Erdem Kınay

Erdem Kınay

Son dakika Erdem Kınay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdem Kınay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdem Kınay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdem Kınay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdem kınay gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 erdem kınay haberi bulunmuştur. Tüm erdem kınay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" öncesi stadın önünde toplanan halka seslendi. "Buraya, siyaset simsarlarına mesaj vermeye geldik" diyen Erdoğan, "Bu vatanı kaostan beslenenlere bırakmayacağız" dedi.
21.05.2022 Siyaset
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor…
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor… Radyo D ve Dream Türk, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
10.05.2022 Televizyon
Simge yıllar sonra itiraf etti: Şarkıyı Murat kaptı
Simge yıllar sonra itiraf etti: Şarkıyı Murat kaptı Simge Sağın, Murat Boz ile ilgili bir itirafta bulundu. Zorlu PSM’nin YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk olan şarkıcı, İbrahim Selim’in sorularını yanıtladı.
16.05.2021 Magazin
"Her şey evlenene kadardı"
"Her şey evlenene kadardı" Şarkıcı Merve Özbey ile aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü'nde Kıbrıs'ta sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
18.02.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile dünyaevine girdi.
10.02.2020 Magazin
Aynur Aydın kimdir? Nerelidir? Aynur Aydın kaç yaşında?
Aynur Aydın kimdir? Nerelidir? Aynur Aydın kaç yaşında? Aynur Aydın’ın özel yaşamı merak konusu oldu. Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü Emanet Beden ile önemli bir başarı elde eden Aynur Aydın’ın Aleyna Tilki ile çektiği eğlenceli videolar beğeni rekoru kırıyor. Peki Aynur Aydın kimdir, kaç yaşında?
5.01.2020 Gündem
Merve Özbey'den aşk açıklaması
Merve Özbey'den aşk açıklaması Bodrum'da sahne alan Merve Özbey, genç hayranlarına aşk ve ilişki konusunda tavsiyelerde bulundu.
23.07.2019 Magazin
Miras ile döndü
Miras ile döndü Şarkıcı Beyza Durmaz, yaz bitmeden yeni şarkısını Poll Production etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
1.08.2018 Magazin
'Tükendim' diyerek duyurdu...
'Tükendim' diyerek duyurdu... Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendiklerini için sonlandırdığını açıkladı.
23.07.2018 Magazin
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın Konserden gösteriye ve tiyatrodan stand-up’a bu hafta sonu birbirinden cezbedici etkinliklere katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...
13.07.2018 Arşiv
Ben bu yola baş koydum
Ben bu yola baş koydum Bebeksi şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan müzik listelerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Murat Edis, şarkısında olduğu kadar canlı performans konusunda da çok iddialı.
21.06.2018 Arşiv
Hayallerin için savaşmak zorundasın
Hayallerin için savaşmak zorundasın Tuğba Yurt yeni single çalışması ‘Yine Sev Yine’ ile tekrar bir çıkış yakaladı. Yurt, istediği her şeye sahip olduğunu anlatıyor
11.05.2018 Arşiv
Alkışın hazzını verecek sevgili lazım!
Alkışın hazzını verecek sevgili lazım! Merve Özbey, önceki akşam Mall of İstanbul’da bulunan MOİ Sahne’de DJ Erdem Kınay ile 8 dansçı eşliğinde sahne aldı.
25.03.2018 Magazin
Merve Özbey MOİ Sahne’de...
Merve Özbey MOİ Sahne’de... Mall of İstanbul'da bulunan MOİ Sahne, konserler serisine tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyonunu Pera Event'in üslendiği etkinlikte 24 Mart akşamı sahneyi güçlü yorumcu Merve Özbey devralacak.
22.03.2018 Magazin
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde...
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde... Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan şarkıcı Aynur Aydın, arkadaşı Aleyna Tilki hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.
19.01.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
Evli müzisyen Faslı güzelle yakalandı
Evli müzisyen Faslı güzelle yakalandı Aranjör Erdem Kınay, adının aşk dedikodularına karıştığı Faslı şarkıcı Hind ile beraber Cihangir’de objektiflere takıldı. Flaşlar patlayınca panikleyen ikili, apar topar mekânı terk etti. Bu olay sonrası gözler Erdem Kınay'ın 2014 senesinde evlendiği Sinem Kınay'a çevrildi.
6.01.2018 Magazin
'İkizler' 10 milyonu geçti!
'İkizler' 10 milyonu geçti! Erdem Kınay'ın geçtiğimiz ay dinleyicilerle tanıştırdığı 21 yaşındaki 'İkizler', 'Öptüm' isimli single çalışmalarıyla Youtube'da 10 milyon izlenme sayısını geçti.
2.11.2017 Kültür Sanat
'Ferman Toprak benim manevi babamdır'
'Ferman Toprak benim manevi babamdır' Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan '20 Dakika' programı bu hafta Merve Özbey’i ağırladı.
28.10.2017 Kültür Sanat
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
3 farklı şehirde klip çekimi!
3 farklı şehirde klip çekimi! "Aşk'a Emanet" albümü ile büyük bir çıkış yakalayan Tuğba Yurt, yeni single çalışması 'İnceden İnceden' ile sevenleriyle buluştu.
21.09.2017 Kültür Sanat
O şarkıyı Hande Yener kaptı!
O şarkıyı Hande Yener kaptı! Tarkan'ın Ozan Çolakoğlu'nu kızdırmamak için iade ettiği konuşulan şarkıyı Hande Yener kaptı.
19.09.2017 Magazin
Bayramda parti  var
Bayramda parti var Kurban Bayram’ında tatil cenneti Bodrum’da yerli ve yabancı turistler Happy Hour partilerinde eğlenceye doyacak!
30.08.2017 Magazin
Yeni şarkı geliyor
Yeni şarkı geliyor Şarkıcı Yaşar İpek, yakın arkadaşı Uğur Kaya ile geldiği Zorlu AVM’deydi.
7.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Kınay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdem kınay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.