Ercan Deniz

Ercan Deniz

Son dakika Ercan Deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ercan Deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ercan Deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ercan Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ercan deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 ercan deniz haberi bulunmuştur. Tüm ercan deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özcan Deniz gizlice evlendi!
Özcan Deniz gizlice evlendi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine girdi.
25.01.2023 Magazin
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar Oyuncu Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden velayet davasında karar çıktı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise artırılmasına karar verdi.
24.12.2021 Magazin
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında şoke eden ifadeler: Kendine tokat atıyordu!
Özcan Deniz - Feyza Aktan davasında şoke eden ifadeler: Kendine tokat atıyordu! Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tanıklar dinlendi. Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz tanık olarak verdiği ifadesinde, "Feyza hanımın, kardeşimle evli olduğu süreçte kendisine zarar verdiğine ve yaraladığına şahit oldum. Feyza hanım, Özcan ile her tartıştığında kendi kendini çimdikliyordu, yaralıyordu" dedi. Feyza Aktan'ın kardeşi Eda Aktan ise "Özcan, balkonda sigarayı Feyza'nın yüzüne yönelterek, 'Sigarayı yüzünde söndürürüm' dedi. Daha sonra Feyza'nın yanına gittiğimde vücudunda darp izlerini gördüm" diye konuştu.
2.12.2021 Magazin
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yedi! Tekme tokat...
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yedi! Tekme tokat... Özcan Deniz ile olaylı şekilde ayrıldığı eşi Feyza Aktan yine birbirine girdi. Şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadı. Tartışma sırasında eski eşinden tokat yiyen ünlü şarkıcının bir de kıyafetleri parçalandı. Olayla ilgili şikayetçi olan şarkıcı Özcan Deniz'in ihbarı sonrası soruşturma başlatıldı.
20.10.2021 Magazin
Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'den Feyza Aktan'a karşı koruma kararı!
Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'den Feyza Aktan'a karşı koruma kararı! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, kendisine hakaret ettiği ve iftira attığını iddia ettiği Feyza Aktan'a karşı koruma kararı aldırdı. Feyza Aktan 2 ay boyunca Sibel Semerci'ye yaklaşamayacak ve hakkında konuşamayacak.
6.05.2021 Magazin
Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı
Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlunun velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan’a açtığı davaya katıldı. Tanıkların dinlendiği duruşmada Deniz, basına görüntü vermemek için arka kapıdan çıkmaya çalıştı.
25.03.2021 Magazin
Feyza Aktan'dan ilk açıklama geldi!
Feyza Aktan'dan ilk açıklama geldi! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in oğlunun velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayet davasının ilk duruşması görüldü. Özcan Deniz’in katılmadığı duruşmaya katılan Feyza Aktan çıkışta yaptığı açıklamada, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Süreci bekliyorum sabırsızlıkla” dedi.
2.02.2021 Magazin
Özcan Deniz ve Feyza Aktan olayında yeni gelişme
Özcan Deniz ve Feyza Aktan olayında yeni gelişme Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Feyza Aktan'ın Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek şikayette bulunmasının ardından Özcan Deniz'den yeni bir hamle geldi. Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ın oturduğu Zekeriyaköy’deki villa için ecrimisil (haksız işgal) davası açtı.
28.01.2021 Magazin
Özcan Deniz'den fotoğraflı yanıt
Özcan Deniz'den fotoğraflı yanıt Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davasıyla başlayan çekişme devam ediyor.
25.01.2021 Magazin
Özcan Deniz hakkında uzaklaştırma kararı! 'Yüzünde sigara söndürürüm'
Özcan Deniz hakkında uzaklaştırma kararı! 'Yüzünde sigara söndürürüm' Özcan Deniz ile eski Eşi Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu ve iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
22.01.2021 Magazin
Özcan Deniz'in yeğeni yakalandı!
