Gazete Vatan Logo
Magazin Elnur Huseynov söyledi herkes hayran kaldı!

Elnur Huseynov söyledi herkes hayran kaldı!

Elnur Huseynov dün O Ses Türkiye'ye hayran kaldı. Azerbaycanli yarışmacı Elnur Huseynov jüriyi ayakta alkışlattı ve 4 şarkı ard arda söyleyrek bir ilk yaşattı. İşte Elnur Huseynov'un O Ses'teki performansı

O Ses Türkiye yıldızları çılarmaya devam ediyor. Son aday ise bu akşam ekranlara gelen Azerbaycanli yarışmacı Elnur Huseynov. Yetenekli yarışmacı şarkısıyla tüm jüriyi ayakta alkışlattı ve 4 şarkı arf arda söyleyrek bir ilk yaşadı.

Herkes beğendi ayakta alkışladı. Jüri üyelerinin hepsi döndü ve övgüler yağdırdı. Elnur Huseynov bu akşam O Ses Türkiye de en çok konuşulan isim oldu.

Bu sezon katılan en iyi yarışmacı olduğu iddia edildi.

O Ses Türkiye yarışması TV8 ekranlarında yayınlanmaya ve izleyicilerini etkilemeye devam ediyor. Bu akşam ise çok değişik bir ses ve güçlü yetenel olan Azerbaycan lı yarışmacı geceye damgasını vurdu.

Elnur Huseynov söylediği parça ile tüm jüri üyesini kendine döndürdü. Jüri üyeleri ayakta alkışladı. Stüdyo birdaha sesleri ile inledi. Elnur Huseynov üç şarkı daha seslendirdi. Türkçe olarak ise Sertap Erener den Aşk ve İlhan Şeşen den Ellerimde Çiçekler şarkısı ile stüdyoyu ayağa kaldırdı.

Gökhan ilk kez böyle bir ses duyduğunu belirtirken Elnur Huseynov daha önce Rusya Ses yarışmasından teklif geldiğini ama onun İstanbula gitmek istediğini ayrıca belirtti.

Haberin Devamı

Seçim anında kalbinin sesini dinlediğini belirten Elnur Huseynov Ebru Gündeş'i seçti. Bu seçimi hiç beklemeyen Ebru Gündeş şaşkınlığını gizleyemedi ve çılgına döndü.