Erken Yaşta Evlilik

Erken Yaşta Evlilik

Son dakika erken yaşta evlilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erken yaşta evlilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erken yaşta evlilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erken Yaşta Evlilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erken yaşta evlilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 erken yaşta evlilik haberi bulunmuştur. Tüm erken yaşta evlilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Bakan Yanık duyurdu! 2021'de 73.9 milyar lira yardım yapıldı
Bakan Yanık duyurdu! 2021'de 73.9 milyar lira yardım yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gündemin sıcak başlıklarını CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e değerlendirdi. Bakan Yanık, sosyal yardımlara ilişkin "2002'de sosyal yardımlar 1.3 milyar TL'ydi, 2021'de 73.9 milyar TL'ye çıktı. Şu anda 48 ayrı başlıkta sosyal yardım yapıyoruz" dedi.
2.04.2022 Gündem
Bakan Yanık: “Çocuklara yönelik sosyal hizmet modellerimizi güçlendirmek için yeni bir proje başlattık”
Bakan Yanık: “Çocuklara yönelik sosyal hizmet modellerimizi güçlendirmek için yeni bir proje başlattık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çocukların bakımı, korunması, çocuk işçiliğinin ve erken evliliklerin önüne geçilmesi amacıyla sosyal hizmet modellerinin revize edileceği ve özel izleme sistemlerinin oluşturulacağı yeni bir projenin uygulamaya konulduğunu açıkladı.
10.02.2022 Gündem
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) masada! Yeni yol haritası hazırlanacak! İşte detaylar
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) masada! Yeni yol haritası hazırlanacak! İşte detaylar Yaklaşık 700 bin kişiyi ilgilendiriyor! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) AK Parti’nin gündeminde… Emekliliği bekleyen yüzbinlerce EYT’li için rapor hazırlandı. AK Parti’nin, özellikle erken yaşta evlilikten doğan mağduriyet ve EYT gibi konuları yeniden değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Peki, EYT’de son durum ne? EYT çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeler…
21.10.2021 Emekli
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor?
Ali Küçükbalçık kimdir? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık son dönemlerde sık sık ihanet haberleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda başka bir kadınla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, magazin gündeminde sıklıkla konuşulan isimler arasında yer almıştı. Kibariye ile yaş farkı evlendiği dönemde çok konuşulan Ali Küçükbalçık, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Küçükbalçık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ne iş yapıyor? İşte detaylar…
1.09.2021 Gündem
Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli?
Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listede 18 yıldır yer alan Malatya Milletvekili Öznur Çalık bu yıl da listedeki yerini aldı. Öznur Çalık kimdir? Listede 18 yıldır yer alan AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık kaç yaşında, nereli?
25.03.2021 Gündem
İnfaz düzenlemesi Meclis'e geliyor! 6 suçta indirim uygulanmayacak
İnfaz düzenlemesi Meclis'e geliyor! 6 suçta indirim uygulanmayacak Şubat başında TBMM’ye sunulması beklenen infaz düzenlemesinde ‘cinsel istismar, uyuşturucu, örgütlü suçlar, terör suçları, kasten adam öldürme ve mükerrer suçlar’a indirim yapılmayacak. İlk etapta 42 bin kişi tahliye olacak.
18.01.2020 Gündem
Suçlu bir gün bile olsa hapis yatacak
Suçlu bir gün bile olsa hapis yatacak Mevcut infaz sisteminde değişiklik yapılmasını ön gören AK Parti’nin teklif taslağına göre bir yılın altındaki cezalarda dahi suçlular bir gün bile olsa cezaevine girecek.
15.06.2019 Siyaset
Emine Erdoğan: Kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir!
Emine Erdoğan: Kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm dünyada yaygın olan kadına yönelik şiddetin insanlığa ihanet olduğunu belirterek, "Ne yazık ki yaşamları boyunca her üç kadından biri fiziksel ya da cinsel şiddete maruz kalıyorlar." dedi.
26.10.2018 Gündem
Başbakan Binali Yıldırım'dan flaş açıklamalar
Başbakan Binali Yıldırım'dan flaş açıklamalar Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden alınmasına ilişkin "Yanlış yapanların hukuk çerçevesinde karşılığını görmesi normal" ifadelerini kullandı.
5.01.2018 Siyaset
Bakanlık erken yaşta evlilik iddialarına el koydu
Bakanlık erken yaşta evlilik iddialarına el koydu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ekipleri, çocuk yaştakilerin kaçtığı ve evlendirildiği iddia edilen İzmir'in Kiraz ilçesinin Olgunlar ile Sırımlı mahallelerinde ev ev gezerek durum tespiti ve bilgilendirme çalışması yapıyor.
