ABD Başkanı Biden'a emekli generallerden açık mektup! "Derin tehlike..."
ABD Başkanı Biden'a emekli generallerden açık mektup! "Derin tehlike..." ABD’de emekli üst düzey askerlerden oluşan 124 kişilik bir grup, Başkan Joe Biden'ın yönetimi altında Anayasal haklara yönelik saldırı olması nedeniyle ABD halkının "derin bir tehlike" içinde olduğuna dair açık mektup kaleme aldı.
12.05.2021 Dünya
General itirafçı oldu! Kod adı 'Servet'...
General itirafçı oldu! Kod adı 'Servet'... FETÖ üyeliği suçlamasıyla gözaltına alınan etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan eski Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanı emekli Tuğgeneral Serdar Atasoy'un örgüt içinde Servet adını kullandığı, 2003 yılında girdiği kurmaylık sınavları sorularını örgütün verdiğini söylediği ortaya çıktı. Atasoy 1996 yılında teğmen olduğunda rütbesini örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf etti. Örgütün iki kez katalog evliliği yapması için yönlendirdiğine değinen Atasoy, görüştüğü örgüt mensubu kadınlarla anlaşamadığından evlenmediğini mevcut evliliğinin örgütsel bir evlilik olmadığını belirtti.
3.02.2021 Gündem
25 asker 650 TL yüzünden mi şehit düştü?
25 asker 650 TL yüzünden mi şehit düştü? Afyon'da cephaneliğin gece taşınmasıyla ilgili bir başka iddia da emekli generalden geldi
29.09.2021 Gündem
'Emekli generaller ihanet ediyor!'
'Emekli generaller ihanet ediyor!' Başbakan Erdoğan, Çayırbaşı Tuneli ve yol açılışı töreninde konuştu.
8.09.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri