Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim'
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim' Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, “Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim” dedi.
28.11.2021 Gündem
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı!
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı! İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan Emrah Yılmaz yakalandı. Peki, Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var?
25.11.2021 Gündem
Çin’in dev projesinde bir Türk
Çin’in dev projesinde bir Türk Daniel Lee’nin yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘Dragon Blade’te Türk oyuncu Emrah Yılmaz başrolde yer alıyor. Filmin yıldızları ise Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody
20.07.2014 Magazin