Ziya Yılmaz

Ziya Yılmaz

Son dakika Ziya Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziya Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziya Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziya Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziya yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 771 ziya yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm ziya yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor Bursa’nın İznik ilçesinde 52 gün önce vefat eden Zeliha Yılmaz’ın Poli ismindeki köpeği mezarından ayrılmıyor.
16.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hayatını kaybeden babası Mustafa Kıymık (83), kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra valiler ve siyasiler de katıldı.
2.07.2023 Gündem
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası Kuyumcukent'te 9 kuyumcu altın verdikleri firma tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Mağdurlar yaklaşık 100 milyonlara değerindeki altınlarla ortadan kaybolan kuyumcu firması yetkilileri ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
20.09.2022 Gündem
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz'
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz' Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG otomobillerini 2023 Mart ayından itibaren caddelerde görüleceğini söyledi.
19.05.2022 Ekonomi
TOGG bu kez de Samsun'da görücüye çıktı!
TOGG bu kez de Samsun'da görücüye çıktı! Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk kez Samsun'da sergilendi. Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, "Eğer bir kişiye ilave iş aş açabilir o kişinin yanında o kişinin yanında bir kişi ekmek yiyebiliyorsa ülkesine bir lira katma değer yaratıp zenginlik sağlayabiliyorsa ne mutlu ona. Samsunlu tüccar ve sanayicilerimizin bu zor şatlara rağmen bir taraftan pandemi bir taraftan Ukrayna Rusya savaşı bir taraftan içimizdeki sıkıntılar olmasına rağmen üretmeye, almaya, satmaya kardeşlerimiz aşkla, şevkle devam ediyorlar" dedi.
18.05.2022 Gündem
Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama! 'Artık düşmez' dedi ve ekledi: İnternet siteleri...
Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama! 'Artık düşmez' dedi ve ekledi: İnternet siteleri... Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama geldi. Sektör temsilcilerinden kritik toplantı. Konut fiyatları düşecek mi? Konut fiyatları artacak mı? sorusunu ev almak ya da satmak isteyen herkes merak ediyor. Konut sektörünün temsilcileri, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya geldikleri toplantıyı değerlendirdi. Toplantıda konut fiyatlarının artış sebebinden, konut sektöründeki fiyatları yukarıya çeken fırsatçılarla ilgili bir dizi konular konuşuldu. Toplantı sonrası açıklama yapan Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu konut fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas bakanlıkça, konut fiyatlarındaki artışlardan bazı internet sitelerinin de sorumlu olduğunun tespit edildiğini hatırlatarak konut fiyatlarının artıp artmayacağına ilişkin bilgiler verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.05.2022 Ekonomi
TBMM Başkanı Şentop: İstiklal Marşı milletimizin kimlik kartıdır
TBMM Başkanı Şentop: İstiklal Marşı milletimizin kimlik kartıdır Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy'un kahraman ordumuza ithaf ettiği, milletimizin bütün fertlerinin aynı şevk ve heyecanla terennüm ettiği, esasen şiir ya da marş hüviyetinin dışında kalan bir metindir. Bu marş, milletimizin kimlik kartıdır" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı
Metro saldırganı Emrah Yılmaz ile Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük arasındaki geçmişte yaşanan olay ilk kez ortaya çıktı İstanbul'daki Kadıköy metrosunda geçtiğimiz ay dehşet dolu anlar yaşandı. Emrah Yılmaz isimli zorba, belinden çıkardığı bıçakla genç bir kadına saldırıp hakaretler yağdırdı. Zanlı kısa sürede yakalanıp tutuklandı. Savcı Fatmagül Yörük'ün, Yılmaz'ı 'eylemi o anda trende bulunan yolcuların hatta tüm kadınların özgürce yaşama, sokakta bulunma ve hayatlarına devam etme haklarına saldırıdır" diyerek tutuklamaya sevk ettiği anlaşıldı.
5.12.2021 Yaşam
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim'
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim' Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, “Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim” dedi.
28.11.2021 Gündem
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar 4 kat arttı...
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar 4 kat arttı... Ev almak isteyenlere ya da kiracıları kötü haber geldi. Müteahhitler yeni projeler için ruhsatlarını alıyor ancak artan malzeme fiyatlarından dolayı inşaat süreci daha temkinli ilerliyor. İki hafta önce tonu 9 bin liradan satılan demirin fiyatı dün 12 bin liraya yaklaştı.
27.11.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
AK Parti bölge toplantıları Balıkesir'de başlayacak
AK Parti bölge toplantıları Balıkesir'de başlayacak AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları, 17 Eylül'de Balıkesir'de başlayacak. Toplantılarda belediye başkanları ile diğer katılımcılara çeşitli eğitimler verilmesi planlanıyor.
14.09.2021 Siyaset
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu Türkiye'de vaka sayısının en çok görüldüğü Samsun'da, asker uğurlamak üzere otogarda bir araya gelen yüzlerce kişi, sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Bölgeye sevk edilen polis ekiplerince, meşale yakarak eğlenen kişiler hakkında adli ve idari işlem başlattı.
25.03.2021 Gündem
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde 11 askerin şehit düşmesi Türkiye'yi yasa boğdu. 5 şehit dün Ankara'da devlet töreniyle toprağa verildi. 6 şehit ise bugün Kahramanmaraş, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Amasya ve Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanıyor.
6.03.2021 Gündem
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belirlendi
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belirlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Deprem Araştırma Komisyonu'na AK Parti'den 11, CHP'den 5, İYİ Parti, HDP ve MHP'den 2'şer milletvekili üye olarak seçildi.
4.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ziya Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziya yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.