Eren Erdem

Eren Erdem

Son dakika eren erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eren erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eren erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 eren erdem haberi bulunmuştur. Tüm eren erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geçmişte kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışman olarak atamasına ilişkin ilk açıklama geldi.
4.09.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.
10.07.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı!
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.
25.08.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı
CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı CHP Parti Meclisi üyesi, eski milletvekili Eren Erdem'in Kadıköy'de evine girerek hırsızlık yapan 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı.
17.08.2020 Gündem
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Başsavcılık Eren Erdem'in hapis cezasının onanmasını istedi
Başsavcılık Eren Erdem'in hapis cezasının onanmasını istedi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Karşı gazetesine yönelik davada yargılanan Eren Erdem'e, "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan verilen 4 yıl 2 ay hapis cezasının onanması istendi.
25.04.2020 Yaşam
CHP'de ambargo rahatsızlığı! Art arda tepkiler geliyor
CHP'de ambargo rahatsızlığı! Art arda tepkiler geliyor CHP'den milletvekillerinin CNN Türk’te yayına çıkmamaları talimatı verilmiş, SMS olarak da milletvekillerine iletilmişti. Bu kararın ardından parti içinden tepki gelmeye başladı. Bir milletvekili; "Basın özgürlüğünü savunan bir parti olarak, bir yayın kuruluşu hakkında ambargo kararı alınmasını içimize sindiremedik" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Eski vekil Eren Erdem hakkında flaş karar!
Eski vekil Eren Erdem hakkında flaş karar! Kapatılan Karşı gazetesiyle ilgili FETÖ davasında yargılanan Eren Erdem'e "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan verilen 4 yıl 2 ay hapis cezasını onandı. Mahkeme CHP Eski Milletvekili Eren Erdem'in tahliyesine karar verdi.
31.10.2019 Siyaset
Akit TV sunucusuna hapis cezası
Akit TV sunucusuna hapis cezası Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeler nedeniyle yargılanan sunucu Ahmet Keser, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.05.2019 Gündem
Omurga kanal darlığında yeni tedavi yüz güldürüyor
Omurga kanal darlığında yeni tedavi yüz güldürüyor Girişimsel Nöroradyoloji Uzmanı Doç. Dr. Eren Erdem, girişimsel nöroradyoloji biliminin bir yaklaşımı olarak yakın zamanda ABD'de geliştirilen "Minimal Invaziv Lomber Dekompresyon" (MILD) yönteminin, açık cerrahiye gerek duymaksızın, omurga kanalındaki darlıkları gidermeye yarayan güvenilir, yeni bir tedavi yöntemi olduğunu belirtti.
29.03.2019 Sağlık
Eren Erdem'in cezası belli oldu
Eren Erdem'in cezası belli oldu eski CHP milletvekili Eren Erdem'in "Silahlı terör örgütü hiyerarşisine üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi.
1.03.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Okuyan'a grup toplantısında rozet taktı.
5.02.2019 Siyaset
Eren Erdem tekrar cezaevine gönderildi!
Eren Erdem tekrar cezaevine gönderildi! Kapanan Karşı gazetesine yönelik FETÖ davasında yargılanan Eren Erdem tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.01.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Haklarını sonuna kadar koruyacağız
Kılıçdaroğlu: Haklarını sonuna kadar koruyacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, "Emeklilikte yaşa takılanlar sanmasınlar ki unuttuk, onların da hakkını hukukunu sonuna kadar koruyacağız." dedi.
8.01.2019 Siyaset
Eren Erdem hakkında yakalama kararı
Eren Erdem hakkında yakalama kararı Kapanan Karşı gazetesine yönelik FETÖ davasında yargılanan Eren Erdem hakkında tahliye kararına yapılan itiraz üzerine yakalama kararı çıkarıldı.
7.01.2019 Gündem
Eren Erdem'in tahliyesine karar verildi
Eren Erdem'in tahliyesine karar verildi FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpas sürecinde yasadışı ses kayıtlarını servis ettiği gerekçesiyle yargılanan eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in tahliyesine karar verildi.
7.01.2019 Gündem
Savcı Eren Erdem için mütalaasını açıkladı
Savcı Eren Erdem için mütalaasını açıkladı FETÖ'nün 17-25 Aralık sürecinde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettiği dönemin Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, eski CHP Milletvekili Eren Erdem’in yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Erdem’in "örgüte üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek" ve "gizliliğin ihlali" suçlarından 8,5 yıldan 19 yıla kadar hapsini istedi.
7.01.2019 Gündem
Derinizdeki morluklar tehlikenin habercisi olabilir!
Derinizdeki morluklar tehlikenin habercisi olabilir! Doğuştan oluşan damar bozukluğu vasküler malformasyon, el ve ayaklarda geliştiğinde hareket kabiliyetini kısıtlıyor.
17.12.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Eren Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.