Feyza Aktan

Feyza Aktan

Son dakika Feyza Aktan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feyza Aktan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feyza Aktan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feyza Aktan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feyza aktan gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 feyza aktan haberi bulunmuştur. Tüm feyza aktan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına girdi. 'Minecraft' temalı partiden fotoğrafları, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar paylaştı. İşte doğum gününden kareler...
30.04.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası!
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası! Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın, çocuğunu almaya gittiği sırada Deniz'e tokat attığı ve tişörtünü yırttığı iddiasıyla 2 ayrı suçtan yargılandığı dava karara bağlandı.
24.03.2023 Magazin
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında boşanan Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Dadgar, sessiz sedasız bir şekilde gerçekleşen nikahlarından yeni fotoğraflar yayınladı.
18.03.2023 Magazin
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt!
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt! 2018'de evlendiği çocuğunun annesi Feyza Aktan'dan 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Deniz, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş ve 'Evet' cevabını almıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin nikah tarihiyle ilgili sorularına dikkat çeken bir cevap verdi.
14.01.2023 Magazin
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı! Şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.
3.11.2022 Magazin
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, bu kez Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında iddia ortaya attı. Serengil yaptığı açıklamada, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını ve evde adeta terör estirdiğini söyledi.
14.10.2022 Magazin
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım'
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım' Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma sürecinden geçen Özcan Deniz aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Deniz, kendisinden 22 yaş küçük olan sevgilisine doğum günü sürprizi yaptı. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar'
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar' Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ve velayet davasında eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve nişanlısı Samar Dadgar’la tatilde görüntülendi. Kuzey ve Dadgar arasında kurulan sıcak ilişki, objektife böyle yansıdı.
15.08.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı!
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı! Özcan Deniz, Instagram hesabı üzerinden oğlu Kuzey ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Duygusal ifadeler kullanan Özcan Deniz, isim vermeden birilerine imalı sözler kullanmayı da ihmal etmedi.
10.08.2022 Magazin
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar'
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar' Özcan Deniz, 15 yıl aradan sonra sevenleriyle Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda buluştu. Deniz'in verdiği konseri 4 yaşındaki oğlu Kuzey de izledi. Sahneden içini döken şarkıcı oğlunun velayeti için mücadele ettiği eski eşi Feyza Aktan’a gönderme yaparak “Şöhret ve para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar. Üstünde tepişen menajerler, basın danışmanları var. İki senedir ben bu düzenin içinden oğlumu nasıl kurtarırım diye gecem gündüzüm berbat geçti” dedi.
3.07.2022 Magazin
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım'
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım' Özcan Deniz'in olaylı bir şekilde boşandığı ve velayet davası açtığı eski eşi Feyza Aktan merak edilenleri anlattı. 2.Sayfa programına konuşan Aktan, Özcan Deniz'in kendisine açtığı davaları ve boşanma protokolünün bilinmeyenlerini açıkladı. Feyza Aktan 'Maddi hiçbir talebim olmadı' dedi.
21.07.2022 Magazin
Feyza Aktan, Özcan Deniz’in iddiasına isyan etti:  'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım
Feyza Aktan, Özcan Deniz’in iddiasına isyan etti: 'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım Özcan Deniz, Feyza Aktan’ın oğluyla birlikte İstanbul’u terk edip başka bir şehre yerleştiğini iddia etti. Deniz, bu taşınmadan haberi bile olmadığını söyleyerek “Seni benden uzaklara kaçırdılar” sözleriyle sosyal medyadan isyan etmişti. Feyza Aktan ise iddialara böyle yanıt verdi...
2.05.2022 Magazin
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi!
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Bir dönemin önemli dizilerinden 'Kınalı Kar'da Lamia karakterine hayat veren Didem Uğurlu bir AVM’de tek başına alışveriş yaparken görüntülendi. Uğurlu, şu sıralar ekrandan uzak olduğunu ve çocuk kitabı yazdığını açıkladı.
30.04.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı!
