Gazete Vatan Logo
Magazin Esra Erol canlı yayında açıkladı!

Esra Erol canlı yayında açıkladı!

Esra Erol, eşi Ali Özbir'in Instagram'dan yaptığı paylaşımla hamile olduğunu ima etmesine açıklık getirdi. Peki Esra Erol hamile mi? İşte Esra Erol'ın yanıtı...

Esra Erol canlı yayında açıkladı!

Geçen gün yeni yaşını kutlayan Esra Erol’un eşi sosyal medya hesabında kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı. Aile fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşan Ali Özbir altına “2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza…Artık 3.çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine…” notunu düştü.

Özbir’in mesajı ‘Esra Erol hamile mi’ sorularını akıllara getirdi.

Ünlü sunucu merak edilenlere sunuculuğunu üstlendiği programda yanıt verdi. “Ali bir mesaj yazmış. Sabahtan beritebrik fotoğrafları alıyorum. Şuanda hamilelik durumu yok. ‘Belki kız olur’ baskısı var üzerimde ama hamile değilim. İlerleyen zamanlarda Allah verirse ‘hayır’ demem, kabul ederim…”

ESRA EROL KİMDİR?

Göçmen bir baba ve Sinoplu bir annenin beş kızından biri olarak 1982’de, İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya’da tamamladı. Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

Haberin Devamı