Özcan Deniz'in yeğeni yakalandı! İstanbul'da lüks bir araçla hız denemesi yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Özcan Deniz'in 16 yaşındaki yeğeni, yakalandı
20.12.2019 Yaşam
Özcan Deniz'in yeğeninin şok görüntüleri!
Özcan Deniz'in yeğeninin şok görüntüleri! Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in oğlu D.D. sosyal medya hesabından lüks araçla hız denemesini paylaştı.
19.12.2019 Gündem
Sevinç ve hüzün
Sevinç ve hüzün Özcan Deniz, oğlunun doğduğu, babasının tedavi gördüğü hastanede sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşadı.
1.05.2018 Magazin
Kötü haberi galada aldı! Hemen gitti...
Kötü haberi galada aldı! Hemen gitti... Özcan Deniz'in babası Sadık Deniz önceki akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Haberi, başrolünü oynadığı 'Öteki Taraf' filminin galasında öğrenen Özcan Deniz, apar topar galadan ayrılıp hastaneye gitti.
6.12.2017 Magazin
Özcan Deniz'den üzücü haber! Hastaneye kaldırıldı...
Özcan Deniz'den üzücü haber! Hastaneye kaldırıldı... 'İstanbullu Gelin' dizisinde 'Faruk' karakterine hayat veren Özcan Deniz, dizi setinden hastaneye götürüldü.
6.10.2017 Magazin
Bu görüntüyle ilgili üç önemli ihtimal
Bu görüntüyle ilgili üç önemli ihtimal Deprem bilimci Övgün Ahmet Ercan, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, deniz içinde meydana gelen iki patlamanın mayın, yanardağ veya kızık (Jeotemal) buharı patlamaları olabileceğini belirtip, araştırılması gerektiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Mahkemelik oldu! 5 yıl hapsi isteniyor...
Mahkemelik oldu! 5 yıl hapsi isteniyor... Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz’in, yapımcısı olduğu “Ya Sonra” filminin vergi borcu yüzünden 5 yıl hapsi isteniyor.
8.06.2017 Magazin
Özcan Deniz'e şok suçlama!
Özcan Deniz'e şok suçlama! “Ya Sonra” filminin yapım ortağı Hanifi Tekin, prodüksiyon ücretinin ödenmediği ve gişe hasılatının saklandığı iddiasıyla Özcan - Ercan Deniz kardeşlere 1.5 milyon liralık icra takibi başlattı.
6.12.2016 Magazin
Öğrenci otobüsü sulama kanalına devrildi: 14 öğrenci öldü
Öğrenci otobüsü sulama kanalına devrildi: 14 öğrenci öldü Osmaniye'de 14 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı kazada midibüsün bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına düştüğü öğrenildi.
6.06.2016 Yaşam
Eski avukatını suçladı!
Eski avukatını suçladı! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz (44) 'güvenini kötüye kullanmakla' suçladığı eski avukatından şikâyetçi oldu...
10.02.2016 Magazin
Özcan Deniz selfie yapıp ’Kadına şiddete hayır’ dedi
Özcan Deniz selfie yapıp ’Kadına şiddete hayır’ dedi SANATÇI Özcan Deniz, yönetmenliğini ve senaristliğini kendisinin yaptığı ’Sevimli Tehlikeli’ filminin Eskişehir galasında selfi yapıp izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan ’Kadına şiddete hayır’ dedi...
16.02.2015 Magazin
Beraati istendi
Beraati istendi Deniz’in kardeşi Ercan Deniz ve Nalan Güldü için bu ceza istendi
28.12.2012 Magazin
'Artistlik olsun diye değil...'
'Artistlik olsun diye değil...' Özcan Deniz 'Evim Sensin' galasına neden böyle geldi?
12.11.2012 Magazin
“Ünümden faydalanmak istiyorlar”
“Ünümden faydalanmak istiyorlar” “Ünlü olmam dolayısıyla benim bu olaya adımı karıştırdılar” dedi...
12.10.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ercan Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ercan deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.