Esra Erol Program

Esra Erol Program

Son dakika Esra Erol program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Erol program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Erol program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Erol Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra erol program gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 esra erol program haberi bulunmuştur. Tüm esra erol program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu 7 Ekim 1991’de sabah 07:45’te bırakılan üç yaşındaki kız çocuğu gerçeğini aramaya geldi. “Beni kim bıraktı?” sorusunu sordu. Anne “Ben bırakmadım.” Baba “Ben bırakmadım.” Amca “Ben bırakmadım.” hala “Ben bırakmadım.” dedi. 
16.05.2024 Magazin
Esra Erol açık ara fark attı!
Esra Erol açık ara fark attı! Esra Erol yeni formatıyla da izlenme rekorları kırıyor.
5.12.2017 Televizyon
Esra Erol narkotik operasyonuna katıldı!
Esra Erol narkotik operasyonuna katıldı! Esra Erol, kadın polislerle birlikte bir hafta geçirdi. Beraber operasyona katıldı.
2.11.2017 Televizyon
Yasakları dinlemeyen Esra Erol'u şikayet ettiler!
Yasakları dinlemeyen Esra Erol'u şikayet ettiler! Ali Eyüboğlu, format değiştiren Esra Erol'un programına gelen eleştirileri köşesine taşıdı.
11.09.2017 Televizyon
Esra Erol'un yeni sezonda ne yapacağı belli oldu!
Esra Erol'un yeni sezonda ne yapacağı belli oldu! Uzun yıllardır evlilik programlarıyla ekranda olan Esra Erol, ekranlara yepyeni bir formatla dönmeye hazırlanıyor.
4.09.2017 Televizyon
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü...
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü... Evlilik programlarının kaldırılmasıyla birlikte tüm gözler Esra Erol'a çevrildi. Esra Erol'da yeni sezonda olmayacak mı?
24.08.2017 Televizyon
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor!
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor! Yarışma programlarının masum olmayan profesyonel bir cast listesi var. Sina Koloğlu, farklı yarışmalarda farklı karakterlerle ortaya çıkan aynı kişilere dikkat çekti.
21.08.2017 Televizyon
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda...
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda... Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi son noktayı koydu. Yeni sezonda Esra Erol'un izdivaç programı devam edecek mi?
16.08.2017 Televizyon
Esra Erol canlı yayında açıkladı!
Esra Erol canlı yayında açıkladı! Esra Erol, eşi Ali Özbir'in Instagram'dan yaptığı paylaşımla hamile olduğunu ima etmesine açıklık getirdi. Peki Esra Erol hamile mi? İşte Esra Erol'ın yanıtı...
15.05.2017 Magazin
Esra Erol hakkında flaş gelişme! Eşi açıkladı...
Esra Erol hakkında flaş gelişme! Eşi açıkladı... Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesanından kafa karıştıran bir mesaj paylaştı. Özbir; 'Haydi üçüncü çocuğu açıkla, tam günü' dedi.
12.05.2017 Magazin
Esra Erol tarafından şok sözler! Devam edeceğiz...
Esra Erol tarafından şok sözler! Devam edeceğiz... Evlilik programlarının lokomotif ismi Esra Erol tarafından şoke eden açıklama geldi: 'İlk günkü gibi devam edeceğiz.'
4.05.2017 Televizyon
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi...
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi... Önümüzdeki sezon evlilik programı sunmayacağını açıklayan Esra Erol, bundan sonra bakın ne iş yapacak? İşte Esra Erol'un yeni işi...
30.03.2017 Magazin
Kaçamak yapan gelin ve damat adayının üstünü çizdi
Kaçamak yapan gelin ve damat adayının üstünü çizdi Fırat Bey ve Yağmur Hanım'ın dışarı görüştükleri bir fotoğraf karesine sert tepki gösteren Esra Erol, program konuklarının artık yayında olmayacağını duyurdu.
2.03.2016 Sinema-Dizi
Gelin adayından Esra Erol'u şoke eden itiraf
Gelin adayından Esra Erol'u şoke eden itiraf Fox TV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda bir gelin adayının talibiyle ilgli yaptığı itiraf herkesi şoke etti. İşte Esra Erol'un programında yaşananlar
11.12.2014 Magazin
Esra Erol'un programında ilginç olay
Esra Erol'un programında ilginç olay Esra Erol'la izdivaç programına katılan Leman Hanım ve talip olan Hacı Bey arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. İşte Esra Erol'da yaşananlar.
