Bakan Yanık

Bakan Yanık

Son dakika Bakan yanık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan yanık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan yanık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Yanık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan yanık gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 bakan yanık haberi bulunmuştur. Tüm bakan yanık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda işe alınan 2 bin 431 sözleşmeli personel belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlıkta göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli personelin başvuru değerlendirme sürecinin tamamlandığını açıkladı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
27.05.2023 Gündem
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile  aile bazlı vatandaşlık maaşı!
Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere vatandaşlık maaşı verilecek? Gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı! Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık katıldığı programda temmuz ayında sona erecek olan Aile Destek Programı sonrası gelecek olan vatandaşlık maaşı hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık’ın açıklaması sonrası “Aile bazlı vatandaşlık maaşı ne demektir, gelir tamamlayıcı aile destek sistemi nedir?” sorularına yanıt aranırken "Vatandaşlık maaşı nasıl alınır, aile bazlı vatandaşlık maaşı kimleri kapsıyor, nasıl ve nereden alınır?” sorularının da yanıtını sorguluyor. İşte gelir tamamlayıcı aile destek sistemi ile aile bazlı vatandaşlık maaşı başvurusu…
23.05.2023 Ekonomi
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı Kamuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir TV programında sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yanık, alımların KPSS puanına göre yapılacağı bilgisini paylaştı. Bakan Yanık ayrıca ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.05.2023 Çalışma Hayatı
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayı içerisinde 561.123.454 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.05.2023 Ekonomi
Evde bakım yardımı hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu
Evde bakım yardımı hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 449 milyon TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
12.05.2023 Ekonomi
'Vatandaş maaşı nasıl bağlanacak?' Bakan Yanık yanıtladı
'Vatandaş maaşı nasıl bağlanacak?' Bakan Yanık yanıtladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CNN TÜRK'te soruları yanıtladı. Bakan Yanık, "Vatandaş maaşı' nasıl bağlanacak?" sorusuna, "28 kurum ve kuruluşun verilerinin doğrudan entegre olduğu, 'Ben sosyal yardımlardan yararlanmak istiyorum' diye müracaat ettiğinde 'Gelir miktarı ne kadar?' bütün bunları ölçtüğümüz bir sistemimiz var. Aynı aileden birkaç kişi bu maaştan faydalanabilecek. Sosyal yardımlarımız hane temellidir" dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık
Bakan Yanık: Engelliler hakkında, kanun alanında çığır açtık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikalarımızı yardım değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendiriyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne engelli bireylere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik çabalarımızı, pozitif tedbirlerle güçlendirdik. Engelliler hakkında, kanun alanında bir çığır açtık" dedi.
4.05.2023 Gündem
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türk nüfusunun bulunduğu ülkelere aile ataşelikleri kurulmaya başlandığını belirterek, "Almanya'da 1 müşavirlik, 4 aile ataşeliği olmak üzere 5 birim kurduk. Nüfusumuzun yoğun olduğu yerler Avrupa ülkelerinden Amerika'ya kadar ataşeliklerimizi kuracağız" dedi.
3.05.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor
Bakan Yanık: Yaşlı nüfusumuz hızla artıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık "Ülkemizde de dünyadaki eğilime benzer bir şekilde yaşlı nüfusumuz hızla artıyor. Son beş yılda yüzde 22,6’lık artış oranı ile 2022 yılı itibarıyla 65 yaş ve üzeri nüfusun toplam nüfus içerisindeki oranı yüzde 9,9’a erişti" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu
Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri buluşmalara telefonla katıldı.
28.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız
Bakan Yanık: Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da açıklayacağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Hazırlıklarında son aşamaya geldiğimiz, yaşlılık alanında üst düzey bir politika belgesi olarak ulusal bakış açımızı ortaya koyan ve yaşlılık alanındaki hedeflere ulaşmak için belirlenen faaliyetleri içeren 'Yaşlanma Vizyon Belgesi ve Yaşlı Hakları Ulusal Eylem Planı'mızı 29 Nisan'da kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Çocuk Araştırması Projesi'ne ilişkin, "Detaylı sonuçlarını açıklayacağımız araştırmanın mikro veri setini, ilgili kurumla birlikte araştırmacıların kullanımına mayıs ayında sunmayı planlıyoruz" dedi.
26.04.2023 Gündem
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Nisan ayı içerisinde 645.269.922 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.04.2023 Ekonomi
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı
Bakan Bozdağ açıkladı: Personel alımı sayısı 22 bin 120'ye çıkarıldı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili olarak, 'Seçim ilk turda bitecek, çok net. Cumhur İttifakı'nın Meclis'te çoğunluğu alacağı bir netice olacak' dedi. Bakan Bozdağ ayrıca, daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını, önümüzdeki hafta ilanların yayımlanacağını bildirdi.
16.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: 2,4 milyar lira hesaplara yatıyor
Bakan Yanık: 2,4 milyar lira hesaplara yatıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 432 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
14.04.2023 Ekonomi
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu Son dakika destek açıklaması geldi. Türkiye Aile Destek Programı’na iki yeni destek ödemesi eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını belirten Bakan Yanık, 4,4 milyar TL ödeme yapılacağını söyledi; aynı zamanda yeni ödemelere ilişkin de açıklamada bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi! Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapılıyor. Kabine üyeleri toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.
11.04.2023 Ekonomi
Bakan Yanık, TOGG'un direksiyonunda: Türkiye Yüzyılı TOGG ile başka güzel
Bakan Yanık, TOGG'un direksiyonunda: Türkiye Yüzyılı TOGG ile başka güzel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından bugün yerli otomobil TOGG'u teslim aldığını duyurdu. Bakan Yanık, TOGG'un direksiyonuna geçtiği görüntüleri de paylaştı.
10.04.2023 Ekonomi
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var Türkiye nefesini tuttu 14 Mayıs seçimlerini bekliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'İyi bir fark var' diyerek anketlerdeki son durumu açıkladı.
7.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, depremin ilk gününden itibaren 3 bin 259 ASYA personeli ve 574 araçla depremzedelerin yaralarını saraya çalıştıklarını belirterek, "64 kalemde yaklaşık bugüne kadar 89 milyon adet ürün dağıtmışız. Bugüne dek deprem bölgesinde 3 milyon 270 bin adet battaniye dağıtmışız. 1 milyondan fazla yatak ve yorgan, 2 milyon 700 bin gıda kolisi dağıtmışız ve önümüzdeki süreçte de özellikle ramazan boyunca da dahil olmak üzere bu hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.
7.04.2023 Gündem
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama
Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili Bakan Yanık'tan açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023 Mart ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı ve Çoklu Doğum Yardımı kalemlerinde 466,1 milyon TL sosyal destek ödemesi yapıldığını açıkladı.
29.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Yanık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan yanık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.