Elnur Huseynov

Elnur Huseynov

Son dakika Elnur Huseynov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elnur Huseynov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elnur Huseynov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elnur Huseynov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elnur huseynov gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 elnur huseynov haberi bulunmuştur. Tüm elnur huseynov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Obezite ani ölümlere sebep olabiliyor!
Obezite ani ölümlere sebep olabiliyor! Obezite, kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon ve bazı kanserler gibi diğer hastalık ve sağlık sorunları riskini artıran en önemli tıbbi sorunların başında geliyor. Obezitenin, vücutta aşırı miktarda yağ birikmesiyle ortaya çıkan kronik bir hastalık olduğunu dile getiren Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Elnur Hüseynov obezite tedavisi ve yöntemlerini anlattı.
2.12.2021 Sağlık
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon...
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon... O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Dün akşam canlı olarak yayınlanan O Ses Türkiye final gecesinde bir ilk yaşandı. Şampiyon Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Lütfiye Özipek oldu. Özipek aynı zamanda O Ses Türkiye'nin şampiyon olan ilk kadın yarışmacısı oldu.
5.02.2018 Magazin
Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf
Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf
21.01.2022 Magazin
Eurovision'un galibi İsveç oldu
Eurovision'un galibi İsveç oldu Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen 2015 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsveç oldu.
23.05.2015 Magazin
'O Ses Türkiye' birincisinden 'Türkiye'ye büyük jest
'O Ses Türkiye' birincisinden 'Türkiye'ye büyük jest Elnur Hüseynov, Eurovision Şarkı Yarışması'nda hem Azerbaycan hem de Türkiye için yarışacağını söylüyor...
20.04.2015 Magazin
‘Türkiye için de yarışacağım’
‘Türkiye için de yarışacağım’ ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının birincisi seçilen Azeri şarkıcı Elnur Hüseynov, 60...
18.04.2015 Magazin
‘Anne olmak İstİyorum’
‘Anne olmak İstİyorum’ Beyaz Show’un dün akşamki konukları Nursel Köse, Can Bonomo, Elnur Hüseynov, Ayşe Hatun Önal ve Çağlar Çorumlu’ydu...
21.02.2015 Magazin
Elnur Eurovision'a gidiyor!
Elnur Eurovision'a gidiyor! O Ses Türkiye TV8 ekranlarının yeni şampiyonu Ebru Gündeş'in yarışmacısı Elnur Hüseynov oldu ve şimdi Elnur Hüzeynov Eurovision'a katılacak.
20.02.2015 Magazin
İşte O Ses Türkiye'de finale kalan isimler!
İşte O Ses Türkiye'de finale kalan isimler! O Ses Türkiye'nin dün akşamki canlı yayınında finale gidecek olan isimler belli oldu.
12.02.2015 Magazin
Elnur ilk kez Türkçe söyledi!
Elnur ilk kez Türkçe söyledi! Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Hüseynov, O Ses Türkiye'nin çeyrek finallerinin ilk canlı yayınında Şebnem Ferah'ın 'Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler' isimli parçasını seslendirdi.
11.02.2015 Sinema-Dizi
Elnur ilk kez Türkçe söyledi!
11.02.2015 Magazin
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı.
22.01.2015 Magazin
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi
Elnur çıktı çığlıklar yükseldi O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı.
22.01.2015 Sinema-Dizi
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu
Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın düellosu O Ses Türkiye'nin sevilen yarışmasıcısı Elnur Huseynov'un dün akşamki performansı parmak ısırttı. Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur 'Goldeneye' şarkısını söyledi. Elnur Huseynov ve Şermin Özlem Turhan'ın bire bir düellosu nefesleri kesti. Kazanan isim ise Elnur oldu.
22.01.2015 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de Elnur rüzgarı
O Ses Türkiye'de Elnur rüzgarı Yine izleyenleri mest etti.
31.12.2014 Magazin
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu Elnur ve Ümit, Ebru Gündeş'in seçtiği 'Stayin' Alive' şarkısıyla düello yaptılar. Kazanan isim ise Elnur Hüseynov oldu.
31.12.2014 Sinema-Dizi
3 Adam'ın yeni bölüm konukları çok konuşulacak!
3 Adam'ın yeni bölüm konukları çok konuşulacak! TV8'de ekrana gelen show programı 3 Adam'da bu akşam çok eğlenceli konuklar var. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam'ın sürpriz konukları ve dahası haberimizde..
6.12.2014 Magazin
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı
Elnur Huseynov Eurovision'da yarışmıştı O Ses Türkiye'de dikkatleri üstüne çeken Elnur Huseynov'un 2008'de Azerbaycan adına Eurovision'da yarıştığı görüntüler sosyal medyayı salladı.
4.12.2014 Yaşam
O ses  hediye mi?
O ses hediye mi? 'O Ses Türkiye'ye katılan Elnur, sesiyle Türkiye'yi salladı...
2.12.2014 Magazin
Elnur Huseynov söyledi herkes hayran kaldı!
Elnur Huseynov söyledi herkes hayran kaldı! Elnur Huseynov dün O Ses Türkiye'ye hayran kaldı. Azerbaycanli yarışmacı Elnur Huseynov jüriyi ayakta alkışlattı ve 4 şarkı ard arda söyleyrek bir ilk yaşattı. İşte Elnur Huseynov'un O Ses'teki performansı
2.12.2014 Magazin
O Ses Türkiye'de muhteşem ses!
O Ses Türkiye'de muhteşem ses! O Ses Türkiye yarışmasına katılan Elnur Hüseynov sesiyle jüriyi büyüledi
2.12.2014 Televizyon
O Ses Türkiye'de muhteşem ses!
O Ses Türkiye'de muhteşem ses! O Ses Türkiye Yarışmasına Azerbaycan'dan katılan Elnur Huseynov söylediği şarkılarla adeta yıktı geçti.
1.12.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Elnur Huseynov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elnur huseynov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.