Behzat Gerçeker

Behzat Gerçeker

Son dakika Behzat Gerçeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Behzat Gerçeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Behzat Gerçeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behzat Gerçeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behzat gerçeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 behzat gerçeker haberi bulunmuştur. Tüm behzat gerçeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler… Ünlü oyuncu Merve Boluğur DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu. Gelişmenin ardından Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Mert Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor?
3.10.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de Konuk Yağmuru…
Dream Türk ve Radyo D’de Konuk Yağmuru…  Türkiye’nin sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
22.03.2022 Televizyon
Feyyaz Şerifoğlu dizideki partneri Burcu Biricik'i paylaştı!
Feyyaz Şerifoğlu dizideki partneri Burcu Biricik'i paylaştı! 'Camdaki Kız' dizisinde 'Sedat Koroğlu' karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, dizideki partneri Burcu Biricik ile set pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
5.10.2021 Magazin
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor!
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor! Sevilen şarkılarıyla Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası, Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesi kapsamında ev konseriyle canlı yayına katılıyor. “Evde kalın ama müziksiz kalmayın diyen” Gerçeker, verecekleri konserle moral olacaklarını söylüyor.
4.04.2020 Kültür Sanat
Burcu Esmersoy 'giderim' dedi, ünlüler dünyası ikiye bölündü
Burcu Esmersoy 'giderim' dedi, ünlüler dünyası ikiye bölündü Eski eşi Berk Suyabatmaz’la Berrak Tüzünataç’ın tatil fotoğrafını like’layan Burcu Esmersoy, “Düğün yaparlarsa gider misiniz?” sorusuna “Tabii ki giderim” yanıtını verdi.
7.02.2020 Magazin
İkisi bir arada
İkisi bir arada Behzat Gerçeker şefliğindeki ENBE orkestrası Antalya Sueno’da 2 bin kişiye konser verdi.
14.09.2019 Magazin
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı!
Süperstar Ajda Harbiye'yi salladı! Türk pop müziğinin duayeni Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Poll Production organizasyonu 'Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
10.09.2019 Magazin
'20 yıl yetmez'
'20 yıl yetmez' Ajda Pekkan, müzik şirketiyle 20 yıllık anlaşma yapmasına, “O biraz ironiydi. Ama yetmez 500 yıl olsun” diyerek, kahkaha attı.
7.01.2019 Magazin
Hep çalışacağız
Hep çalışacağız Behzat Gerçeker şefliğinde ENBE Orkestrası, yeni albüm projesini L’assiette adlı mekanda tanıttı.
28.02.2018 Magazin
Ben de kendimi Gülse’ye benzettim
Ben de kendimi Gülse’ye benzettim Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Levent’teki L’assiette adlı mekanda sahne aldı.
24.02.2018 Magazin
Hülya Avşar ile maç yapacağım!
Hülya Avşar ile maç yapacağım! Bu yıl ilki düzenlenen Behzat Gerçeker yönetimindeki ‘Enbe Cup Tenis Turnuvası’nın finaline Betül Demir de katıldı.
6.11.2017 Magazin
Müzikal bir ziyafet
Müzikal bir ziyafet Ferhat Göçer ve Maestro Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası Bodrum Antik Tiyatro’da Kurban Bayramı’nın 3. gününde sahne aldı.
4.09.2017 Magazin
Amfitiyatro orkestrası
Amfitiyatro orkestrası Kuşadası’nda Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası rüzgarı vardı.
28.08.2017 Magazin
Yağmur altında konser
Yağmur altında konser Funda Arar, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde unutulmaz bir konsere imza attı.
17.08.2017 Magazin
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf TRT FM’de Pazartesi günleri 21:00-23:00 saatleri arasında Behzat Gerçeker ve Samsun Demir'in sunumuyla yayınlanan 'Enbeğenilen' programına bu hafta süperstar Ajda Pekkan konuk oldu.
26.07.2017 Magazin
Semiramis’i kıskandım!
Semiramis’i kıskandım! Süperstar Ajda Pekkan, yıllar önce albüm çıkaran kız kardeşi Semiramis Pekkan’ı kıskandığını itiraf etti
25.07.2017 Magazin
Zirvenin adı: Bilir mi?
Zirvenin adı: Bilir mi? Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları son single’ı ‘Bilir mi?’ ile yine zirveye çıktı.
15.05.2017 Magazin
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı!
'Bilir mi?' single'ı zirveye çıktı! Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, internet fenomeni Feride Hilal Akın ile yaptıkları 'Bilir mi?' single'ı ile zirveye çıktı.
15.05.2017 Kültür Sanat
Enbe ve Güneş şov
Enbe ve Güneş şov Behzat Gerçeker’in şefliğindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Ataşehir Bulvar 216’da sahne aldı.
1.05.2017 Magazin
Bulvar 216’da Burcu Güneş ve Enbe Orkestrası’yla müzik ziyafeti
Bulvar 216’da Burcu Güneş ve Enbe Orkestrası’yla müzik ziyafeti Burcu Güneş ile Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nı Ataşehirdeki yeme-içme destinasyonu Bulvar 216’da müzik severlerle buluşturacak.
28.04.2017 Arşiv
Ajda Pekkan bırakıyor mu? Açıklama geldi...
Ajda Pekkan bırakıyor mu? Açıklama geldi... Ajda Pekkan'ın sanat hayatına son verecek iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
8.04.2017 Magazin
Defne Samyeli şarkı söyleyecek
Defne Samyeli şarkı söyleyecek Enbe Orkestrasının şefi Behzat Gerçeker, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’ndeydi
18.03.2017 Magazin
'Buraya ilk aşkımla gelmiştim'
'Buraya ilk aşkımla gelmiştim' Şarkıcı Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, Emek Sineması'nda birlikte sahne aldılar.
26.02.2017 Magazin
‘Sahneye tenis kortu kuracağız’
‘Sahneye tenis kortu kuracağız’ Zorlu Center’da konser veren Behzat Gerçeker, kendisine sürpriz yapan Ferhat Göçer’le kamera karşısına geçti.
19.02.2017 Kültür Sanat
Sanatın marka elçisi
Sanatın marka elçisi Ünlü isimlere ‘marka danışmanlığı’ hizmeti veren Didem Moralıoğlu, bu kez ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker’le bir araya geldi
27.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Behzat Gerçeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behzat gerçeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.