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı! 2 yıl önce Mesut Doğan’la nikâh masasına oturan şarkıcı Rojin, anne oldu. Rojin, oğlunu erken doğumla dünyaya getirdi.
30.04.2022 Magazin
Özcan Deniz, Feyza Aktan'a ateş püskürdü! 'Mağduru oynamanın tadına varıldı'
Özcan Deniz, Feyza Aktan'a ateş püskürdü! 'Mağduru oynamanın tadına varıldı' Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Feyza Aktan'a ateş püskürdü. Deniz "Zalimlik bu sene de sahnelendi oğlum" sözleriyle isyan etti.
30.04.2022 Magazin
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi!
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi! Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile evliliği 2019 yılında olaylı şekilde biten Özcan Deniz (50), kendisinden 23 yaş küçük modacı sevgilisi ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İranlı güzel Samar Dadgar, ünlü şarkıcı ve oyuncudan yeni yılın ilk saatlerinde, Kıbrıs'ta evlenme teklifi aldığını açıkladı.
27.04.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan hakkında ilk kez konuştu: Affediyorum!
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan hakkında ilk kez konuştu: Affediyorum! Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti. Dün akşam İstanbul'da bir mekanda sahne alan ünlü isim, konuya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.
9.03.2022 Magazin
Özcan Deniz annesini dinlemedi! Yeni sevgilisi Samar Dadgar ile kol kola poz...
Özcan Deniz annesini dinlemedi! Yeni sevgilisi Samar Dadgar ile kol kola poz... Kadriye Deniz'in, Feyza Aktan'la 15 aylık evliliği olaylı şekilde biten oğlu Özcan Deniz'in yeni ilişkisine onay vermediği konuşuluyor. 50 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu ise kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'la aşkına doludizgin devam ediyor. İkili, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
1.03.2022 Magazin
Özcan Deniz'in yeni aşkıyla ilgili bomba iddia!
Özcan Deniz'in yeni aşkıyla ilgili bomba iddia! Eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Özcan Deniz, aşk yaşadığı İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile geçtiğimiz ay ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise bir mekan çıkışı sevgilisiyle görüntülenen Özcan Deniz hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.
21.02.2022 Magazin
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan romantik anlar!
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan romantik anlar! Oğlu Kuzey'in annesi eski eşi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliği olaylı şekilde sona eren Özcan Deniz, Yeniköy'de objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, sevgilisi Samar Dadgar (26) ile 14 Şubat'ta romantik bir gün geçirdi.
16.02.2022 Magazin
Özcan Deniz-Feyza Aktan davasında tanık dinlendi!  'Kızımın yüzünde darp izleri vardı'
Özcan Deniz-Feyza Aktan davasında tanık dinlendi! 'Kızımın yüzünde darp izleri vardı' 2018 senesinde Feyza Aktan ile hayatını birleştiren Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2019 senesinde boşandı. Boşanmanın ardından Özcan Deniz'in Feyza Aktan'ı darp ettiği gerekçesiyle ‘yaralama’ suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla dava açılmıştı. Şarkıcı Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, Aktan’ın annesi tanık olarak dinlendi. Anne Fatma Damarcan, ailecek gittikleri tatilde Özcan Deniz’in kızı Feyza Aktan’ı darp ettiğini söyleyerek, “Olay anını görmedim. Kızımı gördüğümde yüzünde darp izleri vardı” dedi.
15.02.2022 Magazin
Feyza Aktan'dan Özcan Deniz'e nispet pozları!
Feyza Aktan'dan Özcan Deniz'e nispet pozları! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, aşk yaşadığı İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Feyza Aktan ise Deniz ve Dadgar'ın paylaşımlarına nispet niteliğinde pozlar verdi.
4.01.2022 Magazin
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım!
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Deniz'in '2022' notunu eklediği paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.
2.01.2022 Magazin
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar verildi!
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar verildi! Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayetin değiştirilmesi davasında karar çıktı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetti.
24.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feyza Aktan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feyza aktan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.