Etkili

Etkili

Son dakika etkili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etkili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etkili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etkili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etkili gelişmeleri de dahil olmak üzere 39.995 etkili haberi bulunmuştur. Tüm etkili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
31.05.2024 İddaa
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl?
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl? Oyuncu Tuba Ünsal, FMF atağı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını duyurarak, “Hayatımın en zor gecesiydi” dedi. TRT’de yayınlanan ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ adlı dizide oynayan Ünsal, hastalığı nedeniyle sete gidemediğini belirtti. Peki, Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl?
31.05.2024 Yaşam
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan mevduat faizleriyle ilgili açıklama
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan mevduat faizleriyle ilgili açıklama Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan "Piyasa mekanizmasının etkinliğini artıracak ve makro finansal istikrarı sürdürecek adımları atılmaya devam edeceğiz" dedi.
31.05.2024 Ekonomi
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatı
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatı Aşkım Kapışmak'ın biyografisi ve yaşam öyküsü gündemde aranan konulardan biri oldu. İlişki koçluğu yapan yazar Aşkım Kapışmak, Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna giren Kapışmak, kitaplarının yanı sıra Elma Dersem Çık, Nasipse Olur ve Kolpaçino 4 4'lük filmlerinde de yer aldı. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Yazar Aşkım Kapışmak'ın biyografisi…
31.05.2024 Gündem
Dolu ve sağanak yağış etkili oldu! Ev ve iş yerlerini su bastı
Dolu ve sağanak yağış etkili oldu! Ev ve iş yerlerini su bastı Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Dolu ve sağanak yağış sebebiyle bazı iş yerlerini ve evleri su bastı.
30.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Nüfusumuz maalesef hızla yaşlanırken, çocuklarımızın yeteneklerinin erken yaşlarda tespit edilmesi ve doğru metotlarla çalışma hayatına hazırlanmaları çok kıymetli. Bizim yaşlanmadan zenginleşmemiz lazım. Demografi çok önemli. Hem yaşlı hem yoksulsanız bu tam bir felaket senaryosu. Yaşlanmadan zenginleşirseniz, bu süreçleri daha kolay yönetebilirsiniz" dedi.
30.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, iller ve saatler açıklandı
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, iller ve saatler açıklandı Son dakika meteoroloji duyurdu. Çok sayıda il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İller tek tek açıklandı. Saat verilerek vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Kuvvetli yağış etkili olacak. Fırtına da etkisini gösterecek. İşte il il son dakika hava durumu detayları...
30.05.2024 Gündem
Faizler yükseldi, TL’ye geçiş hızlandı! Uzmanlar Eylül ayını işaret etti
Faizler yükseldi, TL’ye geçiş hızlandı! Uzmanlar Eylül ayını işaret etti Yerli yatırımcının banka mevduat hesaplarındaki dövizini bozdurup TL mevduat hesabı açma eğilimi hızlandı. BDDK verilerine göre, 17 Mayıs haftasında KKM 20.3 milyar TL geriledi. TCMB verilerine göre ise aynı haftada döviz mevduatları 1.2 milyar dolar azaldı. Gerilemede piyasanın enflasyonun kontrol altına alacağına olan inanç, yatay seyreden dolar kurunun yatırımcısına beklediği reel getiriyi sunmaması ve yüksek faizin etkili olduğu belirtiliyor.
30.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji son hava durumu raporunu yayınladı! Gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışlar birçok ilde etkili olacak...
Meteoroloji son hava durumu raporunu yayınladı! Gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışlar birçok ilde etkili olacak... Sıcak yaz havalarını beklerken soğuk ve serin havalar etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu raporunda birçok şehir için sağanak yağış uyarısı geldi.
28.05.2024 Gündem
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı 30’uncu yılını kutlayan Turkcell, 2024 yılının ilk çeyreğinde güçlü büyüme kaydetti. Şirketin genişleyen müşteri tabanına ek olarak dijital servislerdeki gelir artışı ve techfin faaliyetleri finansal sonuçlarda etkili oldu. Grup gelirleri; yıllık bazda %11,8 artışla 30,8 milyar TL'ye, FAVÖK %23,2 yükselişle 12,8 milyar TL’ye yükseldi. FAVÖK marjı 3,8 yüzde puan artış ile %41,4 olarak gerçekleşti. Net kâr ise ilk çeyrekte 2,6 milyar TL’ye ulaştı.
28.05.2024 Ekonomi
Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?
Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam 2022 yılında yayın hayatına başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, yapımcılığını KYN Yapım'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final yapıp yapmayacağına yönelik araştırmalar arttı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapıyor, Ben Bu Cihana Sığmazam neden final yapıyor?
28.05.2024 Magazin
Meteoroloji son dakika uyardı! Kavurucu sıcaklar öncesi son kuvvetli yağmur sürprizi
Meteoroloji son dakika uyardı! Kavurucu sıcaklar öncesi son kuvvetli yağmur sürprizi Hava durumu son dakika sürprizi... Meteoroloji çok sayıda ili uyardı. Kuvvetli sağanak geliyor. İller belli oldu. Kavurucu sıcaklardan önce son yağmurlar çok etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ve Hava tahmin uzmanı Murat Acar önemli uyarılarda bulundu. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri...
