Enbe Orkestrası

Enbe Orkestrası

Son dakika Enbe Orkestrası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enbe Orkestrası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enbe Orkestrası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enbe Orkestrası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enbe orkestrası gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 enbe orkestrası haberi bulunmuştur. Tüm enbe orkestrası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Feyyaz Şerifoğlu dizideki partneri Burcu Biricik'i paylaştı!
Feyyaz Şerifoğlu dizideki partneri Burcu Biricik'i paylaştı! 'Camdaki Kız' dizisinde 'Sedat Koroğlu' karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, dizideki partneri Burcu Biricik ile set pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
5.10.2021 Magazin
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor!
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor! Sevilen şarkılarıyla Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası, Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesi kapsamında ev konseriyle canlı yayına katılıyor. “Evde kalın ama müziksiz kalmayın diyen” Gerçeker, verecekleri konserle moral olacaklarını söylüyor.
4.04.2020 Kültür Sanat
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında?
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? 'Ağır Romantik' filminin galasında söylediği sözlerden sonra gündem olan Tuvana Türkay, pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? İşte detaylar…
18.02.2020 Gündem
İkisi bir arada
İkisi bir arada Behzat Gerçeker şefliğindeki ENBE orkestrası Antalya Sueno’da 2 bin kişiye konser verdi.
14.09.2019 Magazin
'20 yıl yetmez'
'20 yıl yetmez' Ajda Pekkan, müzik şirketiyle 20 yıllık anlaşma yapmasına, “O biraz ironiydi. Ama yetmez 500 yıl olsun” diyerek, kahkaha attı.
7.01.2019 Magazin
Acun sunacak ben jüriyim
Acun sunacak ben jüriyim Beyazıt Öztürk, Enbe Orkestrası’yla sahne aldığı Kıbrıs dönüşü objektiflere takıldı.
26.08.2018 Magazin
Burak Alkaş: Ben dolandırılmadım, dolandırdım
Burak Alkaş: Ben dolandırılmadım, dolandırdım Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille beyaz peydeye taşıyacak "Çiftlik Bank Tosun Firarda" filminin tanıtım toplantısı Lazzoni Hotel'de gerçekleşti
22.04.2018 Magazin
Dünya  listesinde
Dünya listesinde Ebru Polat’ın ‘Hazmedemeyenlere Soda’ şarkısı Youtube dünya listesine girdi.
22.03.2018 Magazin
Hep çalışacağız
Hep çalışacağız Behzat Gerçeker şefliğinde ENBE Orkestrası, yeni albüm projesini L’assiette adlı mekanda tanıttı.
28.02.2018 Magazin
Ben de kendimi Gülse’ye benzettim
Ben de kendimi Gülse’ye benzettim Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Levent’teki L’assiette adlı mekanda sahne aldı.
24.02.2018 Magazin
Barıştık sayılır
Barıştık sayılır Enbe Orkestrası, Levent’deki L’assiette adlı mekanda sahne aldı.
17.02.2018 Magazin
Büşra Develi kimdir?
Büşra Develi kimdir? Büşra Develi kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gündemde güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Büşra Develi'nin hayatı merak konusu oldu. İşte Büşra Develi hakkındaki tüm bilgiler...
13.02.2018 Gündem
Teşekkürler sevgilim!
Teşekkürler sevgilim! Eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın kendisi için yazdığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ şarkıyla 6 yıl sonra müzik piyasasına dönen İzel, “Bana nefes, hayat ve söz verdin” dedi
11.01.2018 Magazin
Müzikal bir ziyafet
Müzikal bir ziyafet Ferhat Göçer ve Maestro Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası Bodrum Antik Tiyatro’da Kurban Bayramı’nın 3. gününde sahne aldı.
4.09.2017 Magazin
Amfitiyatro orkestrası
Amfitiyatro orkestrası Kuşadası’nda Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası rüzgarı vardı.
28.08.2017 Magazin
Dini nikah itirafı
Dini nikah itirafı Sinan Akçıl, Beyaz TV’de Mert Doğan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Mertçe Sohbetler’ programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
7.08.2017 Magazin
Zirvenin adı: Bilir mi?
Zirvenin adı: Bilir mi? Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları son single’ı ‘Bilir mi?’ ile yine zirveye çıktı.
15.05.2017 Magazin
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı!
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı! Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları 'Bilir mi?' single'ı ile zirveye çıktı.
15.05.2017 Kültür Sanat
Enbe ve Güneş şov
Enbe ve Güneş şov Behzat Gerçeker’in şefliğindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Ataşehir Bulvar 216’da sahne aldı.
1.05.2017 Magazin
Bulvar 216’da Burcu Güneş ve Enbe Orkestrası’yla müzik ziyafeti
Bulvar 216’da Burcu Güneş ve Enbe Orkestrası’yla müzik ziyafeti Burcu Güneş ile Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nı Ataşehirdeki yeme-içme destinasyonu Bulvar 216’da müzik severlerle buluşturacak.
28.04.2017 Arşiv
İstanbul Cup'ın açılışı ENBE'den!
İstanbul Cup'ın açılışı ENBE'den! Garanti Koza'nın düzenlediği TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın açılış partisi gecesinde, ENBE Orkestrası büyük beğeni topladı.
26.04.2017 Kültür Sanat
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu!
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu! Müzik, sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 2017 Altın Palmiye Ödülleri'nde halk oylaması sonucunda ödülleri hak edenler belli oldu.
23.04.2017 Kültür Sanat
Ajda Pekkan bırakıyor mu? Açıklama geldi...
Ajda Pekkan bırakıyor mu? Açıklama geldi... Ajda Pekkan'ın sanat hayatına son verecek iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
8.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Enbe Orkestrası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enbe orkestrası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.