki konut problemini çözmek için harekete geçildi. Bunun yanında hükümetten imar alanları imara açılacak açıklaması geldi. Konuyla ilgili değerlendirmeler bulunan Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir piyasa hakkında bilgi vererek son gelişmeleri değerlendirdi.
20.09.2023 Ekonomi
Şimdiye kadar denediklerinizi unutun! Salçanın küflenmesi önleyen en iyi 11 yöntem
Şimdiye kadar denediklerinizi unutun! Salçanın küflenmesi önleyen en iyi 11 yöntem Yemeklerin vazgeçilmez tadı salçadır. Onsuz yemek nerdeyse imkansızdır. Ancak salçanın bozulması havayla temasıyla başlar. Ev yapımı ya da hazır salça da olsa fark etmez. Hava temas eder etmez bozulma süreci başlar. Zaten hassas bir besin olan salça küflenmeye eğilimlidir. Peki salçanın küflenmesi için en iyi yöntem hangisidir? İşte küflenmeden aylarca salçanı saklayabileceğiniz 11 yol...
27.08.2023 Gündem
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Ev yapımı çilekli limonatayla yaz sıcağını yenin! Yapması 10 dakika ferahlığı dünyalara değer!
Ev yapımı çilekli limonatayla yaz sıcağını yenin! Yapması 10 dakika ferahlığı dünyalara değer! Yaz sıcağını yenmek için evde çilekli limonata tarifini deneyin. Bunaltıcı sıcakların tüm Türkiye'yi etkisi altına almasıyla yaz içecekleri de gündeme gelmeye devam ediyor. Ev yapımı limonata ise herkesin keyifle içeceği serinletici yaz içeceklerinin başında geliyor. Biz ona nane ve çilek ferahlığı da ekledik. Haydi gelin çilekli limonata tarifi ve malzemelerine geçelim.
14.07.2023 Yaşam
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Hindistan cevizi farklı şekillerde yetişen bir meyvedir. Süt, talaş, rendelenmiş, krema, yağ ve un şeklinde tüketimi yapılmaktadır. Hem tatlılar için hem de tuzlu yemeklerde veya başlangıçlarda yenebilen çok yönlü bir besindir. Bu tatlı egzotik meyve çok lezzetli ve aromalı bir ürün olmaktadır. 
13.07.2023 Sağlık
Kansere ve yaşlanmaya karşı çok etkili! Yaz aylarının serinleten içeceği
Kansere ve yaşlanmaya karşı çok etkili! Yaz aylarının serinleten içeceği Sıcaklar her geçen gün artıyor, insanlar serinleten yiyeceklere yönelmeye başladı. Bazen nefes almakta bile zorlanılan bu günlerde, vücudun su ihtiyacını karşılamak için bol sıvı tüketilmesine yönelik uyarılar geliyor. Dr. Fevzi Özgönül, ev yapımı hoşafın adeta bir vitamin deposu olduğuna dikkat çekti ve yararlarını bir bir açıkladı.
5.07.2023 Sağlık
Titanik Denizaltıdan daha çılgıncası yüz yıl önce yapıldı! Ev yapımı fıçıya binip Niagara Şelalesi'ne atladılar ve...
Titanik Denizaltıdan daha çılgıncası yüz yıl önce yapıldı! Ev yapımı fıçıya binip Niagara Şelalesi'ne atladılar ve... Titanik enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan ve içindeki 5 kişiden haber alınamayan olay dünyayı sarstı. Titanik denizaltısında milyarder zenginlerin olduğu gelen bilgiler arasında. Tüm dünyayı sarsan bu olay akıllara bir başka çılgınlığı getirdi. Ancak bu olay Titanik denizaltı'nın yaptığından daha çılgınca görülüyor. Ev yapımı fıçılara binip yüzlerce metrelik dünyaca ünlü Niagara Şelalesi'nden atlayan insanlar birer birer ölüme yürüdüler.
22.06.2023 Gündem
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. En yüksek destek tutarları artırıldı. Oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere evlerinin yapımı, bakım, onarımı ve ev eşyası için barınma yardımında bulunuluyor. Şartlar neler, başvurular nereye yapılıyor? İşte detaylar...
25.05.2023 Ekonomi
Bayram öncesi talep arttı! 'Fiyatların geçen seneden çokta farkı yok'
Bayram öncesi talep arttı! 'Fiyatların geçen seneden çokta farkı yok' Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ev yapımı baklavayı tercih eden bazı vatandaşlar, gerekli malzemeleri almak için alışverişe çıktı.
19.04.2023 Yaşam
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
İsot zamlı fiyatıyla önce cepleri yakıyor
İsot zamlı fiyatıyla önce cepleri yakıyor Şanlıurfa’nın vazgeçilmez sofra lezzetleri arasında yer alan tescilli ürünü isotun fiyatı üretiminin azalması nedeniyle iki katına çıktı. Deprem ve sel nedeniyle turistlerin fazla gelmemesi ise fiyatların daha da yükselmesini engelledi.
6.04.2023 Ekonomi
Prefabrik ev yapana 200 bin TL'ye varan devlet desteği
Prefabrik ev yapana 200 bin TL'ye varan devlet desteği 'Yüzyılın afeti' olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde can kaybına neden oldu. Deprem felaketinde 41 binden fazla kişi hayatını kaybetti, 100 binin üzerinde bina ise kullanılamaz hale geldi. Deprem sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturan vatandaşlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşenler prefabrik ev araştırması yapıyor. Peki prefabrik evler yeterince güvenli mi? İşte prefabrik ev yapımı ile ilgili merak edilen detaylar.
24.02.2023 Gündem
Çocuklarda bağışıklığı güçlendiriyor, tam bir vitamin deposu!
Çocuklarda bağışıklığı güçlendiriyor, tam bir vitamin deposu! Diyetisyen Özlem Candemir, çocuklarda bu dönemde gribal enfeksiyon hastalıklarının oldukça arttığını, çocukların bağışıklıklarını güçlendirmenin önemli olduğunu belirterek, okula giderken beslenmelerine bir mandalina eklenebileceğini söyledi.
8.01.2023 Sağlık
Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?
Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerine layık görülen Ömür ve Yunus Emre Akkor kardeşleri sahnede barıştırdı. Söz konusu gelişmenin ardından “Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?” sorusuna yanıt aranıyor.
22.12.2022 Gündem
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı Tayland'dan Malezya’ya plastik taşımakta olan seyir halindeki bir yük trenine bombalı saldırı düzenlendi.
3.12.2022 Dünya
Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır (evde), malzemeleri nelerdir? İğne deliği projektörü nasıl yapılır?
Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır (evde), malzemeleri nelerdir? İğne deliği projektörü nasıl yapılır? 2022’nin ikinci güneş tutulması salı günü gerçekleşecek. Tutulmanın Rusya'dan görüleceği maksimum noktada, Güneş'in tam olarak yüzde 82'si Ay tarafından tutulacak. Avrupa’da ise yüzde 15-30 oranında kısmı görünecek. Tutulma Türkiye saati ile 12:40 ve 15.05 saatleri arasında meydana gelecek. Güneş tutulmasını izlemek isteyenler ise güneş gözlüğü ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Güneş tutulması gözlüğü nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
25.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ev Yapımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev yapımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.