27.05.2024 Gündem
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, gelecek sezon için gözünü kararttı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
27.05.2024 Şampiy10
Susuz yetişiyor, litresi 1500 lira! Vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor
Susuz yetişiyor, litresi 1500 lira! Vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor Doğal şifa kaynaklarından biri olan ve ilk baharın gelmesiyle birlikte şahlanan adaçayları çiçek açmaya başladı. Burdur’da Lavanta Deresi’ne dikilen adaçaylarının çiçek açmasıyla birlikte tarlalar mora büründü. Litresi 1000 ile 1500 TL arasında satışa sürülen adaçaylarına ise ilgi büyük.
26.05.2024 Ekonomi
Ceyhan'da dolu, tarım arazilerini vurdu
Ceyhan'da dolu, tarım arazilerini vurdu Adana'nın Ceyhan ilçesinde etkili olan dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran dolu nedeniyle tarım arazileri zarar gördü.
25.05.2024 Adana
Trabzon'da vahşet! Tekmelediği yavru kediyi ezerek öldürüp, fırlattı
Trabzon'da vahşet! Tekmelediği yavru kediyi ezerek öldürüp, fırlattı Trabzon'un Of ilçesinde tekmeleyip, ezerek öldürdüğü yavru kediyi otların içine fırlatan ve ‘Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet' suçundan tutuklanan Halim Karaismailoğlu’nun ifadesinde, "Bazı sorunlarım nedeniyle psikolojim bozuktu. Kendimde değildim, o anları hatırlamıyorum" dediği belirtildi. Kediyi öldürdüğü anlara ait görüntüleri tepki çeken Karaismailoğlu'nun, birçok suçtan sabıkalı olduğu da öğrenildi.
25.05.2024 Gündem
Adana'da şiddetli yağmur! Cadde ve sokaklar suyla doldu
Adana'da şiddetli yağmur! Cadde ve sokaklar suyla doldu Adana'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından kentte sabahın erken saatlerinde sağanak etkili oldu. Yaklaşık 1 saat süren yağışlar nedeniyle kentin güneyindeki cadde ve sokaklar suyla doldu.
24.05.2024 Vatan TV
Adana'da sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu
Adana'da sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu Adana'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından kentte sabahın erken saatlerinde sağanak etkili oldu.
24.05.2024 Adana
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı saat kaçta, ne zaman açıklanacak? Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı, UAD İsrail kararı ne oldu?
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı saat kaçta, ne zaman açıklanacak? Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı, UAD İsrail kararı ne oldu? İsrail'in Refah'ta başlattığı saldırıların Gazzelilerin haklarını telafisi mümkün olmayan şekilde zarara uğrattığı gerekçesiyle Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Uluslararası Adalet Divanından (UAD) İsrail aleyhine talep ettiği yeni tedbirlere ilişkin karar merakla bekleniyor. Peki, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı, UAD İsrail kararı ne oldu?
24.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak...
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak... Sağanak yağışlar etkisini yurdun birçok bölgesinde hissetiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava durumu raporunda yağış ve toz aşımı uyarısında bulundu.
23.05.2024 Gündem
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart Dijital Telif Yasası, haberi ve habercinin fikri mülkiyetini korumak için son derece kritik rol oynuyor. Avrupa Birliği'nden sonra Kanada'da da uygulanmaya başlanan düzenleme için gözler Türkiye'ye çevrilmiş durumda. TBMM'de çalışmaları süren düzenleme ise Doç. Dr. Cahit Suluk'a göre zaman kaybetmeden yürürlüğe girmeli.
23.05.2024 Gündem
Türkiye dolu ve fırtınaya teslim: Meteoroloji bu kentleri uyardı: 15 kentte alarm verildi
Türkiye dolu ve fırtınaya teslim: Meteoroloji bu kentleri uyardı: 15 kentte alarm verildi Meteoroloji’nin yağış uyarısının ardından Kars, Eskişehir, Kocaeli, Edirne, Ağrı ve İzmir’de etkili olan dolu ve sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kars ve Eskişehir’de yağan ceviz büyüklüğündeki dolu görenleri hayrete düşürdü. Öte yandan bir uyarı da Ankara Valiliği'nden geldi. Bugün 21 yarın ise 15 kentte sarı alarm verildi. işte detaylar.
23.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi’nde şampiyon belli oldu
Avrupa Ligi’nde şampiyon belli oldu UEFA Avrupa Ligi finalinde İtalyan ekibi Atalanta, Alman temsilcisi Bayer Leverkusen’i 3-0 yenerek şampiyonluğa uzandı. Atalanta’ya galibiyeti getiren golleri Ademola Lookman kaydetti. Leverkusen ise 51 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrıldı ve yenilmezlik serisi sona erdi.
22.05.2024 Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
22.05.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
22.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Etkili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etkili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.