Esra

Esra

Son dakika esra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.933 esra haberi bulunmuştur. Tüm esra haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi!
İlk kez görüntülendiler: Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi! Aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken görüntülendi. Şakrak ve Akpınar ilk kez bir arada objektiflere yansıdı.
26.04.2024 Magazin
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı 2yılında dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
21.03.2024 Magazin
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.
14.03.2024 Sağlık
Ev sahipleri dikkat! Hırsızların yeni yöntemi pes dedirtti
Ev sahipleri dikkat! Hırsızların yeni yöntemi pes dedirtti İstanbul’un kalabalık en kalabalık semtlerinden birinde oturan Esra A. Da hırsızlık olayına maruz kaldı. Ev sahiplerinin korkulu rüyası haline gelen ‘dil düşürme’ yöntemini anlatan Çilingir Emir Şatak,"Tırnaklı kapı dediğimiz kapıların arasında pervaz mevcuttur bu kapıları kart yardımıyla açılamaz" dedi.
12.03.2024 Gündem
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Çelik Kuzeytepe, döküntüler ile başlayarak çeşitli bulaşıcı hastalıklarla karıştırılabilen beşinci hastalığın yaygınlaştığını söyleyerek, “Grip benzeri belirtilerle başlayan, ‘tokatlanmış yanak sendromu’ diğer adıyla ‘pembe yanak sendromu’çoğunlukla okul çağındaki çocuklarda görülen ‘beşinci hastalık’ değişkenlik gösteren havaların da etkisiyle yaygınlaştı. Hastalıktan korunmada temel yöntemler arasında yiyecek ve içeceklerin başkalarıyla paylaşılmaması, özellikle çocuklara el yıkamanın önemi konusunda bilgi verilmesi yer alır” dedi.
29.02.2024 Sağlık
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’ Haftaiçi her gün sunduğu programla ekranlara gelen Esra Erol, tarzıyla çok beğeniliyor. Ünlü isim, güzellik sırrını soran basın mensuplarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Döverek öldürüp yol kenarına bıraktı, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Mersin'de, kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakim karşısına çıktı. Sanık Bangiz, beyin kanaması sonucu ölen Temir'i sakinleştirmek için ittiğini öne sürerek, "Bana vurmaya başladı, ben de sakinleştirmeye çalıştım. O benim yüzümü elleriyle tutunca ben de omzundan ittim, 'Yeter artık' dedim. Kendisini sürekli ittim" dedi.
23.01.2024 Gündem
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Ünlü şarkıcının kardeşi 10. kattan düşerek hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcının kardeşi 10. kattan düşerek hayatını kaybetti Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ünlü şarkıcı Esra Akman’ın kardeşi Özlem Akman, dün gece saatlerinde 10. kattan düşerek hayatını kaybetti.
17.01.2024 Yaşam
'Rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyük'
'Rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyük' Serviks kanserinin, dünya çapında kadınlarda en sık görülen dördüncü kanser türü olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünden Doç. Dr. Esra Nur Tola, “Rahim ağzı kanserlerinin yüzde 99,7'sinde HPV tespit edilir. HPV dışında serviks kanseri risk faktörleri düşük sosyoekonomik düzey ve sigaradır. İlginç olarak erkek partneri sünnetli olanlarda serviks kanseri daha az görülür. Erken evrede belirti vermeyen rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyüktür. HPV aşısı 12 yaşından itibaren hem kadınlara hem erkeklere önerilir” dedi.
17.01.2024 Sağlık
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza Karabük'ün Eskipazar ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Turgut Hızarcıoğlu (68) ağır yaralandı, eşi Esma Hızarcıoğlu (64) hayatını kaybetti.
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.