Er

Er

Son dakika er haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan er ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını er haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Er

haberleri sayfasında son dakika yaşanan er gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.518 er haberi bulunmuştur. Tüm er haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Ayşegül Muslu ve İbrahim Altun para cezasına çarptırıldı.
8.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı ve temsilciliklerimizi hedef alan saldırılarının yakından takip edildiği belirtilmiştir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Er ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki er haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.