Kadıköy-Tavşantepe

Kadıköy-Tavşantepe

Son dakika kadıköy-tavşantepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadıköy-tavşantepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadıköy-tavşantepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadıköy-Tavşantepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadıköy-tavşantepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 kadıköy-tavşantepe haberi bulunmuştur. Tüm kadıköy-tavşantepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası Kadıköy-Tavşantepe metrosunda elinde bıçakla tehditler savurduğu gerekçesiyle yargılanan Emrah Yılmaz'a hakaret, silahlı tehdit, kasten yaralama ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi. 
11.10.2022 Gündem
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir?
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İstanbul Festivali devam ediyor. 23 günde 47 konsere ev sahipliği yapacak İstanbul festivali’nde Yıldız Tilbe Yenikapı Festival Parkı’nda sahne alacak. Peki, Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İşte detaylar…
9.08.2022 Kültür Sanat
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi Kadıköy’de metro içerisinde bir yolcunun, alkol içtiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Taraflar arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.07.2022 Yaşam
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022!
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran yerel seçim gününü 3. yılında bir etkinlikle kutlayacağını açıkladı. Edis, Reynmen, DJ Ersin gibi pek çok ünlü sanatçının sahne alacağı etkinlikte, yurttaşların alana rahat ulaşım sağlayabilmesi için İBB, ek seferler düzenledi. Peki, Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir?
23.06.2022 Gündem
Metrodaki bıçaklı saldırgan tahliye oldu
Metrodaki bıçaklı saldırgan tahliye oldu Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak çekerek tehdit ve hakaretler savurduğu gerekçesiyle 18 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan Emrah Yılmaz tahliye oldu. Yılmaz, savunmasında “Toplumu galeyana getirmiş. Ben bu insanlardan darbe aldım. Müşteki bana tekme atmıştır. Benim elimde o gün bıçak olmasaydı tekme atsaydım attığım tekmeyi de silah sayacaklardı” dedi. Mahkeme, sanığın yaklaşık 7 ay tutuklu bulunduğunu dikkate alarak tahliyesine karar verdi.
10.06.2022 Yaşam
Metrodaki bıçaklı saldırgan ile ilgili flaş gelişme! Kendini böyle savundu
Metrodaki bıçaklı saldırgan ile ilgili flaş gelişme! Kendini böyle savundu Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı ile annesi Nilgün Mihdiye Damgacı’ya bıçak çekip tehdit eden Emrah Yılmaz’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan sanık ettiği küfürlerin yanlış olduğunu söyleyerek, “Bunlara bir diyeceğim yoktur. Ancak olayın başından beri değerlendirilmesini talep ediyorum” dedi.
15.04.2022 Yaşam
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum'
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum' Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınlara elinde bıçaklarla tehditler savurduğu gerekçesiyle hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah Yılmaz savunmasında bıçağı bileyciden aldığını bu yüzden yanında olduğunu söyleyerek, "Olayın sonunda ağır sözler hakaretler ettim. Öfkeme hakim olamadım. Metro da çalışan güvenlikler hakkında soruşturma açılmıştır. Güvenlikler görevinin gereğinin yerine getirmemiştir. Müştekilere saldırdığımı kabul etmiyorum. Ben bu hususların incelenmesini istiyorum" dedi.
18.02.2022 Gündem
Kadıköy'deki bıçaklı saldırıda yeni görüntü! Metroya bıçakla nasıl girdiği belli oldu
Kadıköy'deki bıçaklı saldırıda yeni görüntü! Metroya bıçakla nasıl girdiği belli oldu 18 yıl 3 aya kadar hapsi istenen saldırgan Emrah Yılmaz'ın metro istasyonuna giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı. İşte 23 ayrı suç kaydı bulunan ve metroda bıçakla dehşet saçan saldırganın yeni görüntüleri...
14.01.2022 Gündem
1 Ocak otobüsler ücretsiz mi, 1 Ocak’ta otobüsler çalışıyor mu? İETT açıklaması!
1 Ocak otobüsler ücretsiz mi, 1 Ocak’ta otobüsler çalışıyor mu? İETT açıklaması! 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi, otobüsler çalışıyor mu? İstanbul’da İETT ve Metro İstanbul, yılbaşında 24 saat hizmet verecek. Gece boyunca ek otobüs ve metro seferleri konulacak. Peki, 1 Ocak otobüsler ücretsiz mi? İşte detaylar ve 1 Ocak 2022 ek seferleri
29.12.2021 Yaşam
Metro saldırganıyla ilgili flaş karar!
Metro saldırganıyla ilgili flaş karar! Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı'ya bıçak çekip tehdit ve hakaret eden şüpheli Emrah Y. hakkında yapılan aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi.
27.12.2021 Yaşam
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı İstanbul'daki Kadıköy metrosunda geçtiğimiz ay dehşet dolu anlar yaşandı. Emrah Yılmaz isimli zorba, belinden çıkardığı bıçakla genç bir kadına saldırıp hakaretler yağdırdı. Zanlı kısa sürede yakalanıp tutuklandı. Savcı Fatmagül Yörük'ün, Yılmaz'ı 'eylemi o anda trende bulunan yolcuların hatta tüm kadınların özgürce yaşama, sokakta bulunma ve hayatlarına devam etme haklarına saldırıdır" diyerek tutuklamaya sevk ettiği anlaşıldı.
5.12.2021 Yaşam
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim'
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim' Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, “Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim” dedi.
28.11.2021 Gündem
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı Metrodaki bıçaklı saldırı girişiminin ardından tartışma konusu olan güvenlik önlemleriyle ilgili Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy açıklamalarda bulundu. Soy, "Bu metal dedektörlerinin belli bir hassasiyet ayarı seviyesi var. Bu kontrol özellikle bomba gibi, silah gibi şeylere duyarlı. Terör riskine karşı konmuş bir önlem bu, vandalizme karşı engelleyici bir unsur değil. Algıda bir karışıklıktan, insanlar orada metal dedektörlerini gördükleri için havaalanları ve uçak standartlarıyla karıştırıyorlar. Avrupa'nın hiçbir ülkesinde hiçbir kentinde girişte güvenlik kontrolü yapılmaz" dedi.
27.11.2021 Gündem
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı...
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı... Kadıköy-Tavşantepe Metrosu'nda elindeki bıçakla kadınlara tehditler savuran Emrah Yılmaz’ın tutuklanmasını, “Sokaklar, metrolar korku dolu değil; güven dolu olmalıdır. Bu saldırı tüm kadınlara yöneliktir” sözleriyle talep eden Savcı Fatmagül Yörük, Türkiye’nin takdirini topladı. Sosyal medyada “Bir cesur yürekli savcı çıkar, tükenmiş ümitlerinizi yeşertir. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık Savcı Hanım ” yorumları yapıldı.
27.11.2021 Gündem
Kadıköy-Tavşantepe Metrosu’nda dehşet! Saldırgan metroya nasıl bindi?
Kadıköy-Tavşantepe Metrosu’nda dehşet! Saldırgan metroya nasıl bindi? Kadıköy-Tavşantepe metrosunda elinde bıçakla kadınları tehdit eden ve ağza alınmayacak küfürler savuran şehir eşkıyasının toplam 22 suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Gece yarısı baskınıyla gözaltına alınan saldırganın, üzerinde koskoca bir ekmek bıçağıyla metroya nasıl bindiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
26.11.2021 Gündem
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı!
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı! İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan Emrah Yılmaz yakalandı. Peki, Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var?
25.11.2021 Gündem
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı'
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı' İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın yolcuya bıçak çekip dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz’ın ilk verdiği ifade ortaya çıktı. Bıçağı biletmek için yanına aldığını öne süren saldırgan kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti. Öte Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz, "Silahla tehdit", "Basit yaralamaya teşebbüs" ve "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklandı.
25.11.2021 Yaşam
Kadıköy metro olayı ne? Kadıköy Tavşantepe metrosundaki bıçaklı adam yakalandı mı?
Kadıköy metro olayı ne? Kadıköy Tavşantepe metrosundaki bıçaklı adam yakalandı mı? Kadıköy Tavşantepe metrosu bıçaklı adam yakalandı mı? İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakalandı. Peki, Kadıköy Tavşantepe metro olayı ne?
25.11.2021 Yaşam
Metroda bıçakla tehdit edilen kadın konuştu
Metroda bıçakla tehdit edilen kadın konuştu Kadıköy Tavşantepe metrosunda bıçaklı kişinin tehditler savurduğu kadın açıklamalarda bulundu. Annesiyle yolculuk ederken bıçaklı kişinin tehdidiyle karşılaştıklarını belirten 26 yaşındaki Senanur Damgacı, "Tekvandocuyum. Kendime güvendim ama o sırada çok korktuk" dedi.
25.11.2021 Haber
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan dehşet saçtı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan dehşet saçtı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.
25.11.2021 Haber
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan yakalandı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan yakalandı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.
25.11.2021 Haber
Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki eli bıçaklı saldırgan yakalandı
Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki eli bıçaklı saldırgan yakalandı İstanbul'da Kadıköy - Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı.
25.11.2021 Yaşam
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet dolu anlar! Etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından...
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet dolu anlar! Etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından... İstanbul'da Kadıköy- Tavşantepe metrosunda korku dolu anlar yaşandı. Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda bir erkek elindeki bıçakla bir kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. İstanbul Emniyet'inden ise metroda korku salan saldırgan hakkında son dakika açıklaması geldi...
25.11.2021 Gündem
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı kişi kadına saldırdı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı kişi kadına saldırdı Kadıköy - Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek elindeki bıçakla kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
24.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadıköy-Tavşantepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadıköy-tavşantepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.