Esed Rejimi

Esed Rejimi

Son dakika Esed rejimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esed rejimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esed rejimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esed Rejimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esed rejimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.094 esed rejimi haberi bulunmuştur. Tüm esed rejimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu'ndan 4'lü zirve açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan 4'lü zirve açıklaması Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esed rejimi Dışişleri Bakanlarının 'Suriye konulu' toplantısı dün Moskova'da gerçekleştirildi. Zirveyi değerlendiren Çavuşoğlu, 'Sınır ve toprak bütünlüğüne vurgu ön plana çıktı' dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dış politika başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya, İran ve Esed rejimi ile dışişleri bakanları düzeyindeki toplantının 10 Mayıs'ta Moskova'da olabileceğini söyledi. Öte yandan Çavuşoğlu, teröristler için Nemesis anıtının yapılması konusunda, "Ermenistan uçaklarına hava sahamızı kapattık." dedi.
3.05.2023 Gündem
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.
20.10.2021 Dünya
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, yarın başlayacak Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin 6'ncı turunda, tarafların ilk kez yeni Suriye anayasası reformu için taslak hazırlama sürecine başlama konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.
17.10.2021 Dünya
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus iline bağlı Palmira (Tedmur) bölgesindeki askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.
13.10.2021 Dünya
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa  gömüldü
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa gömüldü Lübnan'da yakıt krizine bağlı olarak iki büyük elektrik santralinin durmasının ardından ülke geneline karanlık çöktü.
9.10.2021 Dünya
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kim kürt sorunu var diyorsa şunu tarif edin. ‘Kürt sorunu var’ derken neyi kastediyorsunuz. Tarif edin. Ben böyle bir sorun görmüyorum. Geçmişte yaşanan sosyal, ekonomik ve idari eşitsizliklerle güdülenmiş gibi sunulan terör sorununu bir etnik gruba ilişkin tanımsal yakıştırmalarla meşrulaştırma gayretlerinin tezahürü olan kürt sorunu kavramını reddediyoruz. Kabul etmiyoruz ve doğru bulmuyoruz” dedi.
30.09.2021 Siyaset
Türkiye ile Rusya, Haseke'nin su ve elektrik sorununun çözülmesi  konusunda anlaştı
Türkiye ile Rusya, Haseke'nin su ve elektrik sorununun çözülmesi konusunda anlaştı Türk ve Rus askeri yetkililer, terör örgütü YPG/PKK'nın ve Esed rejiminin kara propaganda odağındaki Haseke'de elektriğe bağlı su sorununun çözüme kavuşması için anlaşmaya vardı.
8.08.2021 Dünya
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var Suriye'de Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içinde bulunan köye saldırdı. Saldırıda 7 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Esed rejiminden Kurban Bayramı öncesi Bab’a saldırı!
Esed rejiminden Kurban Bayramı öncesi Bab’a saldırı! Beşşar Esed rejimi, Kurban Bayram'ı öncesinde Suriye’nin kuzeyindeki Bab ilçesine düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
19.07.2021 Dünya
YPG/PKK'lı teröristlerden Afrin'e saldırı: 13 kişi hayatını kaybetti
YPG/PKK'lı teröristlerden Afrin'e saldırı: 13 kişi hayatını kaybetti Hatay Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'deki hastaneye saldırısında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 13'e, yaralananların sayısının 27'ye yükseldiğini bildirdi.
12.06.2021 Gündem
'Esad rejimi kimyasal silah kullandı'
'Esad rejimi kimyasal silah kullandı' Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ), Esed rejimi güçlerinin İdlib'in güneydoğusundaki Serakib ilçesinde Şubat 2018'de kimyasal saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.
12.04.2021 Dünya
Esed rejimi İdlib'de füzelerle TIR parkını vurdu: 7 sivil yaralı
Esed rejimi İdlib'de füzelerle TIR parkını vurdu: 7 sivil yaralı Esed rejiminin İdlib'de meskun mahal ile bir TIR parkına düzenlediği füzeli saldırıda 7 sivil yaralandı.
21.03.2021 Gündem
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı hava saldırılarında bir sivil hayatını kaybetti, iki sivil yaralandı.
21.03.2021 Dünya
İdlib'de hastaneye saldırı! 6 ölü...
İdlib'de hastaneye saldırı! 6 ölü... Esed rejimi ve destekçisi İran'ın kontrolündeki terörist grupların, Halep'in İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde ateşkesi ihlal ederek, hastaneye top ateşiyle gerçekleştirdiği saldırıda biri çocuk 6 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil yaralandı.
21.03.2021 Dünya
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne  sürdü
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.
28.02.2021 Dünya
Almanya'dan flaş  karar! Esad'ın istihbaratçısına hapis cezası
Almanya'dan flaş karar! Esad'ın istihbaratçısına hapis cezası Almanya’da Koblenz Eyalet Yüksek Mahkemesi, Suriye istihbaratı için çalışan Eyad el Garib'i, insanlığa karşı suç işlenmesine yardımcı olmaktan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırdı.
24.02.2021 Dünya
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı Selen son dakika haberine göre; İsrail hükümeti ve Esad rejimi arasında yaşanan takas ve Kovid-19 aşısı satışının detayları ortaya çıktı. İsrail yönetiminin tutuklanan vatandaşının serbest bırakılması için Esed rejimine Kovid-19 aşısı temin ettiği bildirildi.
20.02.2021 Dünya
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker...
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker... Türkiye sınırında sıcak gelişme. Rus ordusu, Suriye'nin Lazkiye ilindeki Hmeymim Hava Üssü'nden yüzlerce asker ve aracı Haseke'nin Kamışlı ilçesine gönderdi. Mardin'in Nusaybin ilçesiyle arasında yalnızca sınır olan Kamışlı'ya iki savaş uçağı ve altı helikopter indi, Rus askeri sayısı 1000'e ulaştı.
28.12.2020 Dünya
AB, Esed rejiminin 8 bakanını daha yaptırım listesine ekledi
AB, Esed rejiminin 8 bakanını daha yaptırım listesine ekledi Avrupa Birliği (AB), Suriye'de Esed rejiminin yeni atanan bakanlarından 8'ini daha yaptırım uygulanacak kişiler listesine aldı.
6.11.2020 Dünya
ABD'den Esed ailesi ve çevresine büyük şok!
ABD'den Esed ailesi ve çevresine büyük şok! ABD yönetimi, 17 Haziran'da yürürlüğe soktuğu "Sezar Suriye Sivil Koruma Yasası" kapsamında Beşşar Esed rejimi ile ilişkili 17 kurum ve kişiye daha yaptırım kararı aldı.
30.09.2020 Dünya
Esed'den tahrik! MSB açıkladı
Esed'den tahrik! MSB açıkladı Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunarak, "Esed rejimi tarafından yönlendirilen sivil görünümlü bazı gruplar yaklaşmış, 7 numaralı gözlem noktamıza saldırıda bulunmuş, alınan tedbirler sonrasında dağılmışlardır" dedi.
16.09.2020 Gündem
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku!
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Beşşar Esed rejiminin bazı üst düzey yetkililerini yaptırım listesine aldıklarını açıkladı.
20.08.2020 Dünya
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına  sürdü: 8 ölü, 15 yaralı
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına sürdü: 8 ölü, 15 yaralı Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, Dera ilindeki zorunlu askerlik uygulamasını kabul etmeyerek muhaliflerin kontrolündeki bölgelere geçmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grubu mayın tarlasına yönlendirdi. Mayınların infilak etmesi sonucu en az 8 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.
14.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esed Rejimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esed rejimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.