29.09.2021 Gündem
10 yaşında evlendi, 18 yaşında dul kaldı
10 yaşında evlendi, 18 yaşında dul kaldı Diyarbakırlı Çiçek Poyraz, 42 yıl önce ailesi tarafından kendisinden 25 yaş büyük biriyle evlendirildi. 13 yaşındayken ilk çocuğunu kucağına alan Poyraz, 3. evladını doğurduğu gün eşini kanserden kaybetti. Çalışıp çocuklarına hem annelik hem babalık yapan Poyraz, özellikle şizofren oğlu için yardım bekliyor.
7.01.2017 Yaşam
Erdoğan: Daha ileri giderseniz, kapıları açarız
Erdoğan: Daha ileri giderseniz, kapıları açarız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kadın Kongresi'nde birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AP'nin 'müzakere donsun' kararına yönelik, 'Daha ileri giderseniz, sınır kapılarını açarız' dedi.
29.09.2021 Gündem
Erken yaşta evlilik tasarısı metinden çıkarıldı
Erken yaşta evlilik tasarısı metinden çıkarıldı Erken yaşta evliliklerle ilgili tartışılan maddeyi içeren önerge yeniden Anayasa Komisyonu'na geldi. Tartışılan o madde komisyonda metinden çıkarıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Aslında tecavüzcüleri kapsamıyordu, iyi anlatamadık" dedi.
29.09.2021 Gündem
Komisyona çekilen cinsel istismar düzenlemesi yarın görüşülecek
Komisyona çekilen cinsel istismar düzenlemesi yarın görüşülecek TBMM Adalet Komisyonu, erken yaşta evliliklerle ilgili düzenlemeyi yarın görüşecek...
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan açıklama
Bozdağ'dan açıklama Komisyona çekilen cinsel istismar tasarısı ile ilgili Bekirz Bozdağ'dan açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
‘Erken yaşta evlilik suç olmaya devam etmelidir’
‘Erken yaşta evlilik suç olmaya devam etmelidir’ AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir “Çocuk istismarı ve erken yaşta evlilik suçtur ve suç olmaya devam etmelidir” dedi.
27.05.2016 Yaşam
AK Parti'nin A takımında 3 kadın
AK Parti'nin A takımında 3 kadın AK Parti'nin "A Takımı" olarak nitelendirilen Merkez Yürütme Kurulunda 3 kadın milletvekili yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de 152 bin Suriyeli bebek doğdu!
Türkiye'de 152 bin Suriyeli bebek doğdu! Tarihte ilk kez Türkiye’de düzenlenecek olan ve küresel insani yardım politikalarının belirleneceği BM Dünya İnsani Zirvesi için geri sayım başladı...
22.05.2016 Yaşam
Dünya İnsani Zirvesi için geri sayım başladı!
Dünya İnsani Zirvesi için geri sayım başladı! Tarihte ilk kez Türkiye’de düzenlenecek olan ve küresel insani yardım politikalarının belirleneceği BM Dünya İnsani Zirvesi için geri sayım başladı. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği zirveye 23 devlet başkanı, 23 başbakan ve 50’nin üzerinde bakan katılması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Umut yolculuğunda 521 hayat sonlandı
Umut yolculuğunda 521 hayat sonlandı Güvenlik önlemleri hiçe sayılarak Türkiye kara sularından başlayan umut yolculuklarında son 3 yıldaki 3 bin 488 olayda, 521 kaçak göçmen hayatını kaybetti.
7.04.2016 Yaşam
ABD’de AFAD’a Suriyeli sığınmacılar için ödül
ABD’de AFAD’a Suriyeli sığınmacılar için ödül Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’nın 2011’den beri Suriyeli sığınmacılar için yürüttüğü insani yardım faaliyetleri, Bahçeşehir Üniversitesi ve Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) tarafından ödüle layık görüldü...
29.09.2021 Gündem
‘Evlenmeyin okula gidin’ projesi
‘Evlenmeyin okula gidin’ projesi 15-19 yaş arası gençler için ‘evlenmeyin öğrenin’ projesi harekete geçti
11.10.2015 Yaşam
'En iyi kocaya mezarlıkta rastlanır'
'En iyi kocaya mezarlıkta rastlanır' Aşk ve evlilik birçok kitabın, filmin ana teması olduğu halde, boşanma üzerine herhangi bir üretime pek rastlamayız...
23.03.2015 Kültür Sanat
Küçük yaşta evlendikleri eşleri hapse girince mağdur oldular
Küçük yaşta evlendikleri eşleri hapse girince mağdur oldular - SİVAS’ta erken yaşta evlilik nedeniyle eşleri ve çocuklarının hapse girmesi nedeniyle mağdur olan aileler, kanunda değişiklik yapılmasını istedi...
6.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erken Yaşta Evlilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erken yaşta evlilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.