En Seksi

En Seksi

Son dakika en seksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en seksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en seksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Seksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en seksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.032 en seksi haberi bulunmuştur. Tüm en seksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi 2014 ve 2015 senesinde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, defalarca aldatılmanın ardından boşanma kararı almıştı.
16.09.2023 Magazin
Dünyanın en seksi spikerinin pozlarına beğeni yağdı
Dünyanın en seksi spikerinin pozlarına beğeni yağdı Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak bilinen Meksikalı spiker Yanet Garcia, cesur Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
21.08.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı!
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı! Dünyanın en seksi voleybol yıldızı lakabıyla tanınan ABD'li Kayla Simmons'un pozlarına beğeni yağıyor. Batı Virginia'da voleybol oynarken yıldızı parlayan ve sosyal medya fenomeni olan Simmons geniş kitleler tarafından takip ediliyor.
12.04.2023 Güzeller
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek!
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek! Dünyanın en seksi kadınları arasında anılan model ve oyuncu Emily Ratajkowski dört yıllık eşi Sebastian Bear McClard tarafından defalarca kez aldatılmıştı. ABD’li model Emily Ratajkowski evli şarkıcı Adam Levine ile mesajlaşan kadınlara destek çıktı.
23.09.2022 Magazin
Gina Stewart, gençlik sırrını paylaştı! "Tamamen çıplak uyuyorum"
Gina Stewart, gençlik sırrını paylaştı! "Tamamen çıplak uyuyorum" 52 yaşındaki dört çocuk annesi Gina Stewart, sosyal medyada kendisini "Dünyanın en seksi büyükannesi" olarak tanımlıyor. Avustralyalı fenomen özellikle genç kızlara taş çıkartan fiziği sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozların yanı sıra cinsellik ve yaşam tüyolarını paylaşan Stewart, gençlik sırrını açıkladı.
17.02.2022 Magazin
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro!
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro! Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovic, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Abramovic'in sahibi olduğu Evraz adlı şirket, rekor kayıp yaşadı.
16.02.2022 İngiltere
İşte İngilizlerin Pekin Kış Olimpiyatları'nda yarışan en seksi sporcuları!
İşte İngilizlerin Pekin Kış Olimpiyatları'nda yarışan en seksi sporcuları! Çin'de düzenlenen ve geçtiğimiz 5 Şubat'ta başlayan 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda mücadeleler tüm hızıyla devam ederken İngiliz The Sun gazetesi Büyük Britanya adına yarışan en seksi sporcuları seçti.
9.02.2022 Şampiy10
Hande Erçel IMDb listesinde ikinci oldu! Önüne geçen isim...
Hande Erçel IMDb listesinde ikinci oldu! Önüne geçen isim... Ünlü oyuncu Hande Erçel, IMDb'nin paylaştığı 28-30 yaş arası en seksi kadınları listesinde dünya ikincisi oldu. Çukur dizisinde yer alan Beste Kanar'ın da 18. olduğu listede birinciliği ise ABD'li oyuncu ve model Kate Upton elde etti.
15.11.2021 Magazin
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi?
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle ettiği sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili de konuştu. Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli?
16.04.2021 Gündem
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da)
Amber Heard kimdir? Amber Heard filmleri (Amber Heard İstanbul’da) Eski eşi Johnny Depp ile boşandıktan sonra iftira davasında da karşı karşıya gelen Amber Heard Londra'daki duruşmaların ardından tatile çıktı. Heard, Bodrum'dan sonra rotasını İstanbul'a çevirdi. 34 yaşındaki Amber Heard, İstanbul gezisiyle ilgili fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Amber Heard’ın paylaşımlarının basına yansımasının ardından, Amber Heard kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.
16.08.2020 Gündem
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
'En seksi poker oyuncusu' ölü bulundu!
'En seksi poker oyuncusu' ölü bulundu! Rusya'nın ‘en seksi poker oyuncusu’ olarak anılan Liliya Novikova, 26 yaşında hayatını kaybetti. Genç kadın evinde ölü bulundu.
14.06.2019 Magazin
Sneijder ve Yolanthe ayrılıyor mu?
Sneijder ve Yolanthe ayrılıyor mu? Bir dönem Galatasaray forması da giyen Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.
6.03.2019 Magazin
Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım
Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım Kanal D'de yayınlanan 'Ebru Şallı ile Zinde Kal' ile ekranlara dönen Ebru Şallı, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye röportaj verdi. Şallı, yeni programından özel hayatına kadar birçok soruyu yanıtladı.
10.12.2018 Magazin
"Seksi bıraktım"
"Seksi bıraktım" Posta'dan Oya Çınar'a konuşan Okan Bayülgen ilginç açıklamalarda bulundu.
3.12.2018 Magazin
İşte yaşayan en seksi erkek!
İşte yaşayan en seksi erkek! İngiliz aktör Idris Elba 'People Magazine' dergisi tarafından 'yaşayan en seksi erkek' seçildi.
6.11.2018 Dünya
Mankeni terk etmesi alay konusu olmuştu! Meğer...
Mankeni terk etmesi alay konusu olmuştu! Meğer... E-spor oyuncusu Douglas Martin, 'dünyanın en seksi hava durumu sunucusu' olarak gösterilen Yanet Garcia'dan oyunlara daha fazla zaman ayırmak için ayrıldığı iddiasıyla gündeme oturmuştu.
18.10.2018 Dünya
Son görüntüsü korkuttu
Son görüntüsü korkuttu 1990 yapımı Özel Bir Kadın (Pretty Woman) filmiyle bir anda şöhretin zirvesine yerleşen Julia Roberts’ın son görüntüsü şaşırttı.
1.08.2018 Magazin
Ben de hamileyim
Ben de hamileyim Maxim dergisi tarafından “dünyanın en seksi kadını” seçilen Kate Upton, hamile olduğunu açıkladı.
16.07.2018 Magazin
Brezilya ateşi!
Brezilya ateşi! Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio, Dünya Kupası’nda oynanan Brezilya-İsviçre maçında memleketini bu fotoğrafla destekledi.
18.06.2018 Magazin
Yeni yaşını çıplak video ile kutladı
Yeni yaşını çıplak video ile kutladı Model Kate Upton, doğum gününü kutlayan takipçilerine üstsüz video paylaşarak teşekkür etti.
12.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

En Seksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en seksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.