Derya Yanık

Derya Yanık

Son dakika Derya Yanık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derya Yanık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derya Yanık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Yanık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya yanık gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 derya yanık haberi bulunmuştur. Tüm derya yanık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil memleketi Osmaniye’nin merkeze bağlı Çona köyünde gözyaşlarıyla torağa veridi.
4.02.2024 Gündem
Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir?
Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında ev kadınlarına emeklilik hakkı müjdesi sonrası dönemin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Koruma Kalkanı Programı kapsamında devletin ev hanımlarının emekli maaşlarının 3'te 1'ini ödeyeceğini dile getirdi. SGK'ya yapılacak başvurular sonucu hak elde edinilebilecek. Bugün toplanacak kabinede masada olması beklenen maddelerden biri ev hanımlarına emeklilik hakkı olunca gözler detaylara çevrildi. Peki, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir? Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir?
14.06.2023 Ekonomi
Aile Bakanlığı'nda devir teslim! Mahinur Özdemir Göktaş görevi devraldı
Aile Bakanlığı'nda devir teslim! Mahinur Özdemir Göktaş görevi devraldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görevi törenle Derya Yanık'tan devraldı.
5.06.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlıkta göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli personelin başvuru değerlendirme sürecinin tamamlandığını açıkladı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
27.05.2023 Gündem
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı Şehit yakını, gazi, engelli ve yaşlı bireylere yönelik desteğe ilişkin son dakika açıklaması. Gelir desteği ödemeleri de yüzde 70 artırıldı. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinde şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her bir ulaşım aracına ödenen aylık 2 bin 992 lira 50 kuruş 4 bin 500 liraya yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gelir desteği ödemelerinin başlayacağı tarihi duyurdu.
24.05.2023 Ekonomi
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile  aile bazlı vatandaşlık maaşı!
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı! Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık katıldığı programda temmuz ayında sona erecek olan Aile Destek Programı sonrası gelecek olan vatandaşlık maaşı hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık’ın açıklaması sonrası “Aile bazlı vatandaşlık maaşı ne demektir, gelir tamamlayıcı aile destek sistemi nedir?” sorularına yanıt aranırken "Vatandaşlık maaşı nasıl alınır, aile bazlı vatandaşlık maaşı kimleri kapsıyor, nasıl ve nereden alınır?” sorularının da yanıtını sorguluyor. İşte gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurusu…
23.05.2023 Ekonomi
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı Kamuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir TV programında sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yanık, alımların KPSS puanına göre yapılacağı bilgisini paylaştı. Bakan Yanık ayrıca ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.05.2023 Çalışma Hayatı
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi 14 Mayıs seçimlerinde, Giresun’un ilk kadın vekili CHP adayı Elvan Işık Gezmiş, Nevşehir’in ilk kadın vekili MHP adayı Filiz Kılıç olurken, AK Parti adayı Derya Yanık ve CHP adayı Asu Kaya Gedik de Osmaniye’nin ilk kadın vekilleri olmayı başardı.
22.05.2023 Gündem
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayı içerisinde 561.123.454 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.05.2023 Ekonomi
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Evde bakım yardımı hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu
Evde bakım yardımı hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 449 milyon TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
12.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Vatandaşlık maaşını kimler alacak 2023? Vatandaşlık maaşına nasıl başvurulur, vatandaşlık maaşı ne zaman yatacak?
Vatandaşlık maaşını kimler alacak 2023? Vatandaşlık maaşına nasıl başvurulur, vatandaşlık maaşı ne zaman yatacak? AK Parti’nin seçim beyannamesinde bulunan Aile Koruma Kalkanı paketinde detaylar netleşmeye başladı. Seçime 1 hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 'vatandaşlık maaşı' için Bakan Derya Yanık açıklamalarda bulundu. Peki, Vatandaşlık maaşını kimler alacak 2023? Vatandaşlık maaşına nasıl başvurulur, vatandaşlık maaşı ne zaman yatacak?
7.05.2023 Ekonomi
'Vatandaş maaşı nasıl bağlanacak?' Bakan Yanık yanıtladı
'Vatandaş maaşı nasıl bağlanacak?' Bakan Yanık yanıtladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CNN TÜRK'te soruları yanıtladı. Bakan Yanık, "Vatandaş maaşı' nasıl bağlanacak?" sorusuna, "28 kurum ve kuruluşun verilerinin doğrudan entegre olduğu, 'Ben sosyal yardımlardan yararlanmak istiyorum' diye müracaat ettiğinde 'Gelir miktarı ne kadar?' bütün bunları ölçtüğümüz bir sistemimiz var. Aynı aileden birkaç kişi bu maaştan faydalanabilecek. Sosyal yardımlarımız hane temellidir" dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikalarımızı yardım değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendiriyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne engelli bireylere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik çabalarımızı, pozitif tedbirlerle güçlendirdik. Engelliler hakkında, kanun alanında bir çığır açtık" dedi.
4.05.2023 Gündem
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türk nüfusunun bulunduğu ülkelere aile ataşelikleri kurulmaya başlandığını belirterek, "Almanya'da 1 müşavirlik, 4 aile ataşeliği olmak üzere 5 birim kurduk. Nüfusumuzun yoğun olduğu yerler Avrupa ülkelerinden Amerika'ya kadar ataşeliklerimizi kuracağız" dedi.
3.05.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık "Ülkemizde de dünyadaki eğilime benzer bir şekilde yaşlı nüfusumuz hızla artıyor. Son beş yılda yüzde 22,6’lık artış oranı ile 2022 yılı itibarıyla 65 yaş ve üzeri nüfusun toplam nüfus içerisindeki oranı yüzde 9,9’a erişti" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu
Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri buluşmalara telefonla katıldı.
28.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Hazırlıklarında son aşamaya geldiğimiz, yaşlılık alanında üst düzey bir politika belgesi olarak ulusal bakış açımızı ortaya koyan ve yaşlılık alanındaki hedeflere ulaşmak için belirlenen faaliyetleri içeren 'Yaşlanma Vizyon Belgesi ve Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Çocuk Araştırması Projesi'ne ilişkin, "Detaylı sonuçlarını açıklayacağımız araştırmanın mikro veri setini, ilgili kurumla birlikte araştırmacıların kullanımına mayıs ayında sunmayı planlıyoruz" dedi.
26.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derya Yanık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya yanık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.