Erken Tahliye

Erken Tahliye

Son dakika erken tahliye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erken tahliye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erken tahliye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erken Tahliye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erken tahliye gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 erken tahliye haberi bulunmuştur. Tüm erken tahliye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis'te kabul edildi! Hükümlülere 5 yıl erken denetimli serbestlik
Meclis'te kabul edildi! Hükümlülere 5 yıl erken denetimli serbestlik TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen maddeyle; Covid-19 salgını nedeniyle 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla izinde bulunan hükümlülerin 5 yıl daha erken denetimli serbestliğe ayrılmasına imkan tanınıyor. Kalan hapis cezalarını denetimli serbestlik tedbiri altında infaz etmeleri sağlanacak.
7.07.2023 Gündem
Af çıkacak mı? Mahkumlara af çıkacak mı, infaz iyileştirmesi ne zaman gelir, covid 19 izni ne zaman bitiyor? 120 bin mahkum erken tahliye bekliyor!
Af çıkacak mı? Mahkumlara af çıkacak mı, infaz iyileştirmesi ne zaman gelir, covid 19 izni ne zaman bitiyor? 120 bin mahkum erken tahliye bekliyor! Pandemi nedeniyle yaklaşık olarak 120 bin mahkum izne gönderilmişti. 7. Yargı paketi ile yeniden gündeme gelen af düzenlemesinde son durum merak ediliyor. Peki, Af çıkacak mı? Mahkumlara af çıkacak mı, ne zaman gelir?
4.03.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! 15 gün süresi var, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren uyarı! 15 gün süresi var, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren açıklama! Erken tahliye uyarısı geldi. Elektrik, su, doğal gaz, telefon faturaları da kabul ediliyor, 15 gün sınırına dikkat, 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalınıyor. Kiracı ile kiralayan arasındaki WhatsApp, Telegram, Messenger gibi elektronik ortamdaki yazışmalar da delil olarak kabul ediliyor. Eğer olası bir itiraz sürecinde sözlü kira sözleşmesinin varlığı kabul ediliyorsa, ne zaman başladığı ve süresi kiraya veren kanıtlanması gerekiyor. Eğer kanıtlanamazsa, kiracının beyanına itibar ediliyor. İşte kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiren kritik detaylar....
21.09.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Kira fiyatlarında yeni dönem! Zorunlu olacak Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren yeni dönem başlıyor. Hükümet, kiralardaki artışların ardından hem kiracıları hem de ev sahiplerini koruyan düzenleme için harekete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, fahiş kiralara karşı kiracıların haklarını koruyacak düzenlemeler için sektör temsilcilerinden de görüş istedi. Ev kira fiyatlarında fahiş artışı önleyecek bu öneriler içinde dikkat çeken maddeler yer aldı. İşte TOKİ ile ilgili kritik ayrıntının olduğu kira düzenlemesi...
30.05.2022 Ekonomi
Erasmus cinayetinde skandal gelişme! Meredith Kercher davasında mahkum olan tek isimdi...
Erasmus cinayetinde skandal gelişme! Meredith Kercher davasında mahkum olan tek isimdi... Meredith Kercher 1 Kasım 2007'de evinde ölü bulunmuştu, dava tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. İngiliz öğrenci Meredith Kercher'in öldürülmesiyle ilgili sansasyonel davada mahkum edilen tek isim olan Rudy Guede, cinayetten 14 yıl sonra erken tahliyeyle serbest kaldı.
24.11.2021 Dünya
Kiracılar dikkat! Fahiş artış, erken tahliye ve...
Kiracılar dikkat! Fahiş artış, erken tahliye ve... Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor. Kira fiyatlarında görülen artış nedeniyle mülk sahipleri kiracılarını çıkarıp evini daha yüksek bedellerle kiraya vermeyi tercih ediyor. Kira sözleşmesi yaparken çok dikkat edilmesi gerekiyor. Okumadan atılan imzalar kiracının aleyhine olabiliyor. Erken tahliye riski, fahiş kira artışı ya da beklenmedik giderler bunlardan birkaçı...
25.07.2021 Ekonomi
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! 'Karar ciddi anlamda hatalı'
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! 'Karar ciddi anlamda hatalı' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD Adalet Bakan Vekili Wilkinson'a gönderdiği mektupla, şehit Başkonsolos Kemal Arıkan'ın katili terörist Hampig Sasunyan'ın tahliye kararına tepki gösterdi. Bakan Gül, "Sassounian’ın şartlı tahliyesinin, kamu güvenliğine karşı yüksek bir tehlike riski teşkil etmeyeceğini ifade eden mahkeme kararının ciddi anlamda hatalı olduğunu değerlendirmekteyiz" dedi.
