Elton John

Elton John

Son dakika elton john haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elton john ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elton john haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elton John

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elton john gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 elton john haberi bulunmuştur. Tüm elton john haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu ABD’nin Washington eyaletinde polis, ihbar üzerine geldikleri evde nükleer savaş başlığı taşımak üzere tasarlanmış askeri sınıf bir roket buldu. Bomba imha ekibi, roketin nükleer başlığı ve yakıtı olmadığını tespit etti.
3.02.2024 Dünya
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada Fransa’nın başkenti Paris’in banliyölerinden Nanterre'de bir trafik polisinin 17 yaşındaki bir genci öldürmesi sonrası patlak veren protestolar Belçika'ya da sıçradı. Fransa İçişleri Bakanlığı şimdiye kadar 667 kişinin gözaltına alındığını açıklarken, Belçika'da gözaltı sayısının 27 olduğu öğrenildi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Protestoları kontrol altına almak için daha fazla polisi sokağa indireceğiz" dedi. Öte yandan Fransa adeta yangın yerine dönmüşken Macron'un Paris'te düzenlenen Elton John konserine gitmesi ülkede tepkilere neden oldu.
30.06.2023 Dünya
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım!
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım! Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John (75) ile yaptığı düet ile müzik listelerine dönüş yapan pop müziğin ünlü ismi Britney Spears (40), kariyeri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü isim, bir daha sahneye çıkmayacağını duyurdu.
14.09.2022 Magazin
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu! İngiliz eski futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (22) ile ABD'li oyuncu Nicola Peltz (27), 9 Nisan'da dünyaevine girecek.
20.01.2022 Magazin
2Cellos kimdir?  2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir?
2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? 2Cellos klasik müzik eğitimli Luka Šulic ve Stjepan Hauser'den oluşan Hırvat çellist ikilidir. 2 Cellos Klasik müziğin yanı sıra tanınmış pop ve rock şarkılarının enstrümantal düzenlemeleri ile tanındı. Peki, 2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? İşte 2Cellos hakında merak edilenler...
14.06.2020 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Oscar ödülleri sahiplerini buldu
Oscar ödülleri sahiplerini buldu Sinema dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Oscar sahiplerini buldu. 92’nci Akademi Ödülleri olarak da bilinen Oscar ödülleri için tören, Los Angeles'daki Dolby Theater'da gerçekleşti. Oscar 2020 ödül törenine damga vuran yapım ‘Parazit’ oldu.Oscar tarihinde ilk defa İngilizce olmayan bir film, En İyi Film Oscar'ını kucaklamış oldu. En iyi erkek oyuncu ödülü ise Joker filmi ile Joaquin Phoenix’e gitti. En iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar ödülü ise Bir Zamanlar Holywood’da filmi ile Brad Pitt’in oldu.
10.02.2020 Magazin
101 farklı hastalığın moleküler haritası çıkarılacak
101 farklı hastalığın moleküler haritası çıkarılacak Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. Mardinoğlu, "12 bin 500 hastamızda yaklaşık 101 farklı hastalığın moleküler haritasını çıkaracağız." dedi.
24.10.2019 Sağlık
Aşk tatili!
Aşk tatili! Ayrılacakları iddia edilen David Beckham ile Victoria Beckham, Fransa’nın güneyinde öpüşürken objektiflere yakalandı
3.09.2018 Magazin
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
‘Bu adam benim’ pozu
‘Bu adam benim’ pozu David Beckham, Victoria Beckham ve dört çocuğu, Elton John, eşi ve iki oğlu ile birlikte Fransa’da tatil yapıyor.
30.08.2018 Magazin
‘Ruhun Kraliçesi’ne veda
‘Ruhun Kraliçesi’ne veda Soul müziğin kraliçesi olarak tanınan Aretha Franklin 76 yaşında hayatını kaybetti. Bir yıldır kanser tedavisi gören Franklin, son bir haftadır yoğun bakımda tutuluyordu.
16.08.2018 Dünya
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
Adriana Lima hamile mi?
Adriana Lima hamile mi? ABD medyasının ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya attığı Metin Hara ve Adriana Lima çiftinin çocuk beklediği ortaya çıktı.
8.03.2018 Magazin
Parladılar!
Parladılar! Oscar ödüllü şarkıcı Sam Smith (25) ile pop/rock şarkıcısı Elton John (70), Londra’da AIDS Vakfı yararına düzenlenen bir davete katıldılar.
30.11.2017 Magazin
Tom Odell, İstanbul'a geliyor!
Tom Odell, İstanbul'a geliyor! Geçtiğimiz sezon birbirinden değerli etkinliklere ev sahipliği yapan Zorlu PSM, merakla beklenen yeni sezon programının ilk sahne üstü konserini açıkladı.
24.07.2017 Kültür Sanat
Diana'nın eşyaları ölümünün 20. yılında sergilenecek
Diana'nın eşyaları ölümünün 20. yılında sergilenecek Prenses Diana'nın müzik kasetleri ve bale ayakkabıları gibi onlarca kişisel eşyası, ölümünün 20. yılında Buckingham Sarayı'nda sergilenecek.
21.07.2017 Dünya
Yolanthe'ye 'laf' atılınca bakın ne yaptı?
Yolanthe'ye 'laf' atılınca bakın ne yaptı? Galatasaraylı Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'ya sürekli laf atılmasına dayanamdı ve bakın nasıl bir önlem aldı?
18.06.2017 Magazin
Elton John'a "ölümcül bakteri" teşhisi!
Elton John'a "ölümcül bakteri" teşhisi! İngiliz şarkıcı Güney Amerika turnesini yarıda bırakarak tedavi için ülkesine döndü.
25.04.2017 Magazin
Elton John'un doğum gününe akın ettiler!
Elton John'un doğum gününe akın ettiler! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, önceki gün 70 yaşına girdi.
27.03.2017 Magazin
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor ABD'de başkan seçilen Donald Trump'ın 20 Ocak'ta göreve gelişi adına düzenlenecek geleneksel devir teslim töreni ve kutlamalar için davet edilen birçok ünlü sanatçı bunu geri çevirdi.
13.01.2017 Dünya
Ceket farkı
Ceket farkı Müziğin iki dev ismi Lady Gaga ve Elton John, önceki gün bir yılbaşı etkinliğinden beraber çıkarken görüntülendi...
26.12.2016 Magazin
George Michael kimdir?
George Michael kimdir? George Michael hayata gözlerini yumdu. Ölüm sebebini menajeri açıkladı. Ünlü İngiliz sanatçı George Michael'a ilişkin tüm merak edilenleri sizleri için derledik. İşte George Michael kimdir? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti.
14.11.2016 Kültür Sanat
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elton John ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elton john haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.