9.12.2014 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı...
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı... Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı: “İsmim artık Mahmut.”
10.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli?
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali sonrası hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran Ahu Tuğba’nın da eski sevgilisi Meriç Erkan ismini değiştirdi, sakallı ve sarıklı imajıyla sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali ve yeni adı…
10.02.2022 Magazin
Esra Erol Fatma kimdir, son hali? Esra Erol Fatma olayı nedir?
Esra Erol Fatma kimdir, son hali? Esra Erol Fatma olayı nedir? Esra Erol'da Fatma'nın son hali yürek yaktı. Esra Erol'da Fatma'nın yaşadıkları yayınlandığı dönem programa damgasını vurmuştu. Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma'nın kaçırıldığını ve 2 çocuk babası dini nikahlı evli olan bir adamla evlendirildiğini ileri sürmüştü. Melahat Hanım'In açıklamalarının hemen ardından kızı Fatma, eşi Ahmet ve Ahmet'in dini nikahlı eşi Gülşah ile canlı yayına katılmıştı, ancak baba evine geri döndükten sonra tekrar kaçan Fatma'nın son hali yürekleri sızlattı. Peki, Esra Erol Fatma kimdir, son durumu? Esra Erol Fatma olayı nedir?
3.12.2021 Gündem
Esra Erol'un programında skandal! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı...
Esra Erol'un programında skandal! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı... Esra Erol'un programına Sakarya Akyazı'dan katılan anne Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızını bulmak için geldi. Ama öğrendikleriyle şoke oldu. Dini nikahlı evli olan Ahmet Kaymaz'ın kızına resmi nikah kıydığını öğrendi.
23.09.2021 Gündem
Esra Erol'da Mevla, Nilüfer, Salih olayında son durum! Mevla ne karar verdi, Salih’i affetti mi?
Esra Erol'da Mevla, Nilüfer, Salih olayında son durum! Mevla ne karar verdi, Salih’i affetti mi? Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını açıklayarak, Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirtip yardım istedi. Sevgilisi ve nikahlı eşiyle birlikte yaşayan Salih Kaya Esra Erol’un programına konuk oldu. Programa katılan Salih Kaya ise anlatılanları doğrulayarak Nilüfer'in sevgilisi olduğu ve eşiyle birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Esra Erol “Bu aşk değil sapkınlık” dediği Salih Kaya’yı “Defol” diyerek kovmuştu. Dün de Kaya’nın 19 yaşındaki sevgilisi, nikahlı eş Mevla Kaya’ya saldırmıştı. Kızının yaşadığı bu duruma ve rahat tavırlarına daha fazla dayanamayan anne Hayriye Uysal, Salih Kaya ve eşi Mevla Kaya ile kızı Nilüfer Uysal'a sinirlenerek ayağındaki terliği fırlattı. En son stüdyo'ya gelen Salih boşanma kararı alan Mevla'dan özür diledi. Bunu duyan Nilüfer ise stüdyoyu terk etti. Salih, "Cuma günkü olayda bir yanlış anlaşılma oldu. Herkes Mevla’nın kararını merak ediyordu, Mevla bugün sadece düşünmek istediğini açıkladı.
2.02.2021 Gündem
Canlı yayında skandalı itiraf etti! İlişkimizi eşim de biliyor
Canlı yayında skandalı itiraf etti! İlişkimizi eşim de biliyor Esra Erol’da programında farklı bir aile dramı daha ortaya çıktı. Esra Erol’da programına katılan çaresiz anne ve baba 18 yaşındaki kızları Neslihan Dinler’in evli ve 5 çocuk babası programda ortaya çıkan F.S. tarafından zorla alıkonulduğunu belirtti.
2.12.2020 Gündem
İşte "Esra Erol'da" gerçeği!
İşte "Esra Erol'da" gerçeği! ATV ekranlarında yıllardır "Esra Erol'da" adlı programıyla ekranlara gelen Esra Erol'un, yeni sezonda ekranlarda olmayacağı iddiaları ortaya atılmıştı. RTÜK'ün, yapılan şikayetler nedeniyle "Esra Erol’da"yı yayından kaldırdığı ileri sürülürken, gerçek ortaya çıktı.
18.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Erol Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra erol program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.