Ermeni

Ermeni

Son dakika ermeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ermeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ermeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ermeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ermeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.974 ermeni haberi bulunmuştur. Tüm ermeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu
Adana'da Ermeni katliamı izleri 104 yıldır duruyor! Her yer kurşun izi dolu Adana'da Ermeniler tarafından 1920 yılında Camili köyü basılarak 500 Türk'ün katledilmesinin izleri bir çiftlikte hala dün gibi duruyor.
25.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar Şişli’deki Feriköy Ermeni İlkokulu ile Ortaokulu'nda oyunu kullanan seçmen, okulun bahçesindeki Surp Vartanans Kilisesi’nde düzenlenen ayine katılarak Paskalya Bayramı’nı kutladı. Ayine katılanlardan Nurhan Palakoğlu, "Bu sene ilginç bir rastlantı olarak Paskalya ve yerel seçimler aynı güne denk geldi. Şu an bulunduğumuz yerdeki bahçemiz, kilisenin ve okulun ortak kullandığı bir bahçe, mesafe açısından iyi oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Sarıyer'de mahalleliden saldırıya uğrayan kiliseye 'geçmiş olsun' ziyareti
Sarıyer'de mahalleliden saldırıya uğrayan kiliseye 'geçmiş olsun' ziyareti Sarıyer'de, Santa Maria Kilisesi, Pazar günü ayin sırasında 2 saldırgan tarafından saldırıya uğramış ve 1 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya uğrayan kilisenin bulunduğu mahalledeki vatandaşlar, kiliseye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
31.01.2024 Gündem
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler Ermeni diasporasının sözcüsü gibi hareket eden The Armenian Weekly provokatif bir yazı ile okurlarının karşısına çıktı. Haberde Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadelere yer verildi.
18.01.2024 Dünya
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sözde Ermeni soykırımı iddiasına ilişkin, "İsrail hükümeti üyelerinin, dikkatleri işledikleri suçlardan başka yöne çekme çabaları sonuç vermeyecektir" dedi.
12.01.2024 Gündem
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
Azerbaycan ve Ermenistan esir takasında orta yolu buldu
Azerbaycan ve Ermenistan esir takasında orta yolu buldu Azerbaycan ve Ermenistan ortak açıklamalarında barışa ulaşmak için fırsat oluştuğu konusunda hem fikir olduklarını duyurarak, barış anlaşması imzalama niyetlerini teyit ettiler.
7.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik "Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak." dedi.
4.10.2023 Gündem
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı Azerbaycan, Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle Ermenistan, AB, Fransa ve Almanya ile İspanya'da yapılacak görüşmeye Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılmama kararı aldığını duyurdu.
4.10.2023 Dünya
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bu sefer ABD basının gündeminde. ABD merkezli Bloomberg Türk SİHA'larının etkisini yazdı. Newsweek'e konuşan İngiliz uzman Akıncı'ya övgüler yağdırdı. Al Arabiya ise Türk SİHA’larını kullanan Azerbaycan’ın zaferi sonrası çarpıcı bir Türkiye yorumunda bulundu.
4.10.2023 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.
4.10.2023 Gündem
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı Ermeni provokatörler ABD’nin Los Angeles kentinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın Güney California Üniversitesinde (USC) konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalıştı. Dışarı çıkartılan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Mercan, CNN Türk canlı yayınında saldırı anlarını anlattı ve "Bizim konuşma yapmamızı istemiyorlar. Bizden rahatsızlık duyuyorlar. Amaç bizim konuşmamızı ve programımızı engellemekti. Başarılı olamadılar. Biz yolumuzda yürüyeceğiz hiç endişemiz yok" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik olaya tepki gösterirken "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan ordusunun Kelbecer’deki mevzilerine açılan ateş sonucu 1 Azerbaycanlı asker şehit oldu.
30.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ermeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ermeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.