12.03.2021 Siyaset
Tayland Kralı Vajiralongkorn elinde süpürgeyle cezaevini süpürdü
Tayland Kralı Vajiralongkorn elinde süpürgeyle cezaevini süpürdü Dünyanın en tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ülkesi koronavirüs salgınıyla boğuşurken, Vajiralongkorn yeni bir belgesel çekimi için kameralar karşısına geçerek, Bangkok'taki cezaevini süpürdü.
11.01.2021 Dünya
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım…
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım… Gelen son dakika haberine göre; Senarist Emrah Serbes’in avukatı, üç kişinin yaşamını yitirdiği kazada ailenin hayatta kalan tek üyesine karşı 83 bin liralık icra takibi başlattı. Takibin gerekçesini, anne-babası ile kardeşini kazada kaybeden Ahmet Mert Özçelik’in açtığı tazminat davasında kendisine çıkan vekalet ücreti oluşturdu. Serbes’in avukatı yaptığı açıklamada “Müvekkilimin bu takipten haberi yoktu. Takibi ben yaptım” dedi.
13.11.2020 Yaşam
Beklenen haber geldi! Corona virüsü öldüren madde bulundu
Beklenen haber geldi! Corona virüsü öldüren madde bulundu İngiliz ordusu bünyesindeki araştırma birimi, sinek ilaçlarında kullanılan Citriodiol maddesinin dünyayı etkisi altına alan corona virüsü yok etmede başarılı olduğunu duyurdu.
26.08.2020 Dünya
Corona virüse yakalanmak için sıraya girdiler! Tek tek maskeyi kokladılar...
Corona virüse yakalanmak için sıraya girdiler! Tek tek maskeyi kokladılar... ABD'de mahkumlar, erken tahliye olabilmek için sırayla maske koklayıp corona virüse yakalandı
12.05.2020 Dünya
İnfaz düzenlemesinde kritik gün! On binlerce kişinin gözü bu haberde
İnfaz düzenlemesinde kritik gün! On binlerce kişinin gözü bu haberde TBMM bugün on binlerce kişinin merakla beklediği infaz düzenlemesi teklifi için mesaiye başlıyor. Bu hafta içerisinde kanunlaşması beklenen yasayla birlikte 11 kanunda değişiklik öngörülüyor. Bu kararla birlikte yaklaşık 90 bin kişi tahliye olacak.
7.04.2020 Gündem
İnfaz düzenlemesi (AF yasası) ne zaman meclise geliyor? İnfaz düzenlemesi kimleri kapsıyor?
İnfaz düzenlemesi (AF yasası) ne zaman meclise geliyor? İnfaz düzenlemesi kimleri kapsıyor? Kamuoyunda af yasası olarak da bilinen ceza infaz indirimi düzenlemesi hakkındaki gelişmeler internette merak edilen konular arasında geliyor. Meclis Genel Kurulu, bu hafta 70 maddeden oluşan ve 11 kanunda değişiklik yapan infaz düzenlemesi (af yasası) teklifini yasalaştırmak için mesai yapacak. Peki, infaz düzenlemesi (AF yasası) ne zaman meclise geliyor? İnfaz düzenlemesi kimleri kapsıyor? İşte infaz düzenlemesi (AF yasası) hakkında merak edilenler...
5.04.2020 Gündem
Af yasası son gelişmeler | Af yasası çıktı mı? Ceza infaz İndirimi taslağına CHP ne dedi? Taslakta dikkat çeken maddeler…
Af yasası son gelişmeler | Af yasası çıktı mı? Ceza infaz İndirimi taslağına CHP ne dedi? Taslakta dikkat çeken maddeler… Af yasası son gelişmeler merakla takip ediliyor. Corona virüsü salgının cezaevlerine sıçrama tehdidi, af yasası düzenlemesinin öne alınmasına neden oldu. Ceza İnfaz konusunda geçtiğimiz hafta önemli bir adım atılmıştı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada, "İnfaz düzenlemesiyle alakalı son aşamaya gelmiş bulunmaktayız" dedi ve 3. yargı paketini işaret etti. Af taslağı dün CHP ve MHP’ye sunuldu. Peki af yasası çıktı mı? Ceza infaz İndirimi taslağına CHP ne dedi? İşte Af yasası son gelişmeler…
25.03.2020 Gündem
Af yasası kimlere vuruyor, son durum nedir 2020?  | Af Yasası (Ceza İnfaz) ne zaman Meclis’e gelecek? (CHP ve İYİ Parti’nin İnfaz düzenlemesi yorumu)
Af yasası kimlere vuruyor, son durum nedir 2020? | Af Yasası (Ceza İnfaz) ne zaman Meclis’e gelecek? (CHP ve İYİ Parti’nin İnfaz düzenlemesi yorumu) Af yasası 2020 gelişmeleri yakından takip ediliyor, Af Yasası kimlere vuruyor ise en çok araştırılan başlıklardan biri oldu. Corona virüsü önlemleri kapsamında konuşulan tedbirlerden biri de mahkumların durumu oldu. Af yasası konusunda geçtiğimiz hafta öneli Cumhurbaşkanı öncülüğünde önemli adım atıldı. Taslak önce MHP ile paylaşıldı, ardından AK Parti af yasası taslağını İyi Parti ve CHP'ye sundu. Af yasası konusunda en son açıklamayı ise AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı yaptı. Af yasası Meclis'e geldi mi, ne zaman gelecek? Af kapsamına giren suçlar neler? soruları merak içinde araştırılıyor. İşte Af yasası son dakika 2020 son gelişmeler...
