Ertuğrul Günay

Ertuğrul Günay

Son dakika ertuğrul günay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ertuğrul günay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ertuğrul günay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Günay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul günay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.525 ertuğrul günay haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul günay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi, Likya Birliği kentlerinden çıkarılan tarihi eserlerle Likya uygarlığını bugüne taşıyor. Binası da tarihi kalıntı olan müze, dünyada farkındalık yaratan müzelerden biri. Aynı zamanda önündeki Noel Baba Kuş Cenneti ile iç içe olması da müzenin farkındalığını artırıyor.
15.07.2022 Kültür Sanat
Konya Müze Müdürü görevden alındı
Konya Müze Müdürü görevden alındı Konya'da, hakkında usulsüzlük yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatılan İl Müzeler Müdürü Yusuf Benli, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevinden alındı. Benli'nin Müzeler Müdürlüğü'nde arkeolog olarak görev yapacağı öğrenildi.
17.10.2018 Gündem
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Şerif Mardin son yolculuğuna uğurlandı
Şerif Mardin son yolculuğuna uğurlandı Prof. Dr. Şerif Mardin için Yeniköy Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye katılan Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. Şerif Mardin'in öğrencisi olduğu için kendisini şanslı hissettiğini, Mardin'in ölümüyle sosyoloji alanında büyük bir kaybın, boşluğunu oluşacağını vurguladı.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Emre Bilgili ile Kemal Kılıçdaroğlu benzerliği şaşırttı
Ahmet Emre Bilgili ile Kemal Kılıçdaroğlu benzerliği şaşırttı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, İstanbul'da gerçekleşen eğitim-öğretim yılı açılış töreninde Esenler'deki Atışalanı Ortaokulu'nu ziyaret etti. Törene katılanlar bu benzerlik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi Başbakan Binali Yıldırım, bu akşam AK Parti iktidarlarında görev yapan bakanlarla Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek. Partiden ihraç edilen ya da istifa eden 5 isme ise davet gönderilmedi.
29.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Halil İnalcık son yolculuğuna uğurlanıyor
Prof. Dr. Halil İnalcık son yolculuğuna uğurlanıyor 100 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Halil İnalcık için Ankara Üniversitesi DTCF'de ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tören yapıldı. Doğramacızade Ali Paşa Camisi'nde Prof. Dr. Halil İnalcık için cenaze töreni düzenlendi. Ankara'daki törenlerin ardından Prof. Dr. Halil İnalcık naaşı, toprağa verilmek üzere İstanbul'a getirilidi
27.07.2016 Yaşam
Antalya'da 22 yaşındaki Hümeyra terastan atlayıp intihar etti
Antalya'da 22 yaşındaki Hümeyra terastan atlayıp intihar etti Antalya'nın Demre İlçesi'nde oturan 22 yaşındaki Hümeyra Nalbant, oturdukları 5 katlı apartmanın terasından atlayarak intihar etti
23.04.2016 Yaşam
Seni unutmayacağız usta
Seni unutmayacağız usta Türk basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar Hasan Pulur’u son yolculuğuna uğurladık. Vasiyeti üzerine naaşı yatılı okuduğu Kabataş Lisesi önünden de geçirilidi.
1.12.2015 Yaşam
Kadınlar sırtladı
Kadınlar sırtladı Türk şiirinin önemli şairlerinden biri olarak gösterilen ve tedavi gördüğü hastanede iki gün önce hayatını kaybeden şair Gülten Akın son yolculuğuna uğurlandı...
6.11.2015 Yaşam
Ertuğrul Günay'ın acı kaybı!
Ertuğrul Günay'ın acı kaybı! İZMİR Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay’ın yeğeni 46 yaşındaki Özcan Özyurt kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi...
29.09.2021 Gündem
Yassıada’ya ‘Özgürlük ve Demokrasi’ temeli!
Yassıada’ya ‘Özgürlük ve Demokrasi’ temeli! Türkiye tarihinin en utanç verici idamlarına sahne olan Yassıada’ya yapılacak yeni turizm ve kongre merkezlerinin temeli yarın atılıyor...
29.09.2021 Gündem
‘İzmir için 501 projemiz var’
‘İzmir için 501 projemiz var’ AK Parti, İzmir’de yine bir bakanı aday gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Baykal'dan Savcı Sayan açıklaması
Baykal'dan Savcı Sayan açıklaması CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 400 milletvekili isterken şimdi rakamları değiştirmeye başladığını belirterek, "Milletin ’İn in in’ dediğini duyar gibiyim. Cumhurbaşkanı ’400’ diye başladı. Millet son indiği noktaya da ’İn in’ diyor" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Şero’nun listesi!
Şero’nun listesi! CHP’de kontenjan adayları için dün gün boyu meraklı bekleyiş hakimken, partinin kedisi Şero’nun twitter adresinde yayınlanan liste heyecan yarattı...
29.09.2021 Gündem
Flaş! Yeniden aday olacak mı?
Flaş! Yeniden aday olacak mı? AK Parti’den istifa eden milletvekillerinin 25 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı merak konusu oldu...
29.09.2021 Gündem
Cem Yılmaz'a sert tepki!
Cem Yılmaz'a sert tepki! Tokatlılar, Cem Yılmaz'ın 'Son Umut' filminde, sanatçı Ömür Gedik'in ise albümünde 'Hey On Beşli' ağıtının türkü gibi seslendirilmesine tepki gösterdi.
6.01.2015 Magazin
İdris Naim Şahin'den bomba transfer
İdris Naim Şahin'den bomba transfer 30 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek ile yarışan Mansur Yavaş'ın İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağı konuşuluyor.
29.09.2021 Gündem
Devletin milyonluk tabloları müteahhit duvarlarında çıktı
Devletin milyonluk tabloları müteahhit duvarlarında çıktı Ankara Resim Heykel Müzesi’nde kaybolan eserler için dün dört ilde operasyon düzenlendi. Ünlü iş adamlarının da bulunduğu 16 kişi gözaltında, 17 tablo bulundu
29.09.2021 Gündem
‘Bazıları ikinci durakta binecek’
‘Bazıları ikinci durakta binecek’ Eski AK Parti Milletvekili İdris Bal, Demokratik Gelişim Partisi'ni (DGP) kurdu...
29.09.2021 Gündem
Yeni parti açıklaması!
Yeni parti açıklaması! AK Parti'den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, yeni parti çalışmalarının dışında olduğunu açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Oy ithal edemeyiz sağa açılmamız normal
Oy ithal edemeyiz sağa açılmamız normal CHP’nin ‘Sol şeridi’ boş bıraktığına dair eleştirileri “CHP solu boş bırakmadı...
29.09.2021 Gündem
'Devlet desteğini çekince reklam bulamadılar'
'Devlet desteğini çekince reklam bulamadılar' Fikret Orman'dan formalarına bir türlü reklam bulamayan G.Saray ve F.bahçe'ye taş:
20.07.2014 Beşiktaş
Aleviler'e hakaret istifa getirdi
Aleviler'e hakaret istifa getirdi Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Develi'nin Alevilere yönelik 'Kötü ayin yapan Kızılbaşlar...' sözü istifa getirdi. Prof. Dr. Onur Bilge Kula enstitüden istifa etti. Kula, "İnsanlığım adına utanç duydum. O başkanla adımı yan yana yazdırmam" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kullanılmayan Evler İçin Karar Çıktı
Kullanılmayan Evler İçin Karar Çıktı Kullanılmayan konutlar için kanun teklifi hazırlandı.
20.06.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Günay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul günay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.