Ermeni İddiaları

Ermeni İddiaları

Son dakika Ermeni iddiaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ermeni iddiaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ermeni iddiaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ermeni İddiaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ermeni iddiaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 ermeni iddiaları haberi bulunmuştur. Tüm ermeni iddiaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021 Gündem
Türkiye yarın karar verecek! Sözde soykırım açıklaması...
Türkiye yarın karar verecek! Sözde soykırım açıklaması... ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları hakkındaki sözde soykırım nitelemesi üzerine Türkiye'den tepkiler art arda geldi. Açıklama sonrası Türkiye'nin atacağı adımlar merakla bekleniyor.
25.04.2021 Siyaset
Emeklilerin ikramiyesi kesilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Emeklilerin ikramiyesi kesilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyelerinin kesileceği iddiası ile ilgili "Öyle bir şey yok. Böyle bir sahtekarlık olur mu? Bunu ortaya atanların derdi başka" dedi.
26.02.2020 Siyaset
Türkiye'den tazminat ve toprak hayalleri suya düştü!
Türkiye'den tazminat ve toprak hayalleri suya düştü! ABD'de yaşayan Ermenilerin 1915 olayları sırasında ailelerinin varlıklarına el koyulduğu iddiasıyla Türkiye aleyhine açtıkları davalar uzun yargı sürecinin ardından reddedilince ABD'deki Ermenilerin Türkiye'den tazminat ve toprak taleplerine ilişkin defter büyük ölçüde kapandı.
25.08.2019 Gündem
ABD'de Türkiye karşıtı tasarıya vali vetosu
ABD'de Türkiye karşıtı tasarıya vali vetosu California eyaletinde Ermenilerin kamu çalışanları emeklilik fonlarıyla Türkiye'nin finansal araçlarına yatırımı yasaklamayı öngören tasarısı, yasama organlarından geçti ancak Vali Brown tarafından engellendi.
6.10.2018 Dünya
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı!
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı! Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında 63’ü çocuk 613 masum insan katledilmişti. Ermeni askerlerin başındaki isimlerden biri şimdiki Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’dı... Vahşetin tanıkları “Bizim kabuk bağlamayan yaramız var. Her gün, her saat kanıyor” diyor...
25.02.2018 Gündem
'Ermeni iddiaları bizim için yok hükmünde!'
'Ermeni iddiaları bizim için yok hükmünde!' Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olayları ile ilgili Ermeni iddialarını "soykırım" olarak tanımasına AB Bakanı Ömer Çelik'ten tepki geldi.
23.02.2018 Dünya
Hollanda'dan skandal karar!
Hollanda'dan skandal karar! Hollanda Parlamentosu, 1915 olayları ile ilgilli Ermeni iddialarını "soykırım" olarak tanıdı.
22.02.2018 Dünya
Erdoğan ‘son toplantıda bir karar aldık’ deyip resti çekti
Erdoğan ‘son toplantıda bir karar aldık’ deyip resti çekti Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Afrin Harekatı'yla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Operasyon başarıyla sürüyor" dedi. Erdoğan, savunma sanayii ile ilgili olarak "Ülkemizde üretilebilecek hiçbir ürünü, yazılımı, sistemi acil durumlar haricinde kesinlikle dışarıdan hazır olarak almayacağız" diye konuştu. ABD'ye de mesaj veren Erdoğan "PYD'yi, ,YPG'yi, PKK'yı. Yerleştiriyorsunuz, hala 'Münbiç'e gelmeyin' diyorsunuz. Biz Münbiç'e topraklarının asıl sahiplerine teslim etmek için geleceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. TTB ile ilgili bir soruya Erdoğan, "Bakanlar Kurulu kararıyla meslek birliklerinin isimlerinin başındaki Türk ve Türkiye ifadelerini kaldıracağız. Türk ifadesi Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği'nin adındaki Türk ifadesi kaldırılmalı" dedi
6.02.2018 Gündem
Türkiye'yi "soykırımla" suçlayan metin  gündemden düştü
Türkiye'yi "soykırımla" suçlayan metin gündemden düştü Danimarka Parlamentosu Folketing'de, 1915 olayları ile ilgili Ermeni iddiaları konusunda Türkiye'yi "soykırımla" suçlayan metin gündemden düştü.
17.06.2021 Dünya
6 siyasi parti Türkiye karşıtı ortak bildiriye imza attı!
6 siyasi parti Türkiye karşıtı ortak bildiriye imza attı! Avusturya Parlamentosunda grubu bulunan 6 siyasi parti, Türkiye karşıtı ortak bildiriye imza attı
17.06.2021 Dünya
Ermeni iddiaları raporu iade edildi
Ermeni iddiaları raporu iade edildi Türkiye'nin AB Daimi Temsilciliği, Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye raporunu Ermeni iddialarını tanıma isteğine atıf yapıldığı için işleme koymadan iade etti
29.09.2021 Gündem
Almanya Türkiye'nin rolünü küçültmek için sözde 'soykırım'ı onaylamış!