28.03.2020 Gündem
İngiltere'yi sarsan saldırıdan sonra flaş karar
İngiltere'yi sarsan saldırıdan sonra flaş karar İngiltere Başbakanı Boris Johnson, erken tahliye edilen bir terör mahkumunun Londra'da iki kişiyi bıçaklamasına ilişkin yaptığı açıklamada bu uygulamayı durduracaklarını söyledi.
3.02.2020 Dünya
Emine Bulut davasında karar çıktı!
Emine Bulut davasında karar çıktı! Kırıkkale’de eski eşi Emine Bulut’u bıçaklayarak öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Fedai Varan, ’kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı, indirim uygulanmadı.
21.10.2019 Gündem
Carlos Ghosn hakkında yeni iddia!
Carlos Ghosn hakkında yeni iddia! Nissan Motor`un eski başkanı Carlos Ghosn`un, satış performansı düşmesine karşın Umman`daki bir Nissan bayisine her yıl yaklaşık 5 milyon dolar ödediği iddia edildi.
22.04.2019 Dünya
Af teklifiyle ilgili flaş gelişme! AK Parti'den yeni formül
Af teklifiyle ilgili flaş gelişme! AK Parti'den yeni formül MHP’nin af teklifine vicdanlarda oluşturabileceği tepkiler nedeniyle sıcak bakmayan AK Parti'de yeni formül bulundu. Yapılan istişarelerde cezasının uzun süresini çekenlere bir miktar daha erken tahliye imkanı sağlayacak düzenleme ön plana çıktı.
22.10.2018 Siyaset
Serbes, 1 yıl sonra serbest
Serbes, 1 yıl sonra serbest MHP’nin af teklifi cezalarda 5 yıllık indirim sağlıyor. 163 bin kişinin yararlanacağı teklif sayesinde, alkollü kullandığı aracıyla 3 kişilik ailenin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes de erken tahliye edilecek
24.09.2018 Gündem
Filistinli cesur kız Temimi'nin erken tahliye talebi reddedildi
Filistinli cesur kız Temimi'nin erken tahliye talebi reddedildi Hanzala Cesaret Ödülü sahibi "Filistinli cesur kız" Ahed et-Temimi'nin ceza indirimi ve erken tahliye talebinin reddedildiği bildirildi.
6.06.2018 Dünya
Yargıtaydan kiracıları ilgilendiren karar
Yargıtaydan kiracıları ilgilendiren karar Kira sözleşmesindeki tarihten önce mülkü boşaltan kiracı tazminat ödemekten kurtulamadı.
26.11.2017 Ekonomi
‘DEAŞ imamı’nı tehdit görmemişler
‘DEAŞ imamı’nı tehdit görmemişler Katalan yargısının 2015’te, Barcelona ve Cambrils saldırılarını düzenleyen DEAŞ hücresinin lideri Abdülbaki el Sati’yi, ‘tehdit’ oluşturmadığı gerekçesiyle sınır dışı etmediği ortaya çıktı
23.08.2017 Dünya
Kiracılara depozito müjdesi!
Kiracılara depozito müjdesi! Kiracılarla ilgili Borçlar Kanunu'nda bir dizi değişikliğe gidildi. Kiracılar faiziyle depozitoyu geri alabilecek ve evi erken tahliye edebilecek.
2.05.2017 Ekonomi
Escobar’ın tetikçisi siyasete giriyor
Escobar’ın tetikçisi siyasete giriyor Kolombiyalı ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın en çok güvendiği tetikçisi Jhon Jairo Velasquez siyasete hazırlanıyor.
21.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Erken Tahliye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erken tahliye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.