Almanya Türkiye'nin rolünü küçültmek için sözde 'soykırım'ı onaylamış! Alman Meclisinin, 1915 olaylarına dair Ermeni iddialarını tanımasının ardından Türkiye-Almanya ilişkilerinde gergin bir döneme adım atıldı. Almanya’nın sembolik ve bağlayıcılığı olmayan tasarıyı kabul etmesi, Türkiye’nin özellikle mülteci krizine yönelik Avrupa Birliği politikaları çerçevesinde artan stratejik önemini ve rolünü azaltmaya veya engellemeye yönelik bir hamle olarak yorumlanıyor
7.06.2016 Dünya
‘Daha çok bilim insanımız olsaydı...’
‘Daha çok bilim insanımız olsaydı...’ TÜBA’nın 49. Genel Kurulu’nda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, her türlü sorunun çözümü için bilime ve bilimsel yöntemlere başvurulması gerektiğini söyleyerek, Alman Meclisi’nin Ermeni iddialarına ilişkin kararını şöyle değerlendirdi:
29.09.2021 Gündem
‘Yok hükmünde bir karar’
‘Yok hükmünde bir karar’ Alman parlamentosunun Ermeni iddialarını kabul eden kararına tepkisini sürdüren Başbakan Yıldırım, “Karar yok hükmündedir. Şartlar ne olursa olsun biz dostlarımızla, müttefiklerimizle ilişkilerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Tarihi gerçeklere aykırı bir siyasi sorumsuzluk örneğidir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Tarihi gerçeklere aykırı bir siyasi sorumsuzluk örneğidir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Alman Meclisi'nin kararı, tarihi gerçeklere aykırı bir siyasi sorumsuzluk örneğidir” dedi
29.09.2021 Gündem
Merkel oylamaya katılmayacak
Merkel oylamaya katılmayacak Angela Merkel "Ermeni soykırımı yasa tasarısı" oylamasına katılmama kararı aldı
17.06.2021 Dünya
Almanya'da Türkler Ermeni iddialarını protesto etti
Almanya'da Türkler Ermeni iddialarını protesto etti 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının Federal Meclis'te gündeme alınması Almanya’daki Türkler tarafından protesto ediliyor
1.06.2016 Dünya
Türk dernekleri Ermeni iddialarına karşı birleşti
Türk dernekleri Ermeni iddialarına karşı birleşti ABD'de faaliyet gösteren 155 Türk derneğinin oluşturduğu Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi resmen kuruldu
22.03.2016 Dünya
Vatan Partisi'nden Clooney'e '1915' yanıtı
Vatan Partisi'nden Clooney'e '1915' yanıtı AMERİKALI aktör George Clooney'nin 1915 olaylarıyla ilgili tartışmalara katılarak "1915 yılında Ermenilere soykırım yapıldı, bu tartışma götürmez bir gerçektir" demesi üzerine Vatan Partisi'nden konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Perinçek’in ‘soykırım yoktur’ zaferi!
Perinçek’in ‘soykırım yoktur’ zaferi! AİHM Büyük Dairesi, “Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır” sözleri nedeniyle İsviçre’yle davalık olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in lehine karar verdi...
29.09.2021 Gündem
İsveç'ten Türkiye'nin PKK ile mücadelesine destek
İsveç'ten Türkiye'nin PKK ile mücadelesine destek İsveç Dışişleri Bakanı Wallström, Türkiye'nin terör örgütü PKK'nın kamplarını bombalamasının meşru bir durum olduğunu ve teröre karşı kendini savunma hakkı bulunduğunu söyledi.
21.08.2015 Dünya
Türkiye Brezilya'yı kınadı
Türkiye Brezilya'yı kınadı Türkiye, Brezilya Senatosu’nun 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları ile ilgili tarihi gerçekleri tahrif eden ve hukuku hiçe sayan kararını kınadığını bildirdi.
9.06.2015 Dünya
Ankara'dan Brezilya'ya sert tavır
Ankara'dan Brezilya'ya sert tavır Türkiye, Brezilya'nın 1915 olaylarıyla ilgili kararını kınadı
29.09.2021 Gündem
İsveç 1915 kararını rafa kaldırdı
İsveç 1915 kararını rafa kaldırdı İsveç hükümeti , Ermeni ve Süryani ‘soykırımı’na ilişkin beş yıl önce kabul ettiği kararları rafa kaldırdı...
29.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ermeni İddiaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ermeni iddiaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.